Koufosas vasarą ketina praleisti sportuodamas individualiai
Koufosas vasarą ketina praleisti sportuodamas individualiai
Nuotr. AP-Scanpix

Denverio „Nuggets“ komandos vidurio puolėjas Kostas Koufosas pasaulio krepšinio čempionate Graikijos rinktinės marškinėlių neužsivilks. 25-erių metų 213 cm ūgio žaidėjas kartu su savo agentu informavo Graikijos krepšinio federaciją, kad šią vasarą nori paskirti asmeninėms treniruotėms ir geriau pasirengti artėjančiam NBA sezonui.

Ši žinia gerokai supykdė tiek graikų krepšinio funkcionierius, tiek vyriausiąjį rinktinės trenerį Fotį Katsikarį, pareiškusį, kad tokie žaidėjai apskritai neturi būti kviečiami į nacionalinę komandą ir pavadinusį Koufosą nesąžiningu žmogumi.

Pastarąją vasarą tai jau toli gražu ne pirmas smūgis Graikijos rinktinei. Kiek anksčiau paaiškėjo, jog dėl sveikatos būklės komandai padėti negalės įžaidėjas Vassilis Spanoulis, ekipos kandidatų sąraše dėl įvairių priežasčių nėra Antonio Fotsio, Stratoso Perperoglou, Michaelio Bramoso, Sofoklio Schortsaničio ir Louko Mavrokefalidžio.

Koufosas – vienas iš trijų graikų, rungtyniaujančių stipriausioje pasaulio lygoje. Kiti du NBA krepšininkai – Milvokio „Bucks“ puolėjas Giannis Antentokounmpo ir Memfio „Grizzlies“ įžaidėjas Nickas Calathesas – yra pažadėję padėti rinktinei. 


Praėjusį sezoną Koufosas NBA čempionate sužaidė 86 rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 6,2 taško ir 5 atkovotus kamuolius.

Graikijos rinktinė pasaulio čempionatą pradės B grupėje, kurioje varžysis su Argentinos, Kroatijos, Filipinų, Puerto Riko ir ir Senegalo nacionalinėmis komandomis.

Komentarai:
Atom
Kiek pamenu sitas veikejas metu metus jau paskiria vasara asmeninems treniruotems :D o rezultato kaip ner taip ner :D juokdarys is tikruju toks ir graikas jei rinktinei negali padet...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-07-18
Atsakyti
Sūduvis
http://www.basketnews.lt/news-62571-grai... - čia ką kalbėjo šitas fruktas prieš metus. Tikras išverstaskūris :DD
2014-07-18
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.