Patrickas Millsas be krepšinio turės praleisti apie septynis mėnesisu
Patrickas Millsas be krepšinio turės praleisti apie septynis mėnesisu
Nuotr. AP-Scanpix
Patricką Millsą pasiekė labai prastos žinios. Laisvuoju agentu liepos pirmą dieną tapęs gynėjas dėl peties traumos bus priverstas be krepšinio verstis apie septynis mėnesius.

Millsas peties skausmą jautė visą sezoną, tačiau nepaisydamas to rungtyniavo. Dabar, kai buvo atlikti tyrimai, paaiškėjo, kad įžaidėjui prireiks operacijos.

Australas negalės padėti savo nacionalinei šalies rinktinei rugpjūčio 30 dieną startuosiančiame pasaulio čempionate. Jis buvo rezultatyviausias komandos krepšininkas 2012 metų Londono olimpinėse žaidynėse. Australija pasaulio čempionate bus lietuvių varžovė grupės varžybose.

Kol kas nežinoma, kaip ši trauma paveiks Millso derybas dėl naujo kontrakto. Manoma, kad kita krepšininko sutartis gali būti verta apie 5 mln. JAV dolerių.

Praėjusį sezoną 25 metų 183 cm ūgio atakų organizatorius vidutiniškai pelnydavo po 10,2 taško, atkovodavo po 2,1 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Penktosiose NBA finalo rungtynėse Millsas pelnė 17 taškų, o jo atstovaujama San Antonijaus „Spurs“ tapo čempione.

Komentarai:
aaa
''Ka tu cia pievas sneki? Piemenio jaunimo rinktiniu lyderio labiau bijoti, nei cempionu komandoje isitvirtinusio zaidejo. Nu is kur tokiu pjoveju atsiranda.''

Pernai Lietuvius Nedovic ir Bogdanovic suvarte, kuo Exum prastesnis? Jo keliama gresme yra gan reali, nezinau ko cia taip stebiesi Luarn komentaru... O siaip tai Lietuviai turetu su Slovenais kautis del pirmos vietos.
2014-07-03
+3
Atsakyti
Luarn.Dante Exumas gaus šansą, gal net jo labiau ir reiktų bijoti nei Millso?


Millsas su cempioniska patirtim skaudetu bet kam, Exumas dar neturi leadership patirties.
2014-07-02
-4
Atsakyti
AsirgitaweLabai gaila. Norisi, jog visos rinktinės Pasaulio čempe būtų pajėgiausios sudėties. Be to, dar ir NBA sezono pirmą pusę praleis. O ir pačiam žaidėjui dabar tikrai kur kas mažesnį kontraktą siūlys dėl tokios traumos.


Manau liks Spursuose.
2014-07-02
-2
Atsakyti
kira
Gali būt, kad dėl pirmos vietos grupėje spręsis paskutinėse grupės varžybose su Slovėnija. Pralaimėjus 4finalis su JAV. Vienu žodžiu, grupėj užimt antrą vietą ne ką geriau nei 4 - JAV ir jokių šansų dėl medalių.
2014-07-02
+3
Atsakyti
pipiras
Lietuviams auksiniai šansai iškovot pirmą vietą grupėje, realiai kalbant, už visas komandas galva aukštesni, tik reikės tą aikštėje įrodyt.

O laimėjus ir iki pusfinalio kelias laisvas būtų, realiausia varžovė - Turkija. Žodžiu ne tik, kad grupė geriausia, bet ir antra grupė palankiausia, neskaitant JAV pusfinalyje.
2014-07-02
+2
Atsakyti
Labai gaila. Norisi, jog visos rinktinės Pasaulio čempe būtų pajėgiausios sudėties. Be to, dar ir NBA sezono pirmą pusę praleis. O ir pačiam žaidėjui dabar tikrai kur kas mažesnį kontraktą siūlys dėl tokios traumos.
2014-07-02
Atsakyti
to Luarn.
Ka tu cia pievas sneki? Piemenio jaunimo rinktiniu lyderio labiau bijoti, nei cempionu komandoje isitvirtinusio zaidejo. Nu is kur tokiu pjoveju atsiranda.
2014-07-02
+1
Atsakyti
BRO
Dante Exumas gaus šansą, gal net jo labiau ir reiktų bijoti nei Millso?
2014-07-02
+2
Atsakyti
laurynas
Kaip gaila

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-07-02
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.