D.J. Augustinas Čikagos „Bulls“ klube demonstruoja puikius rezultatus
D.J. Augustinas Čikagos „Bulls“ klube demonstruoja puikius rezultatus
Nuotr. AP-Scanpix

Geriausią savo sezoną NBA lygoje žaidžiantis Čikagos „Bulls“ įžaidėjas D.J. Augustinas teigia, kad norėtų likti šioje ekipoje.

„Norėčiau kitą sezoną čia sugrįžti. „Bulls“ klubas yra nuostabus ir aš čia puikiai jaučiuosi. Treneris man suteikė šansą žaisti ir tobulėti. Kuomet ateis laikas, leisiu savo agentui viską sutvarkyti, o pats stengsiuosi atsikvėpti po sezono“, – apie savo planus pasakojo Augustinas.

Praėjusią vasarą įžaidėjas pasirašė vienerių metų 1,26 milijono JAV dolerių vertės sutartį su Toronto „Raptors“ klubu. Tačiau sezono eigoje krepšininkas buvo atleistas. Kanados komandoje įžaidėjas rinkdavo po 2,1 taško, atkovodavo po 0,4 kamuolio ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą per susitikimą.

Persikėlęs į Čikagą, krepšininkas ženkliai pagerino visus savo statistinius rodiklius. Šiuo metu Augustinas yra sužaidęs 64 NBA reguliaraus sezono rungtynes, per kurias vidutiniškai pelno po 12,4 taško, atkovoja po 1,8 kamuolio bei atlieka po 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

2008-aisiais NBA naujokų biržoje 9 šaukimu pasirinktas Augustinas pirmuosius ketverius karjeros metus praleido Šarlotės „Bobcats“ komandoje.

Komentarai:
Bus puiku jei liks ,kadangi su Rose situacija neaišku, ir tuo pačiu jeu gryš Rose tai vistiek geriau neleist iškart daug žaist o Augustin kaip tik būtų pakeist ir žaist po 20-25min :)
2014-04-02
-3
Atsakyti
Pamenu tuos laikus kai Bobcats'uose žaidė tai kartu Gerald Wallace ir Captain Jack...
2014-04-02
-4
Atsakyti
Kas be ko, kad jis liks komandoj.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-04-02
-1
Atsakyti
Dom
As irgi nesupratau, kodel ji marinuodavo Raptoriai ant suolo..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-04-02
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.