Jonas Jerebko vasarą skirs savęs tobulinimui
Jonas Jerebko vasarą skirs savęs tobulinimui
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix
Jonas Jerebko po šio sezono turės priimti sprendimą – toliau atstovauti Detroito „Pistons“ komandai, ar tapti laisvuoju agentu. Pagal pasirašytą sutartį su NBA klubu 27 metų 208 cm ūgio krepšininkui priklauso galimybė nuspręsti savo likimą dėl paskutiniųjų metų Detroite.

„Kol kas nežinau. Palaukime reguliariojo NBA sezono pabaigos, – pareiškė Jerebko. – Tada priimsiu savo sprendimą. Man šis sezonas buvo nesėkmingas.“

Spėjama, kad puolėjo sprendimui gali daryti įtaką ir tai, kas kitą sezoną treniruos „Pistons“ ekipą. Vasario pradžioje klubo vadovai atleido Maurice'ą Cheeksą bei šias pareigas šiuo metu užima Johnas Loyeris, kurio žaidybinėse schemose Jerebko gauna daugiau progų pasireikšti.

„Praleidžiamas laikas aikštėje bus vienas svarbiausių aspektų mano apsisprendime, tačiau šiuo metu reikia baigti šį sezoną ir tik tada galvoti apie tai“, – teigė krepšininkas.

Jerebko anksčiau yra pareiškęs, jog šią vasarą skirs savęs tobulinimui, dalyvavimui įvairiose NBA stovyklose bei nepadės Švedijos rinktinei siekti kelialapio į 2015 metų Europos čempionatą.

Šį sezoną NBA Jerebko sužaidė 56 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 9,8 minutės, pelnydavo po 3,7 taško ir atkovodavo po 2,5 kamuolio.

Švedas „Pistons“ klubo marškinėlius vilki nuo 2009 metų.

Komentarai:
Karolis
Kazkodel itariu,jog Pistons vadovai igalaikaikeje perspektyvoje labiau su Drumond nores bendradarbiauti nei su Monroe. Ir tai manau itaria pats Jerebko,uriam tada vietos ir minuciu aiksteje atsirastu daugiau, tad tie penki su puse limono galima sakyti jau yra svedo kiseneje.
2014-04-03
-3
Atsakyti
Onio
4.5 lemo kitais metais, player option. nba su tokiais statais tikrai niekas daugiau arba ilgalaikio kontrakto neduos. Europoj irgi abejoju ar kasnors panasiai duotu, o ir jis pats nerodo noro keltis per atlanta. 80 proc. kad liks detroite ir bandys pakelt status bent dvigubai paskutiniam kontrakto sezone.

Bet su komanda irgi neaisku kaip bus, nes vilciu si sezona nemazai buvo, o zaidimas visai nesiklijavo, reik iskesit monroe ir leist leist smitui 4 numeriu zaist, atlantoj daug graziau jisai atrode. Bet ir drumondas ir monroe, dar su naujoku kontraktais sedi, retai kas keicia tokius zmones, nebent lb gera pasiulyma gautu.
2014-04-03
-6
Atsakyti
Anonimas
manau, Real paiimtu jį laisvai jeigu Mirotič į Bulls varytu ir po koki 14pt 6reb 2ast rinktu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-04-02
+1
Atsakyti
Koks kontraktas jo?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-04-02
-21
Atsakyti
Tegu eina i europa žaist i koki Real ar panašiai
2014-04-02
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.