Jaunasis serbas Vasilije Vučetičius nusprendė likti Liublianos „Olimpija“ komandoje. Sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje rungtyniaujantis žaidėjas sutartį su Slovėnijos klubu sudarė iki 2018 metų.

18 metų 207 cm ūgio krepšininkas yra laikomas vienu talentingiausiu savo pozicijos žaidėjų Europoje, todėl „Olimpija“ ekipos direktorius Matevžas Zupančičius džiaugėsi, kad jo komandai pavyko sudaryti šią sutartį.

„Mes esame patenkinti, kad sugebėjome išlaikyti tokį talentingą žaidėją. Praėjusią vasarą Paolo Marinelli prisijungė prie mūsų komandos ir tai buvo teisingas sprendimas. Tikime, kad Vučetičius taip pat mūsų nenuvils“, – vylėsi vienas iš Slovėnijos klubo vadovų.  

Praėjusią vasarą vykusiame Europos jaunių (U-18) čempionate Latvijoje, Vučetičius per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 7,8 taško bei atkovodavo beveik po 4 kamuolius. 

Komentarai:
http://Filmaionline.biz - Filmai online nemokamai / Televizija online NEMOKAMAI!
2014-05-12
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.