Carlosas Boozeris veikiausiai paliks Čikagos „Bulls“ klubo gretas
Carlosas Boozeris veikiausiai paliks Čikagos „Bulls“ klubo gretas
Nuotr. AP – Scanpix
Į savo gretas Pau Gasolį prisivilioję Čikagos „Bulls“ klubo vadovai šiuo metu sprendžia klausimą, kaip atlaisvinti „algų kepurę“. 

Žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kuriuose teigiama, kad „Bulls“ komanda dabar sieks išmainyti Gregą Smithą ir amnestijos taisyklę pritaikyti Carlosui Boozeriui.

Pastarasis turi dar vienerius metus galiosiantį kontraktą su Čikagos komanda, pagal kurį krepšininkas kitą sezoną turėtų uždirbti 16,8 mln. JAV dolerių.

Nuo 2012-ųjų Hjustono „Rockets“ ekipos garbę gynęs 23-erių Smithas šių metų balandį buvo atleistas ir sudarė sutartį su „Bulls“ klubu. Pasak šaltinių, Smitho paslaugomis yra susidomėjusi Dalaso „Mavericks“ ekipa.

Pastaruosius ketverius metus „Bulls“ marškinėlius vilkėjęs Boozeris praėjusį sezoną vidutiniškai pelnydavo po 13,5 taško, atkovodavo po 8,3 kamuolio ir atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu traumų kamuojamas Smithas „Rockets“ gretose žaidė epizodiškai. Jis per 11 sužaistų susitikimų vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 8,7 minutės, pelnydavo po 3,5 taško ir atkovodavo po 2,5 kamuolio.

Komentarai:
Greiciau tegul meta Boozery ir nuperka dar koky Turnery ar Allena ar bent pora vidutinioku, kad puolime padetu.
2014-07-13
+13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.