LeBronas Jamesas ir „Heat“ pastaruoju metu įklimpo į duobę
LeBronas Jamesas ir „Heat“ pastaruoju metu įklimpo į duobę
Nuotr. AP-Scanpix
Akivaizdu, kad Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionai Majamio „Heat“ krepšininkai buksuoja. Ne išimtis ir naudingiausias praėjusio sezono žaidėjas LeBronas Jamesas.

„Šis sezonas – sunkiausias per mano karjerą „Heat“ klube, – atskleidė Jamesas. – Kiekvieną vakarą turime surasti motyvacijos rungtyniauti ir kovoti. Visoms komandoms esame didžiausias taikinys. Tačiau dažniausiai esame kalti patys, o ne priešininkai.“

Šį sezoną 29 metų 203 cm ūgio Jamesas vidutiniškai pelno po 26,8 taško, atkovoja po 6,9 kamuolio ir atlieka po 6,5 rezultatyvaus perdavimo.

Visgi naudingiausiu šio sezono žaidėju veikiausiai bus pripažintas Kevinas Durantas, kuris ne tik demonstruoja įspūdingus statistinius rodiklius, bet ir atveda savo komandą į pergales.

„Heat“ šį sezoną yra iškovojusi 47 pergales ir patyrusi 20 pralaimėjimų bei Rytų konferencijoje užima antrą vietą. 

Visgi pastaruoju metu „Heat“ yra įkritusi į duobę. Praėjusią naktį NBA čempionai 95:105 nusileido Naujojo Orleano „Pelicans“ ir patyrė septintą pralaimėjimą per paskutines vienuolika rungtynių. 

Komentarai:
bet
bet tas zvaigzdukas durantas meta pervarzybas po 20baudu, tai 20tasku vien is baudu +- tai reiktu tikrai pagalvot jis pats geriausias imanomas zaidejas ar tiesiog teiseju pagalba kelemi jo stats
2014-03-24
-2
Atsakyti
LokaloNu jei sugebes Pacerius praeit, tai ko gero daugiau nieks ziedus paimt nebesutrukdys. Bet su tokia motyvacija, kai pacers jau pernai vos ne vos nelaimejo, tai siemet nezinau ar sugebes praeit.... Nebent traumu maisas Oden prades siautet :D


nesutikciau - kaip tik manau, kad jei kas gali sustabdyt Heat, tai vakaru komandos. Pacers ilga laika irodinejo, kad gali siemet nukalt Heat, bet pastaruoju metu sedo ju zaidimas, PG pradejo klisai mest, ir siaip komanda pradejo gavinet nuo stipriu varzovu per daznai. rytuose niekas neturi tiek talento puolime, kiek Heat, o vakaram reikia per PO tik daugiau padirbet gynyboj, nes puolime ten visos top komandos puikiai atrodo.
2014-03-24
Atsakyti
Nu jei sugebes Pacerius praeit, tai ko gero daugiau nieks ziedus paimt nebesutrukdys. Bet su tokia motyvacija, kai pacers jau pernai vos ne vos nelaimejo, tai siemet nezinau ar sugebes praeit.... Nebent traumu maisas Oden prades siautet :D
2014-03-23
+4
Atsakyti
Maybe James back to Cleveland?
2014-03-23
Atsakyti
Spurs bus cempionai... senukai dar turi parako
2014-03-23
-3
Atsakyti
AnonimasNiekur tas Heat nesedi, visos komandos, kurios gina titula, tuo labiau antra, visada per reguliaru sezona duobiu neisvengia. Visos komandos pries juos su didziule motyvacija zaidzia, o cia antzmonisku galiu reikia turet Heatams, kad zaist pries visus tokiu pajegumu, kaip pries juos zaidzia. Neabejoju, kad PO vel Heat zais geriausia krepsini ir pateks i finala, nes nemanau, kad Pacers ar Bulls dar pasiruose finalui. Reguliarus sezonas cempionams visada sunkus buna, kai jau komanda laukia Playoffu.


Pacers nesubrende PO? Jie praeita sezona konf. finale tik per plauka gavo serija 3-4, nemanau ar siais metais jie pasiruose nusileist Heatam, juolab kai pasieme Bynuma, tai zenklas, kad tikrai jie nebezais ir rimtai ziuri i cempionu titula.
2014-03-23
+2
Atsakyti
Tai žinoma, kai traumų maišas Wade kas antras rungtynes bežaidžia LeBrick nieko ir nebepadaro, štai ir King
2014-03-23
-1
Atsakyti
Anonimas
Niekur tas Heat nesedi, visos komandos, kurios gina titula, tuo labiau antra, visada per reguliaru sezona duobiu neisvengia. Visos komandos pries juos su didziule motyvacija zaidzia, o cia antzmonisku galiu reikia turet Heatams, kad zaist pries visus tokiu pajegumu, kaip pries juos zaidzia. Neabejoju, kad PO vel Heat zais geriausia krepsini ir pateks i finala, nes nemanau, kad Pacers ar Bulls dar pasiruose finalui. Reguliarus sezonas cempionams visada sunkus buna, kai jau komanda laukia Playoffu.
2014-03-23
Atsakyti
Na, ateis atkrintamosios, bus viskas visiškai kitaip, gal pajus tą "atmosferą" ir nebelis jokių abejonių, nusiteikimas turėtų sugrįžt, o jei ne, tai dar geriau - turėsim naujus čempionus! :D
2014-03-23
-1
Atsakyti
taisom
patyrusi 21 pralaimejima*
2014-03-23
+6
Atsakyti
Dabar beveik esu tikras jog MVP Durantas gaus,jis to nusipelnė.O Heat ir Lebrono tikrai dar nereikia nurašyti-atkrintamosios parodys kas ir kaip..
2014-03-23
-4
Atsakyti
LeBronsss
Lebronas kuria intriga ir ruosia demesio bomba atkrentamosiose kelyje link 3-io is eiles ziedo. Sis interviu labai gera viesuju rysiu akcija. Juk kuo sunkiau kelyje i Pergale, kuo daugiau kliuciu tuo didingesne ji bus ir tuo ilgiau ji isliks musu atmintyje.
2014-03-23
+1
Atsakyti
Jau visai Majamis šį sezoną išsibangavo vien pralaimėjimais. Žinoma, kad sunku šiais metais, bet Majamiui reikia daug stengtis ir dėti visas pastangas, jei nori pasiekti daugiau pergalių ir šiais metais pakartoti ir apginti čempionų vardą.
2014-03-23
+2
Atsakyti
laikas nesdintis is heat klubo, wade jau nebe tas, bosh is vis as tyliu, allen turbut last sezonas, net nenusteociau jei su koki lakers klubu pasirasytu sutarti
2014-03-23
+2
Atsakyti
Net pats LeBronas pripazista, kad si sezona Heatai siknoj sedi, ir vargu ar tesis ju ta gera serija, kuria du metus sekes pakartot, MVP nemanau ar jis begaus, nes Durantas rodo zymiai naudingesni ir ispudingesni zaidima, o ir pati komanda stebuklu nerodo, jeigu vakaruose miamis sedetu, tai turbut paimtu kokia 5-6 vieta, dbr neziurejas i lentele tiksliai nezinau, bet aisku daros, kad turbut uzteks jau Heatam savo "jega" rodyt.
2014-03-23
-5
Atsakyti
TDaY
Man idomu, kaip sitas nevykelis chokeris dar sugeba tokia statistika pasidaryt? Juk jis uz geriausia lygos zaideja Duranta visais zaidimo aspektais blogesnis. Aisku Leflopas savo nardymais sugeba suklaidint orbitrus ir mesti baudu metimus, bet vistiek keista o.O
2014-03-23
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.