Istorinėse rungtynėse Sergio Rodriguezas surinko 28 naudingumo balus
Istorinėse rungtynėse Sergio Rodriguezas surinko 28 naudingumo balus
Nuotr. Fotodiena/T.Lukšys

Po nesėkmingų Eurolygos „Top 16“ etapo rungtynių su Kauno „Žalgiriu“, Madrido „Real“ Ispanijos ACB lygoje pratęsė savo iš eilės nepralaimėtų rungtynių seriją iki 28–ių ir pagerino rekordą, kurį patys buvo pasiekę 1984-1985 metais.

27–ąją pergalę iš eilės šiame sezone ir 28–ąją skaičiuojant ir praėjusio sezono rungtynes, Pablo Laso auklėtiniai įsirašė rungtynėse su Madrido „Estudiantes“ komanda, kurią įveikė 71:64.

„Real“ gretose išsiskyrė Rudy Fernandezas – 17 taškų ir 8 atkovoti kamuoliai, Sergio Rodriguezas – 14 taškų ir 7 rezultatyvūs perdavimai bei Salahas Mejri – 12 taškų.

Estudiantes“ komandai daugiausiai taškų pelnė Kyle'as Kuričius – 16 taškų ir Marko Baničius – 15 taškų.

„Real“ su 27 pergalėmis ACB lygoje užtikrintai pirmauja. „Estudiantes“, kuri yra iškovojusi 9 pergales ir patyrusi 18 pralaimėjimų, yra vos šešiolikta.  

Verta pažymėti, kad tai yra būtent ACB lygos rekordas. Apskritai visų laikų geriausias kada nors egzistavusių Ispanijos lygų rekordas yra daug įspūdingesnis.

1971-1974 metų sezonais, tas pats Madrido „Real“ sugebėjo iškovoti 61 pergalę paeiliui. „Real“ tuometinėje Nacionalinėje lygoje sugebėjo nepralaimėti net du pilnus sezonus iš eilės. 

Komentarai:
Lietuvis
Nesamoninga antraste...
2014-04-14
+2
Atsakyti
hmz
nepralaimėtų tai čia tipo laimėtų? Pergalių iš eilės rekordą? Ar kas yra nepralaimėtos varžybos krepšinyje? Čia gi ne futbolas, lygiųjų nebūna.
2014-04-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.