Saulius Štombergo kariauna LKF taurės turnyre tenkinosi bronzos medaliais
Saulius Štombergo kariauna LKF taurės turnyre tenkinosi bronzos medaliais
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
Po metų pertraukos į Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) turnyrą sugrįžęs Kauno „Žalgiris“ liko nieko nepešęs. 

Beviltiškai pusfinalyje atrodę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionai pralaimėjo Prienų „TonyBet“ ekipai, o kovoje dėl trečiosios vietos įveikė Klaipėdos „Neptūną“.

„Šis turnyras mūsų komandai – nevykęs, pasirodėme labai blogai. Į Panevėžį važiavome tik nugalėti ir kautis finale dėl LKF taurės. Mums šios varžybos pasibaigė dar tuomet, kada nusileidome prieniškiams“, – kalbėjo „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

Apdovanojimų įteikimo ceremonijos metu ant „Žalgirio“ krepšininkų kaklų užkabinti bronzos medaliai ilgai neužsibuvo. Keletas žalgiriečių iš karto nusikabino apdovanojimus bei pasuko rūbinės link.

„Trečiosios vietos medaliai džiaugsmo ar papildomų emocijų nesuteikia. Norėjome laimėti pusfinalyje ir dėl LKF taurės susikauti su Vilniaus „Lietuvos rytu“, – savo auklėtinių poelgį komentavo Saulius Štombergas. 

Paklaustas, kaip kauniečiai sprendė problemas po beviltiško pusfinalio, Jankūnas atsakė: „Po pralaimėjimo „TonyBet“ komandai turėjome paprastą pokalbį rūbinėje. Nebuvo jokio susirinkimo, kadangi neturime apie ką daug ir kalbėti.“

„Tokiame turnyre, kur viską lemia vienerios rungtynės, kovoti tikrai nėra lengva. „Lietuvos rytas“ pusfinalyje irgi vos nepaslydo bei turėjo pavargti, kad iškovotų galimybę kautis dėl LKF taurės“, – turnyrą vertino 40-erių strategas.

Štombergas dar po pusfinalio mačo užsiminė, kad komandoje gali įvykti pokyčių, tačiau nekonkretizavo.

„Kas bus vėliau? Laukite naujienų“, – šeštadienį po pralaimėjimo „TonyBet“ komandai pareiškė „Žalgirio“ vyr. treneris.

Rungtynių vaizdo reportažas:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.