Praėjusiais metais Tarpkontinentinę taurę iškovojo Pirėjo „Olympiakos“ klubo krepšininkai
Praėjusiais metais Tarpkontinentinę taurę iškovojo Pirėjo „Olympiakos“ klubo krepšininkai
Nuotr. AP-Scanpix
Artėjantį rudenį Eurolygos čempionais tapę Tel Avivo „Maccabi“ komandos krepšininkai sieks antrą kartą klubo istorijoje iškovoti Tarpkontinentinę taurę.

Eurolyga paskelbė, jog rugsėjo 26 ir 28 dienomis vyksiančioje serijoje, kurią sudarys dvejos rungtynės, ginklus dėl šio trofėjaus surems „Maccabi“ bei Pietų Amerikos čempionai – Rio de Žaneiro „Flamengo“ žaidėjai.

Paskutinį kartą Tel Avivo komanda šį apdovanojimą buvo iškovojusi 1980 metais.

2013 m. po 17 metų pertraukos sugrąžintose varžybose dėl Tarpkontinentinės taurės triumfavo Pirėjo „Olympiakos“ klubo krepšininkai.

Šį apdovanojimą 1986 m. yra laimėjusi ir Kauno „Žalgirio“ ekipa.

Komentarai:
liux to
Totali nesamone nes ekipos bus kitomis sudetimis tas pas zal zaide 1999. Tan turnyre gavo i vienus vartus su luzeriais nors aisku butu taip geriau idomiau nes dbr tai parodija dvi komandos ir viskas
2014-06-08
+3
Atsakyti
lux
NBA, Eurolyga, Pietu Amerikos 1, Azijos 1, Australijos čempionai, PBA čempionai, Afrikos geriausia komanda, ir kokia Wildcard Europos komanda, kurios arena hostintų turnyrą. Visai įdomus turnyrėlis susidarytų, aišku jei visi sutiktų dalyvaut.
2014-06-07
-3
Atsakyti
Idėja rengti tarpkontinentinę taurę yra įdomi, bet galėtų daugiau komandų iš viso pasaulio dalyvauti.

Pavyzdžiui: NBA, Eurolygos, Pietų Amerikos ir Azijos (nežinau kaip tiksliai šitų dviejų lygų čempionatai vadinasi) nugalėtojai galėtų varžytis finaliniame ketverte, kuriame komandų poros būtų atrinktos burtų keliu. Aišku, pasipriešint prieš NBA čempionus šansų praktiškai nulis, bet vis tiek būtų įdomu pasižiūrėti.
2014-06-07
-1
Atsakyti
Ten buvo ne tarpkontinentinė taurė, o MC'DONALDS turnyras. Iki 2013 m. tarpkontinentinė taurė paskutinį kartą vyko 1996 m.
2014-06-07
+14
Atsakyti
Anonimas
Paimtu NBA komanda ir ji sutriuskintu visus savo varzovus. Baikit vaizduot europiecius ar dar kokius brazilus geresniais uz NBA komandas.
2014-06-07
-1
Atsakyti
.
parodija cia, o ne tarpkontinentine taure. zalgiris po 99 metu laimejes el irgi dalyvavo, tik jau su lievai zaidejais, bet kiek pamenu ten 4 ar 6 komandos buvcpo, tarp kuriu ir nba cempai. butu normalus turnyras, jei lostu pietu ir siaures amerikos cempionai, europos, adrikos, azijos ir australijos. 6 komandos. o dabar kazkoks gaidys, o ne turnyras. el cempionai pries kazkokius riop de zeneiro karnavalistus. macabio vietoj net nevaryciau lost.
2014-06-07
-4
Atsakyti
gerai kad
ne tarpgalaktine taure

o jeigu rimtai tai turetu susitikti 4 komandos - siaures amerikos (nba) cempiona, pietu amerikos, europos (eurolyga) ir dar kazkoki zemyna prijungti del vaizdo. nes nepaimti nba tai nesamone, zinant, kad jie save visada laimeje vadina pasaulio cempionais.
2014-06-07
-6
Atsakyti
butu idomu, jeigu NBA prisidetu
2014-06-07
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.