VTDK triumfavo Lietuvos 3x3 lygoje
VTDK triumfavo Lietuvos 3x3 lygoje
Nuotr. L3L
Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos (VTDK) krepšininkai triumfavo „Pieno žvaigždžių“ Lietuvos 3x3 lygos (L3L) antrajame sezone. Alytuje vykusiose finalinėse varžybose vilniečių komanda pranoko varžovus iš Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio.

Finale VTDK krepšininkai 14:12 įveikė kitą Vilniaus komandą, „Ferimstą-Baradą“ ir palypėjo dviem laipteliais aukščiau nei praėjusį sezoną – pernai VTDK ekipa užėmė trečiąją vietą.

Nugalėtojams atiteko 3333 litų vertės prizas ir kelialapis į pasaulio čempionato atranką.

Gegužės 4-ąją Kaune vyksiančiose pasaulio čempionato atrankos varžybose dalyvaus 16 komandų, kurios kovos dėl galimybės atstovauti Lietuvai FIBA 3x3 pasaulio čempionate Alytuje.

„Pieno žvaigždžių“ L3L į atrankos varžybas deleguos 4 komandas – VTDK, „Ferimstą-Baradą“, „Wurth“ ir „Wurth II“. Prie jų prisijungs po 4 NKL ir studentų lygos komandos bei 4 vardinius kvietimus iš Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) gausiančios ekipos.

„FIBA pastaraisiais metais 3x3 krepšiniui skiria didelį dėmesį – buvo suvienodintos taisyklės, rengiami pasaulio čempionatai ir „World Tour“ turnyrai didžiausiuose pasaulio miestuose. Matome, kad 3x3 krepšinio bendruomenė auga ir Lietuvoje, kur vis daugiau žmonių atranda šią azartišką ir nenuspėjamą sporto šaką“, – sakė „Pieno žvaigždžių“ L3L direktorius Jonas Miklovas.

Antrajame „Pieno žvaigždžių“ L3L sezone varžėsi 74 komandos penkiuose miestuose, 3x3 krepšinį žaidžiant salėse. Po reguliaraus sezono miestuose, 32 stipriausios ekipos buvo sureitinguotos ir pagal tai kovojo finalinėse varžybose Alytuje.

Didžiausia turnyro staigmena užfiksuota ketvirtfinalyje, kuriame stipriausia Kauno komanda, antruoju reitingu įvertinta „UNITED“, 14:16 nusileido „Ferimstos-Barados“ ekipai. Pastaroji prieš atkrintamąsias buvo įvertinta dešimtuoju reitingu.

„Ferimsta-Barada“ prieš tai iš varžybų eliminavo ir stipriausią Klaipėdos komandą, „Sadvitą ir Ko-Daikrą“. Pastaroji vėliau laimėjo Paguodos taurės turnyrą.

Vaizdo reportažas:

http://youtu.be/xWQZmM75SnA

Komentarai:
:D
2014-05-01
+3
Atsakyti
as
STUDENTAI :D ypac Majeras :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-04-15
+1
Atsakyti
JULIUS
GEDAS GEDAS GEDAS TRAJAKAS GEDAA TRAJAKAS AAAAAAA JEFNEFNEJEVAS GEDAS AAAA TRAJAKAS

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-04-14
-2
Atsakyti
Seip
Vtdk komandoj nei vieno studento nera:DDD Aukstuolis viens gales neit i darba:)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-04-14
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.