Ašikas mano, jog Europos krepšinis artėja prie NBA
Ašikas mano, jog Europos krepšinis artėja prie NBA
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Šią vasarą į Naujojo Orleano „Pelicans“ išmainytas Omeras Ašikas kartu su Turkijos rinktine rengiasi planetos pirmenybėms Ispanijoje. Vidurio puolėjas nepamiršo 2010 metų čempionato Turkijoje ir nekantrauja vėl atstovauti savo šaliai.

„Aš labai laukiu pasaulio čempionato. 2010-aisiais pirmenybės vyko Turkijoje ir mes finale nusileidome JAV rinktinei. Man buvo labai smagu žaisti pasaulio čempionate“, – sakė Ašikas.

Aukštaūgis taip pat pasidalino mintimis apie skirtumus tarp Europos ir NBA krepšinio: „Krepšinis Europoje lėtesnis. Čia matome daugiau derinių, bet mažiau greitų atakų. Žinoma, sukaupta patirtis NBA lygoje man labai praverčia.“

„Ispanai savo sudėtyje nuolat turi šešis ar septynis žaidėjus iš NBA lygos. Europos krepšinis artėja prie NBA, kadangi už Atlanto rungtyniaujantys krepšininkai neatsisako padėti savo šalių rinktinėms“, – pratęsė turkas.

2010 metų pasaulio čempionate Ašikas pelnydavo po 8,9 taško ir atkovodavo po 6,9 kamuolio.

Komentarai:
Dovydas
Ispanija > JAV aišku durniams neirodisi

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-15
-6
Atsakyti
Zalgiris valdo
Tas Arturas tikiuosi ne zlagirio fanas,nes matosi ligonis...tikriausiai nuo pigiu taboro narkotiku,jau protelis nusivazeves
2014-08-15
-1
Atsakyti
:)
>>> arturas97

"... ispanai surinko pacius geriausius zaidejus+ cempas lietuvoje ..." ??? !!! :)
2014-08-15
-9
Atsakyti
Tikrai toks galimas scenarijus kai šeimininkai šiuo atveju ispanai finale susitiks su Jav. O Mums ir vėl bronzą būtų puikus pasiekimas.
2014-08-15
Atsakyti
To dadu24ispanai nepateks y finala... finale bus jav ir kita kokia komanda bet ne ispanai


jau greiciau jav nepateks i finala nei ispanai, ispanai surinko pacius geriausius zaidejus+ cempas lietuvoje, o jav rinktine be pagr zaideju, prisiminkim olipmines kai jav laimejo tik 107-100 atrodo ir tada jav buvo su zvaigzdynu ir cempas ne ispanijoje
2014-08-15
+20
Atsakyti
To dadu24
ispanai nepateks y finala... finale bus jav ir kita kokia komanda bet ne ispanai
2014-08-15
+24
Atsakyti
dadu24
Na koks idomumas,jai Finalas aiskus dar neprasidejus turnyrui,USA vs Spain
2014-08-15
-1
Atsakyti
visi laukia
2014-08-15
-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.