Travisas Leslie kitą sezoną rungtyniaus Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje
Travisas Leslie kitą sezoną rungtyniaus Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Ambicingi ir tikintys, kad atneš džiugių pokyčių – tokiomis mintimis Vilniaus „Lietuvos ryto“ naujokai Travisas Leslie ir Billy Baronas atvyko į Lietuvą, rašo lrytas.lt.

Baronas pirmą kartą gyvenime pamatė Vilnių, o Leslie čia jau svečiavosi, kai vilkėjo „Šiaulių“ klubo marškinėlius.

Abu amerikiečiai – svarbi „Lietuvos ryto“ klubo permainų dalis. Iš abiejų tikimasi daug – to nori ne tik vadovai ir sirgaliai, bet ir naujasis ekipos treneris Virginijus Šeškus. Ne ką mažesnius reikalavimus sau kelia ir krepšininkai.

Žada šou

Praėjusį sezoną „Šiauliuose“ žaidęs Leslie Lietuvos krepšinyje atrado savo gerbėjų būrį. Ištobulinti dėjimai nepaliko abejingų ir per rungtynes, ir per Lietuvos krepšinio lygos (LKL) „Visų žvaigždžių dieną“. Kas lankėsi ar per televiziją matė Leslie šuolius, tikrai žino, apie ką kalbama.

„Tai vienas dalykų, kuriuos mėgstu ir darau. Visą gyvenimą esu žinomas dėl dėjimų į krepšį. Tai tikrai nepasikeis. Man patinka sirgaliams parodyti šou ir kartu padėti komandai“, – sakė Leslie. Jis pažadėjo „Lietuvos ryto“ sirgaliams, kad jiems pademonstruos ne vieną savo triuką, po kurio aidės plojimai.

Kiek kitokių efektų gerbėjai turėtų tikėtis iš Barono. Krepšininkas Kanizijaus universiteto komandoje pelnydavo po 24,1 taško. Jis buvo ketvirtas pagal rezultatyvumą NCAA. Tačiau ne tik taškai amerikiečiui svarbu.

„Aš galiu daryti viską, ko paprašys. Man patinka mesti, tačiau aš moku atlikti perdavimus. Tai irgi mano geroji savybė“, – sakė po 5,3 rezultatyvaus perdavimo praėjusį sezoną atlikęs Baronas.

Laukia užduočių

Abu legionieriai dar su Šeškumi nėra kalbėję, tačiau sutartai pabrėžia, kad yra pasirengę priimti bet kokį vaidmenį.

„Turiu žaisti savo krepšinį, sunkiai dirbti, stengtis dėl komandos. Reikia gerai vykdyti savo užduotis“, – aiškino Leslie. Baronas pabrėžė, kad nors jam 23-eji, jis ketina būti girdimas komandoje. Tiesa, krepšininkas irgi laukia nurodymų, nors jau įsivaizduoja, ką turės daryti „Lietuvos ryte“.

„Galiu gerai žaisti. Galiu pelnyti taškus, padėti atsiskleisti kitiems. Turiu viską, ko reikia, – sakė Baronas. – Jeigu treneris paprašys dalinti kamuolius, taip ir darysiu. Reikės mesti – mesiu. Kaip įžaidėjas, turiu atlikti savo darbą – padėti vaikinams siekti tikslų. Negaliu būti savanaudis. Viskas kas svarbu – komanda.“

Nori titulų

„Lietuvos ryto“ sirgaliams pastarieji metai buvo sunkūs. Komandai stringant jie pradeda jausti trofėjų badą, bet panašu, kad legionieriai rimtai nusiteikę troškulį numalšinti.

„Taip. Tikrai manau, kad būsime pirmi“, – apie LKL čempionatą kalbėjo Leslie .Baronas save ir komandą matė dar aukščiau.

„Turime laimėti Europos taurės titulą ir LKL. Juk mes to čia ir atvykome, dėl to dirbsime. Aš turiu vesti vyrukus į priekį, padėti jiems. Noriu padėti kitiems žaisti geriau ir laukti savojo šanso“, – sakė Baronas.

Jis su nekantrumu laukia, kada galės pažinti Vilnių.

Komentarai:
ticarexasMegamind baig rašyt nes geda darai žalgirio fanams ir nesaitanka kurstai


Tai kad jis susmirdes rytfanis bandantis stumti is nevilties bet ji cia visi zino kad jis cia uzduhintas bet dar bando kapotis...
2014-08-19
+10
Atsakyti
Nu įdomu kaip čia bus su Rytu. Šiaip nenurašyčiau aš jų visiškai, kaip čia kurie daro. Leslie - Baron duetas tikrai gali būt pavojingas. Abu gali sumest taškų jei paeina, bet gali ir nusitempt komandą žemyn. Bet man ko tais atrodo, kad Baron pritaps Europoj. taip, jis lyg ir tokio amerikietiško stiliaus žaidėjas, bet realiai, kiek mačiau highlight tai atrodo, kad Europos gynėjam jis gali būt problema + pasus neblogai dalina. Leslie - geras pirkinys - pavojingas ir iš toliau, gali prasiveržt, pakovot dėl kamuolio ir šiiap tobulėjantis.

Aišku, bėda ta, kad daugiau ne kažkas ir yra. Galbūt pagaliau Orelik atsigaus ir pradės žaist kaip Prienuose prie Šeškaus. Šitas žaidėjas tikrai turi talento. Taip, jis nestandartinis, atrodo lėtokas, bet turi gerą krepšinio intelektą, klaidina varžovus, daug dirba galva + geras metimas, kurio tiesa jaum praeitam sezone visai nepavyko pademonstruot. Lukauskis - veteranas, bet įneš vėjo nuo suolo, na arba čia jis kaip pagrindinis SF, bet tai jau būtų nelabai gerai. Valeika aišku ne kažką, bet įdomus pirkinys tuo, kad vėlgi - gali daug dalykų neblogai (tik neaišku kokiam lygy), bet nieko nedaro gerai :D :D

Natiažka sakyčiau ant pakeitimo kibirui neblogai. Kavaliauskas starte. Jei dar įsigijus kokį neblogą PF tai Neptūnui kaip ir šansų nebelieka su savo klaipėdietiška komandos vizija, kuri man atrodo pats idiotiškiausias pasiteisinimas itin prastam vadybos darbui.

šiaip, tai silpniausia dalis čia, aišku, treneris ir tų visų prieniečių girininkų priėmimai. Nu kam tas Bartuška reikalingas, kokius ten jis smulkius rėmėjus privilios ir kaip jis tam smulkiam rėmėjui sugebės pateikt pasiūlymą... Nu primeskim, smulkus rėmėjas galėtų būt kokia tai firmelė keistu pavadinimu, kurios apyvarta per mėn kokie 50 000 - 100 000 LTL, gal mažiau... Tai ką, jiem plotą ant maikių pasiūlys :D :D ir apie kokią sumą kalbamą... Gal koks populiarus kabokas duos Šeškui įnkalt nemokamai po 3 bokalus po varžybų...

Nenoriu čia stumt, bet realiai tai čia Šeškus "įtaiso" savo xevrą tipo į šiltą vietelę, o realiai jis ten nk nedirbs. Aišku ir pats Šeškus ilgai ten nedirbs. Realiai kaip jis susikalbės su amerikiečiais, be to, jei jau tą girininką paėmė į vadybą, tai čj proteguos Prienų žaidėjus ir aikštėj... Tai ir bus startinis Juškevičius, Lukauskis, Orelik, Valeika ir kitas jau nesvarbu :D :D

Reikėjo solidesnio trenerio nuo pradžios ir sakyčiau kibire galima toli eit + LKL realiai pakovot dėl aukso
2014-08-19
+2
Atsakyti
http://img.lrytas.lt/show_foto/?id=12512...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-19
+6
Atsakyti
Megamind baig rašyt nes geda darai žalgirio fanams ir nesaitanka kurstai
2014-08-18
+1
Atsakyti
Nori jie matai titulų... Panorėsit ir praeis.
2014-08-18
+13
Atsakyti
Megamindmaciau billy baron video, tai jis man primena Cizauska, kuris Zalgiriui nebereikalingas, o i makulatura neis. susirinko kaimo komanda lrytas, kai Zalgiris ryskiai sustiprejo ir mes issuki del finalinio ketverto, o LKL nebus ka veikti


aha laimės eurolygą
2014-08-18
-4
Atsakyti
https://www.youtube.com/watch?v=0z1UFiaR...

Valanciuno 11 tasku per 2 minutes vakar.
2014-08-18
+1
Atsakyti
maciau billy baron video, tai jis man primena Cizauska, kuris Zalgiriui nebereikalingas, o i makulatura neis. susirinko kaimo komanda lrytas, kai Zalgiris ryskiai sustiprejo ir mes issuki del finalinio ketverto, o LKL nebus ka veikti
2014-08-18
-1
Atsakyti
nera ka lyginti siu zaideju su Zalgirio is NBA klubu panoses nugvelbtais Wayns ir Anderson. Auksciausio lygio grandai kaip real pavydi mum tokiu zaideju, o Lipkevicius uz lesli geriau
2014-08-18
-2
Atsakyti
Kodel jus anksciau laiko nurasot,dar net neprasidejo sezonas o jau prasideda...
2014-08-18
-6
Atsakyti
Kaip ten yra sakoma? Viltis kieno motina? :D
2014-08-18
-1
Atsakyti
2 svajokliai atvaziavo i ryta... ir lkl cempionai ir eurocup taures laimetojai ... joke of the year
2014-08-18
+9
Atsakyti
Anonimas
Na is Leslie jau galima visi zinom, ko mazdaug galima tiketis - zaidejas tikrai neprastas, svarbu ji tinkamai panaudoti. O va Baronas kol kas neaisku - o nuo jo priklausys labai daug..
2014-08-18
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.