Arminas Urbutis – rezultatyviausias žaidėjas nugalėtojų gretose
Arminas Urbutis – rezultatyviausias žaidėjas nugalėtojų gretose
Nuotr. Fotodiena/R.Dačkus
Arminas Urbutis buvo sunkiai sulaikomas, o jo vedama Blua „ADA Basket“ ekipa pergalingai pradėjo trečiosios pagal pajėgumą Prancūzijos lygos ketvirtfinalio serijos kovas.

Lietuvio atstovaujamas klubas savo aikštėje 70:68 (23:23, 16:11, 14:18, 17:16) įveikė Šarlevilio-Mezjero „Etoile“ komandos krepšininkus.

Ketvirtfinalio serijoje „ADA Basket“ išsiveržė į priekį 1-0.

Susitikimą starto penkete pradėjęs Urbutis aikštėje praleido 28 minutes, pelnė 18 taškų (6/11 dvitaškių, 1/1 tritaškio, 3/3 baudų), atkovojo 4 kamuolius, sykį suklydo, 2 kartus prasižengė ir surinko 14 naudingumo balų.

Komentarai:
Lukui
Beje,kuri tavo palata?
2014-05-19
Atsakyti
Ginius >Lukas
Lukai,o jei as neturiu darbo ir esu vargeta,ar tavo laisko isplatinima spvz. 200 egzemplioriu ,man pades ir as tapsiu ne atsilupeliu,kuriuo velniskai man atrodai tu,o normaliu zmogum,su solidziu darbu ir geru namu?

O dabar ,atsilupeli,as tau duosiu sena zeku patarima-nueik i turgu,nusipirk gaidi ir p*sk jam prota iki nuomario.

Cia gal jauni bachuriukai kartais ir nieku parasineja,bet tai is jaunumo,o idiotiskiems rasiniams kaip tavo,cia vietos nera,atsilupeli!!!
2014-05-19
-6
Atsakyti
manau normalu
neptunas ar siauliai neturi tokiu pinigu visvien
2014-05-18
-2
Atsakyti
Lukas
Sveikas , jeigu tu gavai šį laišką , vadinasi tau nusišypsojo sėkmė.Šis. laiškas buvo parašytas pagal Izraelio išmintį sakoma : Gali nusipirkti. moterį , bet ne jos meilę , gali nusipirkti namą , bet ne jo židinį , gali nusipirkti draugą , be...t ne draugystę.Šis laiškas keliauja per. pasaulį nuo 1997 metų ir neša žmonėms sėkmę.Keli pavyzdžiai.: Ponas. Dirkas iš Vokietijos 2003 Gavo šį laišką El. paštu , perskaites jis. nekreipė į jį dėmesio. Po 6 Dienų , jis buvo išmestas iš darbo už. avariją kurę jis sukėlė ir nutrenkė 3 žmones.Už tai sėdo į. kalėjimą.Ponas Enfeske G. 2004 metais gavo šį laišką , perskaites padarė. kopijas ir išsiuntė. Po 2 Dienų jis laimėjo 5 tūkstančius eurų.Ponas. Henloginas iš Pietų amerikosgavo šį laišką ir padarė pusę kopijų , po 5. dienų jis sužinoju , kad loterijoje išlošė 50 JAV dolerių bei Automobilį. dovanų.Pone A. Smiter gavo šį laišką į pašto dėžutę , kadangi ji buvo. senyvo amžiaus , į tai dėmesio nekreipė.Po 1 mėn. ji rasta negyva savo. lovojė , mirė nuo širdies smūgio.Pone iš Rumunijos gavo šį laišką , kadangi ji buvo katik baigus studijas , padarė 20 kopijų ir už dviejų. dienų gavo butą. ( Šie žmonės buvo prirašyti žmogaus , kuris sukūrė šį. laiško , ir kiekvienu kartu kaip jis gauna, prideda po vieną istoriją iš. 20 Galimų ( Jos ne išgalvotos ) Šis laiškas perdarytas paskutinį kartą. buvo 2005-01-26 21:19 val. Dabar šis laiškas atkeliauja pas tave , skaityk šiuos skaičius ir greitai sugalvok norą. 9 ;6 ;4. Sugalvojes norą , padaryk 20 kopijų ir išsiūskbetkam betkokiu būdų.
2014-05-18
+3
Atsakyti
Ar jis išvis vertas dėmesio? Atskiros naujienos, detalios statistikos? Wow prancūzu trečia lyga..!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-18
-6
Atsakyti
Į Neptūną jį.
2014-05-18
+3
Atsakyti
Viskas del pinigu..Prienai tikrai negali jam tiek moketi kiek moka prancuzijoje.. plius manau jam zymiau mieliau gyventi francej negul kazkokiam kaime kaip prienai..
2014-05-18
+3
Atsakyti
Atsilupeliams
Gauna po 5-6 euru ir vargo nemato

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-18
-1
Atsakyti
x
Gal zmogus tiesiog meguaujasi savo darbu nenoredamas apsikrauti minciu bereikalingom iliuzijom , kurios jam trugdytu gyvent sia diena. Nepulk taip ;)
2014-05-18
-1
Atsakyti
o taip
Vat čia tai žmogelis klaidą padares savo karjeroje. Žaidžia Prancūzijos tik 3 lygoj. Žaides jug ir Italijos aukščiausioj lygoj ir LKL Prienų komandoje. Karjera tik ritasi žemyn tokiu komados pasirinkimu, geriau jau Prienuose būtų likes ar dar kitoj LKL komandoj.
2014-05-18
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.