Williamsas Eurolygoje debiutavo su „Unicaja“ marškinėliais
Williamsas Eurolygoje debiutavo su „Unicaja“ marškinėliais
Nuotr. AFP-Scanpix
Klaipėdos „Neptūno“ varžovai Eurolygoje ir toliau rikiuoja gretas naujajam sezonui. Belgrado „Crvena Zvezda“ klubas oficialiai sudarė vienerių metų sutartį su gynėju iš JAV Marcusu Williamsu.

Williamsas Eurolygoje sužibėjo atstovaudamas Malagos „Unicaja“. 2012-2013 sezone 191 cm ūgio amerikietis pelnydavo po 10,5 taško, atlikdavo po 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,7 kamuolio.

Praėjusį sezoną Williamsas sudarė pelningą kontraktą su Manto Kalniečio atstovaujamu Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ klubu, tačiau nepateisino lūkesčių.

Rungtyniaudamas „Lokomotiv-Kuban“ kairiarankis gynėjas Eurolygoje pelnydavo po 7,3 taško, atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,2 atšokusio kamuolio.

28-erių Williamsas NBA lygoje yra rungtyniavęs Naujojo Džersio „Nets“, Golden State „Warriors“ ir Memfio „Grizzlies“ komandose.

„Crvena Zvezda“ Eurolygos D grupėje susitiks su Klaipėdos „Neptūnu“, Pirėjo „Olympiakos“, Valensijos „Basket“, Vitorijos „Laboral Kutxa“ ir Martyno Pociaus atstovaujamu Stambulo „Galatasaray“.

Komentarai:
DzekesasGalės Girdžiūnas kapotis su Wiliamsu. Bet va būtent Neptūnui trūksta bent vieno tokio pirkinio kaip Wiliamsas. Kolkas suburta Europos taurės vidutiniokų sudėtis, laukiam kol Neptūnas sudrebins rinką 1-2 padoriais pirkiniais.


girdziunas su siuos zaideju?sudukas tas girdziunas,jam iki vasiliausko kaip iki menulio pesciom
2014-08-16
+1
Atsakyti
MiamiBig3O Neptunas ir toliau miega ....--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


nemiega,o derasi.Nelengva prisivilioti zaideja,kai neturi daug pinigu+klubas niekam nezinomas,nieko europoje nepasiekes.Neptuno privalumas,kad jis zais eurolygoje ir zaidejas gali buti pastebetas kitu klubu.Zymiai geriau su vidutiniais lietuviais zaisti eurolygoje nei zaisti su vidutiniais uzsienieciais(pernykste lietuvos ryto sudeti turiu omeny).
2014-08-16
Atsakyti
manbungo
Kad ta neptuno sudetis beveik identiska praaitu metu,kur Eurocupe geda dare Lietuvai ir VTB buvo patranku mesa
2014-08-15
-2
Atsakyti
Galės Girdžiūnas kapotis su Wiliamsu. Bet va būtent Neptūnui trūksta bent vieno tokio pirkinio kaip Wiliamsas. Kolkas suburta Europos taurės vidutiniokų sudėtis, laukiam kol Neptūnas sudrebins rinką 1-2 padoriais pirkiniais.
2014-08-15
+2
Atsakyti
O Neptunas ir toliau miega ....

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-15
-6
Atsakyti
.
"28-erių Williamsas NBA lygoje yra rungtyniavęs Niu Džersio „Nets“, Golden State „Warriors“ ir Memfio „Grizzlies“ komandose."

Tai jei jau Niu Dzersio rasot, tai gal ir Golden Steit parasykit tada ?
2014-08-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.