Jamesas Gistas paliko Atėnus
Jamesas Gistas paliko Atėnus
Graikijos čempionu tapęs Atėnų „Panathinaikos“ klubas ruošiasi permainomis. Pranešama, kad „žaliųjų“ gretas paliko du legionieriai Stephane'as Lasme ir Jamesas Gistas.

Pastaruosius dvejus metus „Panathinaikos“ garbę gynęs 31 metų 203 cm ūgio Lasme šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 8,9 taško, atkovodavo po 4,8 kamuolio ir blokuodavo po 1 metimą.

2012 metų gruodį į Graikiją iš Malagos „Unicaja“ ekipos persikėlęs 27-erių Gistas stipriausioje Europos krepšinio lygoje vidutiniškai per susitikimą rinkdavo po 8,9 taško, atkovodavo po 3,6 ir perimdavo po 1,1 kamuolio.

Skelbiama, jog naujasis „Panathinaikos“ strategas Duško Ivanovičius yra nusitaikęs į Memfio „Grizzlies“ komandos gynėją Nicką Calathesą ir Tel Avivo „Maccabi“ klubo žaidėją Ricky Hickmaną, kuris dabar veda derybas su Izraelio komanda bei prašo 1 mln. JAV dolerių atlyginimo per sezoną.

Komentarai:
TDaY
Lasara bando cia visiems parodyti koks jis cia achujebienas zinovas:DDDD
2014-06-12
+2
Atsakyti
Vienur rašo, kad kaip tik šitie du žaidėjai t.y Lasme su Gistu vieninteliai pasiliks PAO, na dar aišku ir talismanas Diamantidis, o dabar jau atleido..
2014-06-12
+4
Atsakyti
Lasme jeigu ka ne amerikietis, o gabonietis
2014-06-12
+1
Atsakyti
Anonimas
tai, kad kaip tik su jais dviem prates sutartis, o kitus legionierius lauk mes PAO ir graikus tik ims

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-12
-1
Atsakyti
abudu puikus aukstaugiai,griebs kazkas is turtingujuj juos
2014-06-12
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.