Naujojo Orleano „Pelicans“ klubas per likusius keturis NBA mačus versis be Anthony Daviso ir Erico Gordono (dešinėje)
Naujojo Orleano „Pelicans“ klubas per likusius keturis NBA mačus versis be Anthony Daviso ir Erico Gordono (dešinėje)
Nuotr. AP-Scanpix
Galimybių patekti į NBA atkrintamąsias varžybas jau senokai nebeturinti Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipa sezoną baigs be savo lyderio Anthony Daviso ir gynėjo Erico Gordono.

Po ketvirtadienio nakties rungtynių su Fynikso „Suns“ klubu 21 metų 208 cm ūgio Davisas skundėsi nugaros skausmais. Tyrimus atlikę medikai rekomendavo puolėjui per likusius keturis sezono mačus pailsėti ir visiškai išgyti. 

„Pelicans“ iki reguliariojo sezono pabaigos liko sužaisti ketverias rungtynes, bet jos komandos padėties Vakarų konferencijos turnyro lentelėje veikiausiai nebepakeis. Naujojo Orleano klubas nebenukris žemiau dvyliktos vietos, nors dar turi teorinių vilčių pakilti į vienuoliktą.

Davisas šį sezoną vidutiniškai pelnydavo po 20,8 taško, atkovodavo po 10 kamuolių ir blokuodavo po 2,8 metimo per rungtynes. 

„Pelicans“ klubas taip pat paskelbė, kad kitą savaitę ant operacinio stalo gulsis ir 25 metų 191 cm ūgio Gordonas. Jam bus atliekama artroskopinė kairiojo kelio operacija. 

Gynėjas dėl kelio skausmų jau praleido 10 rungtynių paeiliui. Teigiama, kad jo reabilitacija bus baigta iki pasirengimo etapo kitam sezonui pradžios.

Šį sezoną Gordonas vidutiniškai rinkdavo po 15,4 taško, atkovodavo po 2,6 kamuolio ir atlikdavo po 3,2 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.