Sugrįžimui į Eurolygą besiruošianti Zagrebo „Cedevita“ komanda rikiuoja gretas kitam sezonui. Adrijos lygos finalininkė sudarė trejų metų sutartį su Nemanja Gordičiumi.

Bosnis šį sezoną atstovavo Aleksandrovaco „Igokea“ klubui. Nesulaikomai Adrijos lygoje rungtyniavęs 25 metų 193 cm ūgio krepšininkas vidutiniškai per mačą pelnydavo po 15,4 taško, atkovodavo po 2,6 kamuolio ir atlikdavo po 5 rezultatyvius perdavimus.

Europos taurės turnyre Gordičius sužaidė 10 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinkdavo po 11,8 taško, atkovodavo po 2,1 kamuolio ir atlikdavo po 3,7 rezultatyvaus perdavimo.

Per savo karjerą įžaidėjas taip pat yra atstovavęs Podgoricos „Budučnost“, Romos „Lottomatica“, Mariupolio „Azovmaš“ bei Belgrado „Partizan“ komandoms.

Komentarai:
abcde
nu bus vienas pagrindiniu zaideju komandoj. tikrai neblogas jis
2014-06-06
-5
Atsakyti
Keista, kad jis anksčiau nebuvo nupikrtas gerų klubų. Kalbu apie ilgalaikę sutartį. Žaisti jis tikrai moka, amžius irgi kaip tik.
2014-06-02
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.