Perspektyvus puolėjas Rokas Giedraitis pradėjo dominti užsienio klubus
Perspektyvus puolėjas Rokas Giedraitis pradėjo dominti užsienio klubus
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys

Slovėnijos vicečempionė Liublianos „Union Olimpija“ ekipa į savo gretas siekia prisivilioti 21-erių lietuvį Roką Giedraitį, skelbia užsienio žiniasklaida. Birželio 7-9 dienomis jis dalyvavo Italijoje, Trevizo mieste vykusioje „Adidas Eurocamp“ stovykloje ir paliko įspūdį Slovėnijos klubo skautams.

Neseniai pasibaigusiame Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate Giedraitis gynė „Šiaulių“ klubo, su kuriuo turi dar galiojantį kontraktą, garbę. 200 cm ūgio puolėjas sužaidė 22 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 11,5 taško, atkovodavo po 2,4 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo. Vidutiniškai Giedraitis rinkdavo po 11,4 naudingumo balo.

Po sėkmingo sezono Giedraitis buvo įtrauktas į rezervinės Lietuvos rinktinės kandidatų sąrašą.

„Union Olimpija“ komandoje šį sezoną rungtyniavo Deividas Gailius, tačiau vakar kontraktas tarp jo ir klubo buvo nutrauktas abipusiu susitarimu.

Komentarai:
kkk
Jei Šiauliai VTB loš tada neapsimoka Rokui Giedraiciui palikt Šiauliu nes Olimpija tokiam lygi nelošia.
2014-06-16
+5
Atsakyti
To Tiesa
Gerai kad miega, jau ir taip daug jaunu žaidėju supudė ant suolo
2014-06-16
+3
Atsakyti
Kai pagalvoji...
Net gražu žiūrėt, kaip pasikeitė komentarai šio žaidėjo atžvilgiu, nuo to laiko, kai ne vienas jį maišė su žemėmis dėl to, kad šitas „niekinis“ žaidėjas buvo įtrauktas į jaunimo rinktinę tariamai tik dėl tėvo ryšių. It perdimas į vandenį, kaip pasakytų Garastas. :)
2014-06-15
-1
Atsakyti
tiems dviems kur rase po manim
Zalgiris juk negali pasirasinet nauju sutarciu, kol neatsiskaitys su buvusiais zaidejai ir ju agentais, nes teismas arestavo turto uz 16 mln.

O Rytas pasieme Gailiu + pudo Bendziu su Orelik.
2014-06-14
+5
Atsakyti
tiesa
Pats perspektyviausias šiuo metu 2 nr. Lieuvoje , LKL grandai ir vėl miega .
2014-06-14
Atsakyti
Anksti dar vaikiui verztis i uzsieni, dar bent metus galetu pazaisti Siauliuose. Nesuprantu ka daro Rytas su Zalgiriu. Jei Zalgiris turi uztenkamai ir savo jaunimo tai Rytas akivaizdziai miega. Nenustebsiu jei vel kazkokiu bereikalingu is Beobasket prisirinks.
2014-06-14
-1
Atsakyti
100%
Jei turi vaikis kantrybes, tai galetu nepulti iskart į uzsieni, nes nera garantijos, kad ten daug zais.

O po dar vieno sezono Siauliuose pilnai atsiskleides, jau domintu nebe finansiniu problemu turincias olimpijas, o Ispanijos ACB lygos komandas.
2014-06-13
-18
Atsakyti
oba
Lai varo vyriukas i ta olimpija,be jokiu kalbu.Augti jam butina!Siauliams jis tikrai nepakenks,nes jie turi Labucka ,kuris vienas vertas triju,todel siauliai bus minimum sidabriniai kitamet.Net neisivaizduoju,kas Europj,nekalbant apie LKL ,gali uzdengti Arna!
2014-06-13
-1
Atsakyti
idomucha
na jeigu jau megdzioje tai pakeisim nika ji sugalvojau del ryto ir zalgirio fanu gincu ir lazdavojimusi

del Giedraicio manau jam reikia tobuleti ir zaisti tam tinka ir Siauliai ir Olimpija tik kos joje vaidmuo ir tobulejimas..... pvz Ado zaidimas Zalgiryje ir Prienuose, Kuzminsko dominavimas siauliuose ir zalgiryje dabar Unikachoje.....
2014-06-13
+1
Atsakyti
@ Anonimas
Siauliai nekvaili, kad turedami kontrakta perleistu zaideja pagrindiniams konkurentams.

Greiciau, jau parduotu uzsienio komandai is kurios butu imanoma uzdirbti.
2014-06-13
+2
Atsakyti
Anonimas
na mano nuomone tai jam geriausia butu i neptuna varyti. turetu zaisti eurolygoje, gautu nemazai minuciu ir uzsikeltu kaina kitam sezonui dar labaiu. vistiek zaidejas geras, o neprunas nemanau kad surinks labai jau stipria sudeti, o kazkas pan i siemetine, tai galetu buti gan svarbus zaidejas ir laiko manau gautu nemazai. plius dar pazaistu i vtb lygoj, kas irgi duotu daug patirties.
2014-06-13
-5
Atsakyti
na olimpia yra nukalusi ne viena puiku zaideja,bet tai jau praeity.tokio charakterio zaidejui sezonui pasilikti siauliuose ir tureti pilna dominavima,bet mazesne alga butu geresnis zingsnis nei neaiskus vaidmuo olimpijoj.aisku geriausias varijantas zalgiriui ,ir daugiau nuomot
2014-06-13
+1
Atsakyti
Fellini
Kontrktas 1+1 (klubo pasirinkimu)

Daug kas nuo Giedraicio tevo, Siauliu trenerio, priklausys kaip patars sunui pasielgt.

Arba galetu Olimpija daryt taip kaip Zalgris padare su Mindaugu Kuzminsku: perpirko Siauliu sutarti 1+1, pasirasydami 3 metu kontrakta, bet dar metus paliko zaisti Siauliuose.
2014-06-13
-1
Atsakyti
cha
kad jo kontraktas pasibaiges su siauliais
2014-06-13
-2
Atsakyti
na siauliai nemaza ispirka turetu gaut,jei labai noretu jo olimpija :)
2014-06-13
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.