Nikola Vučevičius neatstovaus savo šalies rinktinei kol jai vadovaus Luka Pavičevičius
Nikola Vučevičius neatstovaus savo šalies rinktinei kol jai vadovaus Luka Pavičevičius
Nuotr. AP – Scanpix
Orlando „Magic“ ekipoje rungtyniaujantis Nikola Vučevičius šią vasarą neatstovaus Juodkalnijos rinktinei. Teigiama, kad vidurio puolėjas nėra patenkintas tuo, kaip su juo per 2013 metų Europos krepšinio čempionatą elgėsi vyriausiasis treneris Luka Pavičevičius.

Juodkalnietis užtikrino, kad savo sprendimo nekeis tol, kol Pavičevičius vadovaus rinktinei.

Šį sezoną NBA pirmenybėse per mačą Vučevičius vidutiniškai pelnydavo po 14,2 taško bei atkovodavo po 11 kamuolių.

Praėjusiame Europos čempionate, kuris vyko Slovėnijoje, „centro“ statistiniai rodikliai buvo kuklesni. Vučevičius per 5 mačus vidutiniškai pelnydavo po 7 taškus ir sugriebdavo po 4 atšokusius kamuolius.

Šią vasarą Juodkalnijos rinktinė dalyvaus atrankos į 2015 metų Europos krepšinio čempionatą turnyre. B grupėje ji varžysis su Bulgarija, Izraeliu ir Olandija. 

Komentarai:
Nereikia čia iįsidirbinėt, mat žvaigžde pasijuto, pacanas, žaidžia autsaiderių komandoje ir tokia statistika dar nieko nereiškia.
2014-05-06
+2
Atsakyti
Vucevicius yra grynas Jono variantas zaidziant rinktineje. Turedamas tokia statistika Nba, rinktineje pasirode dvigubai blogiau. Kai kurie tiesiog nespeja per trumpa laika prisiderint prie Europos krepsinio ir tiek.
2014-05-06
-2
Atsakyti
vaflius
Didele netektis bet jeigu treneris jo nenori tai jisai ir budamas 12tuke nieko doro nenuveiktu, kaip ana vasara.
2014-05-06
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.