Alexas Renfroe po vienerių metų pertraukos gali sugrįžti į Ispaniją
Alexas Renfroe po vienerių metų pertraukos gali sugrįžti į Ispaniją
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys

Ispanijos čempionato atkrintamosioms varžyboms besiruošianti Vitorijos „Laboral Kutxa“ komanda stiprina savo gretas. Skelbiama, jog sukirto rankomis su Rusijoje rungtyniavusiu Alexu Renfroe.

Šį sezoną amerikietis atstovavo Krasnojarsko „Enisey“ klubui ir VTB Vieningoje lygoje sužaidė 20 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 13,6 taško, atkovodavo po 4,7 ir perimdavo po 1,7 kamuolio bei atlikdavo po 6,6 rezultatyvaus perdavimo.

Renfroe Ispanijoje yra žaidęs 2012-2013 metų sezone, kada vilkėjo Valjadolido „Blancos de Rueda“ ekipai.

„Laboral Kutxa“ šiuo metu ACB lygoje – iškovojusi 17 pergalių bei patyrusi 15 nesėkmių ir aštuoniolikos komandų turnyrinėje lentelėje užima septintąją vietą.

Komentarai:
Anonimas
rytas kazkada domejosi. Nemanau, kad atitiktu laboral lygi. Grynas streetballeris man toks atrodo. Net ryte nenoreciau jo matyt.
2014-05-13
+1
Atsakyti
taijis turėtu pakeisti odoma?
2014-05-12
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.