Belgrado „Crvena Zvezda“ dvejas ULEB taurės rungtynes namie bus priversta žaisti be žiūrovų. Tokį sprendimą penktadienį priėmė „Euroleague Basketbal“ drausmės teisėjas Patrickas Grandjeanas.

Prieš gruodžio 5 dieną vykusias ULEB taurės rungtynes Belgrade tarp „Crvena Zvezda“ ir Salonikų PAOK ekipų serbų sirgaliai sukėlė muštynes. Dėl to rungtynių startas vėlavo.

Penktadienį paskirtą bausmę Belgrado klubas gali apskųsti per 10 dienų.

„Crvena Zvezda“ žaisti ULEB taurės rungtynes tuščiomis tribūnomis turėtų sausio 9 dieną, kai 9-ojo turo rungtynes namie žais su Heno Monso „Dexia“ klubu, bei aštuntfinalio susitikimą.

Komentarai:
Ytvaras> nereikia visko priimti rimtai. aisku, kad gali, bet laimeti jiems bus kur kas sunkiau, kadangi sirgaliai yra sirgaliai, juolab dar serbu.
2006-12-16
+6
Atsakyti
ka tu cia svaigsti, tipo jei jau namie zaidzia be ziurovu tipo negali laimet? ble issiblaivyk po penktadienio vakaro..
2006-12-16
-1
Atsakyti
uoj prisidirbo sirgaliai :) dabar gales ziureti, kaip viena geriausiu reguliariojo sezono komandu uleb taures astuntfinaly namie be ziurovu pralaimes ir iskris is turnyro :)
2006-12-16
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.