Virginijaus Šeškaus treniruojamas „Lietuvos rytas“ pradėjo pasirengimą sezonui Nuotr.: Fotodiena.lt/T.Lukšys
Edvinas Šeškus žais tėvo vadovaujamoje komandoje Nuotr.: Fotodiena.lt/T.Lukšys
Mindaugas Lukauskis – vyriausias „Lietuvos ryto“ krepšininkas Nuotr.: Fotodiena.lt/T.Lukšys
Mindaugas Lukauskis – vyriausias „Lietuvos ryto“ krepšininkas Nuotr.: Fotodiena.lt/T.Lukšys
„Lietuvos ryto“ treneris Virginijus Šeškus su sūnumi Edvinu ir Travisu Leslie Nuotr.: Fotodiena.lt/T.Lukšys
Virginijaus Šeškaus treniruojamas „Lietuvos rytas“ pradėjo pasirengimą sezonui Nuotr.: Fotodiena.lt/T.Lukšys
Edvinas Šeškus žais tėvo vadovaujamoje komandoje Nuotr.: Fotodiena.lt/T.Lukšys
Mindaugas Lukauskis – vyriausias „Lietuvos ryto“ krepšininkas Nuotr.: Fotodiena.lt/T.Lukšys
Mindaugas Lukauskis – vyriausias „Lietuvos ryto“ krepšininkas Nuotr.: Fotodiena.lt/T.Lukšys
„Lietuvos ryto“ treneris Virginijus Šeškus su sūnumi Edvinu ir Travisu Leslie Nuotr.: Fotodiena.lt/T.Lukšys

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda sostinės Vingio parko stadione pradėjo pasirengimą naujam krepšinio sezonui. Vyriausiojo ekipos trenerio poste debiutuojantis Virginijus Šeškus prisipažino, kad vilniečių pratybų išvakarėse jautė nemažą nerimą ir pusę nakties nemiegojo.

Į pirmąsias pratybas Vilniuje susirinko 9 komandos žaidėjai – Antanas Kavaliauskas, Gediminas Orelikas, Mindaugas Lukauskis, Martynas Gecevičius, Paulius Dambrauskas, Edvinas Šeškus, Artūras Valeika ir legionieriai Billy Baronas bei Travisas Leslie. Pratybose trūko tik dviejų krepšininkų – su Lietuvos nacionaline rinktine pasaulio čempionatui besirengiančio Ado Juškevičiaus ir Ukrainos rinktinei atstovaujančio Kirilo Natiažkos.

„Tiesą sakant, jaudulys jaučiasi. Pirmosios treniruotės išvakarėse pusę nakties nemiegojau, galvoje sukosi įvairiausios mintys. Iš tikrųjų Vilniuje debiutuoti kiek neįprasta, o pats neįprasčiausias dalykas – didelis dėmesys“, – prieš treniruotę sakė Šeškus, ilgus metus vadovavęs Prienų komandai.

47-erių krepšinio specialistas, kalbėdamas su žiniasklaida, žodžių į vatą nevyniojo ir papasakojo, kodėl Vilniaus komandoje nebeliko Dariaus Songailos, kaip ketina elgtis su savo sūnumi Edvinu Šeškumi bei pasidalijo mintimis apie didžiulį „Lietuvos ryto“ legionieriaus Kirilo Natiažkos svorį.

– Per pirmąją Kauno „Žalgirio“ treniruotę Šarūnas Jasikevičius sakė, kad neturi ką veikti. O ar jūs šiandien Vilniuje turėsite ką veikti? – žurnalistai paklausė Šeškaus.
– Na aš irgi galėčiau pakartoti tą patį, kad šita savaitė bus paskirta fiziniam rengimui ir manau treneriai fizinio pasirengimo dirbs savo darbą, o mes pamažu pradėsime tartis, ką daryti ateinančią savaitę. Ir visas tas pagrindinis darbas prasidės Druskininkuose, nuo pirmadienio.

– Kaip sekasi ieškoti žaidėjo į sunkiojo krašto puolėjo poziciją?
– Sunkiai. Nes pradžioje atrodė, kad viskas lengvai klostosi, tačiau kuomet liko tas vienas žmogus, viską ėmėme daryti atsargiai. Labai norisi, kad tas žaidėjas tiktų mano planams. Tačiau viskas artėja prie pabaigos.

– Ar pagrįsti gandai, kad tas paskutinis žmogus bus Kšištofas Lavrinovičius?
– Na buvo tokių šnekų, bet... Kai su niekuo nesame pasirašę sutarčių, tai domimės daug kuo. Ir dabar išskirti negalime nė vieno žmogaus. Liko pasirašymui kelios dienos, norime, kad Druskininkuose jau daugelis žmonių būtų, kadangi dviejų krepšininkų neturime dėl darbo rinktinėse. Taip pat duosime šiek tiek pailsėti Antanui Kavaliauskui. Dabar turime tris aukštesnius žmones, galinčius grumtis po krepšiais, ir norisi, kad paskutinis aukštaūgis būtų šiek tiek universalesnis, galėtų pataikyti iš toliau.

– Galima sakyti, kad aikštėje matysime į „Prienų“ komandos žaidimo stilių panašų krepšinį?
– Tokio kaip Prienuose žaidimo tikrai nebus, kadangi ten dirbdamas neturėjau tokių aukštų puolėjų, tokio pasirinkimo, todėl vaizdas šiek tiek skirsis. Tačiau momentais jūs jį tikrai pamatysite, vis tiek tas „prieniškumas“ išsiverš. Paskui gal kas nors sustabdys ir sakys: „Virgi, baik, baik!“.

– Tuomet „Žalgiriui“ bus sunku...
– O kada jam buvo lengva? Kokia sudėtis bebūtų, šiemet turėtume matyti rimtą kovą. Gerą komanda buria Klaipėda, neblogai formuojamos ir kitos ekipos. Išvykose reikės rimtai kautis, buvę autsaideriai kiekvienais metais artėja prie vadinamųjų grandų ir nuo to tik įdomiau. Nebėra taip, kad „Žalgiris“ arba „Lietuvos rytas“ tikrai bus pirmas arba antras.

– Tačiau iš principo „Žalgirio“ sudėtis atrodo kiek solidžiau.
– O kodėl? Taip, startinis penketas tikrai geras, tačiau toliau... Negaliu sakyti, kad solidesnė. Pamatysime, kaip mums seksis surikiuoti savo žaidimą. Ką reiškia tas solidumas? Juk ne kartą yra buvę, kad ant popieriaus neva pajėgesnė komanda pralaimi silpnesniems. Duok Dieve, kad jie atsipalaiduotų ir jaustųsi solidesniais.

– Vieni žaidėjai išvyko patys, su kitais atsisveikino klubas. Kuris iš praradimų svarbiausias?
– Norėjau komandoje matyti ir Eimantą Bendžių, ir Darių Songailą, tačiau... Pirmuoju atveju įvyko tam tikras nesusikalbėjimas, o dėl Songailos turbūt daugelis žino, kokios buvo priežastys. Turi jauną merginą Kaune, statosi namą, taip kad Kaunas šiuo atveju turėjo daugiau ką pasiūlyti ir Vilniuje Darius nepasiliko.

– Kas bus komandos lyderiai?
– Kol kas sunku pasakyti. Vienas iš lyderių turėtų būti Martynas Gecevičius, o dėl kitų paaiškės ilgainiui. Tačiau aš norėčiau, kad nebūtų tokio vieno itin išreikšto lyderio. Būtų smagu, kad komandą patraukti galėtų tai vienas, tai kitas žmogus. Kuo daugiau lyderių atsiranda, tuo sunkiau varžovams žaisti. Manau nesiremsime vienu žmogumi, o kursime daugiau komandinį žaidimą.

– Savo sūnaus Edvino neskolinote kitoms komandoms. Galbūt mėginsite jį reabilituoti po praėjusių metų ir jam skirti daugiau žaidybinio laiko?
– Čia yra vienas sunkiausių dalykų – sūnus savoje komandoje. Matysime sezono eigoje. Jam reikia žaisti, ir tai suprantama. Tačiau jeigu matysime, kad kažkas nepavyksta, problemų dėl skolinimo neturėtų kilti net ir sezono viduryje. Po nesėkmingo praėjusio sezono ir tos traumos jam reikia žaidimo praktikos, tačiau atėjus tėvui pradėti demonstratyviai stumti sūnų į aikštelę nebūtų padoru, ir to daryti nesiruošiu.

– Ar neatrodo, kad šiuo metu Ukrainos rinktinei atstovaujantis Kirilas Natiažka yra priaugęs antsvorio?
– Kai pasirašėm kontraktą, sakė, kad jo svoris 115 kilogramų. Aš pats sveriu 100, tačiau kuomet šalia jo atsistojau Klaipėdoje, pasijaučiau kaip nykštukas. Tačiau dabar klausimas, kaip pasielgti. Ar jam atvažiavus tą svorį numesti, ar palikti, kad turėtume antrą Sofoklį. Žiūrėsime, kaip jis jausis aikštelėje. Kol su tuo žaidėju pats nesi padirbėjęs, kažką teigti sunku. Žiūrėjimas iš šono tikrai ne tas pats, kas tiesioginis darbas.

– Kaip manote, kas taps komandos kapitonu?
–„Lietuvos ryte“ apie šį dalyką dar nešnekėjome, tradiciškai kapitoną rinkdavo žaidėjai. Nes jų nuomonė reiškia daug – reiškia komandos pasitikėjimą. Ir nemanau, kad šiandien turėtume labai daug variantų. Kapitonas turi būti vienas iš lyderių, žmogus, kurį visi gerbtų, kuris galėtų padėti treneriui, pasidalinti su juo savo mintimis.

– Galbūt juo taps į komandą sugrįžęs Mindaugas Lukauskis?
– Kol kas nieko negaliu pasakyt. Manau, kad iki Druskininkų, per šias kelias dienas mes kapitoną išsirinksime ir jį oficialiai paskelbsime. Čia pats maloniausias dalykas, kuris laukia manęs.

– Su kokiomis komandomis žaisite rengdamiesi sezonui?
– Mes dabar Druskininkuose žaisime su Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“, žaisime ir su Surguto komanda. Vėliau laukia rimtesnės rungtynės, kurias suorganizavome Prienuose. Berods, rugsėjo 10 d. ten žaisime su Kazanės „UNIKS“. O vėliau išvažiuojame į turnyrą Klaipėdoje. Dar laukia Aleksandro Gomelskio turnyras ir tuomet jau prasidės čempionatas.

– O kokį įspūdį jums palieka Prienų komandos komplektacija prieš šį sezoną? Ar pats neprisidėjote?
– Realiai ekipos treneris yra mano geras draugas. Kažkiek laiko buvo ir tikrai padėjome pasitarimais, pokalbiais. Šiemet komanda greičiausiai nebus labai aukšto lygio, tačiau jeigu treneris sugebės įskiepyti kovingumą, Prienuose ir vėl gali būti nelengva rungtyniauti.

– Prienuose neturėjote legionierių. Kaip pavyks išspręsti kalbos barjero problemą?
– Galvoju, kad reikia įvesti taisyklę, jog visa komanda išmoktų ispaniškai (juokiasi). Turės vieną kalbą, nebus problemų. Kai šneka žmogus krepšinio tematika, tiesiogiai apie krepšinį, tai aš visai neblogai suprantu. Tačiau yra baimė, kuomet nešneki ir imi ieškoti tinkamo žodžio. Tačiau, manau, kad viską išspręsime. Jau sutarėme, kad pradėsime mokytis nuo kitos savaitės ir tobulėsime po truputį. Nėra tiek daug užsieniečių, Leslie jau žaidė Lietuvoje ir šį tą supranta, jau „labas“ pasakė. Apskritai užsienyje yra labai specifinių pavyzdžių. Pavyzdžiui, Ispanijoje po dviejų mėnesių treneriams apskritai uždraudžiama šnekėti anglų kalba. Taip, pradžioje bus sunku. Bet tuos kelis žodžius, kuriuos aš rėksiu, jie tikrai supras.

– Kaip jūs asmeniškai vertinate sprendimą nežaisti VTB Vieningoje lygoje?
– Su dabartine LKL keturių ratų sistema žaisti VTB Vieningoje lygoje nebūtų buvę įmanoma. Tai būtų tragedija. Pernai „Lietuvos ryto“ komanda buvo pajėgi, LKL čempionate žaidė tik du ratus, tačiau tas nuolatinis keliavimas ir rungtynės įvairiuose čempionatuose krepšininkus išvargino. Nenoriu politikuoti, kas yra geriau, kas yra blogiau, tačiau LKL keturių ratų sistema uždaro duris į VTB. Užtenka jau ir LKL tvarkaraščio. Matosi, kad bus nelengva.

– Kas jums pačiam buvo neįprasčiausia, persikėlus gyventi į Vilnių?
– Aš paprastas žmogus, net sunku kažką išskirti. Vat tik šiandien pusę nakties nemiegojau, kažkaip pajaučiau jauduliuką prieš pirmąją treniruotę. Buvo šioks toks sunkumas, žinojau, kad ateis žurnalistai klausinėti, bet žiūriu, kad viskas labai gerai sekasi (juokiasi). Aišku, neįprasta tai, kad labai daug dėmesio. Vadovai, prezidentas... Kai visą gyvenimą pats ieškodavai pinigų, dabar atrodo keista, kai tau viską duoda. Pridėjo tiek rūbų, kiek per visą gyvenimą neturėjau.

– Bet po to ir pareikalaus...
– Net neabejoju. Bet kol kas visa nuotaika yra labai gera. Puikiai sutariame su klubo vadovais ir galiu pasakyti, kad viskas yra „super“.

Komentarai:
PG pozicijoje Baronas yra sujunges gebejimus zaisti ir kaip Waynsas ir kaip Dentmonas. Pagrindiniai PG yra panasaus lygio, tik rungtyniavimas nba leidzia tureti pranasuma pries Barona, bet is atsarginiu PG Juskevicius gali irgi neblogai keisti Barona, zaidziant pries Waynsa, o Vecvarags ir Kariniauskas gali tik su Dambrausku kovot. Andersonui teks zaist po 30-35 min. ir daryt tai abejose (SG, SF) pozicijose, o sviezesni Lukauskis su Leslie gali neblogai kovoti pries ji, o atsarginiai Gecevicius, Orelikas, Seskus ir Milaknis, Lipkevicius, Dimsa atitinkamai yra lygus.

Labai pasiseks zaliems, jei Jankunas liks. Jeigu jis gerai pasirodys pasaulio cempionate (ko jam nuosirdziai linkiu), ji gali nusipirkti kokia nors geresne komanda, nei zalgiris. Tokiu atveju zali gali imti amzinai perspektyvu "talenta" is Danijos (kaip rase k.net), kuris per 20 min. renka ivairiais budais po 6 tsk. Be to, tikrai neverta tiketis, kad pasene Javtokas ir Songaila zais labai gerai. Praeitas sezonas buvo paskutinis, kai Javtokas ir Songaila zaide lyg patirdami "antraja jaunyste". O kaip lose Gudaitis pries Natyazhko mes pamateme - beveik nieko negalejo padaryt. O jeigu LRytui pavyks zaist agresyviai gynyboje ir greitai kontratakuot, gali pavykt visai neblogas zaidimas.
2014-08-21
+1
Atsakyti
arturas97Karavanas orelik prienuose geriau atride nei ulanov neptune tad kris rodikliai olanovo perejus i zalNzn koks kvailys pasajytu kad gudaitis uz kavaliauska geresnis arba panasaus lygio :DD gudaitis tik su latviais gerai syzaide kai xentru neturejo o visur beviltiskas:D--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Prienuose? Kiek atsimenu,tai Orelik dabar Ryte yra ,o ne Prienuose,tai gal prašau kalbėti kas vyko paskutinį sezoną,o ne prieš 2-3 sezonus.

Ir esu stebėjęs jo žaidimą Prienuose ir nieko ypatingo žaidėjas.Turi labai tik tais labai gerą ranką,kur ir susirinko daug taškų,bet jei nepakrenta minusas tampa ,nes daugiau nieko ir neturi,apie prasiveržimą nėra kalbų ,tiesiog jo nėra. Ulanov? kudėl surusini jo pavardę? jis lietuvis,o ne lenkas,ne rusas,tai rašyk su galūnėmis.Neptūno startinis penketas, EuroCup rinko po 12 naudingumo balo rinko,LKL pusfinalio serijoje tempė komandą į priekį , turi neblogą prasiveržimą,žinoma,taiklumą dar turi pagerinti,bet manau Žalgiryje irgi gali būti startiniu.

Vėl nusišneki, na tikėtis to ir galėjau.Pasižiūrėk statistiką,apuoke,Gudaičio statistika geresnė už Kavaliausko,nors ir neskaityk to mačo su Latvijos rinktine,taip pat turėjo geras rungtynes prieš Ukrainą (8 taškai 14 naudingumo balai),tai gal pirma Lietuvos rinktinės varžybas žiūrėk,o ne klausyk ką kiti troliai čia loja.Ir jokios nuomonės nekeisiu:Kavaliauskas ir Gudaitis viename lygyje,bet po sezono Gudaitis aplenks,nes jis dar jaunas ,o Kavaliauskas jau šeis metais turės 30 metų ir kažin ar jau daugiau bepatobulės.
2014-08-21
-1
Atsakyti
baikit čia svaigt, Rytiečiai, pas esu gimęs ir augęs Vilniuj, bet šiuo atveju pasisakau už tokią LRyto sudėtį, bet ne už trenerį.... Kai atvariau iš VLN į KNS studijuot, tai net marijampoliečiam buvo sudėtinga prisitaikyt Kaune, nors jie visad arogantiškai sakydavo, kad mes irgi iš miesto.... O čia Šeškus - nieko blogo apie jį, duok Dieve jam sveikatos, bet come on cuhhh... jis apsidžiaugė bluzgučiais -rūbais ir t.t...

dar jo tezė, kad lyderis bus Gecas... nu ok, tai Leslie bus SF tada??? Nežinau, galima su tokiu požiūriu laimėt pora mačų, bet kažką rimto nuveikt??? Duok Die, kad aš klystu ir viskas Šeškui klosis gerai, bet kai tiesiog su savo įžaidėju negali pasikalbėt pertraukėlės metu (dėl kalbos barjero) tai kažin ar nuves į sėkmę... tikiuos klystu
2014-08-21
-5
Atsakyti
Karavanas orelik prienuose geriau atride nei ulanov neptune tad kris rodikliai olanovo perejus i zal

Nzn koks kvailys pasajytu kad gudaitis uz kavaliauska geresnis arba panasaus lygio :DD gudaitis tik su latviais gerai syzaide kai xentru neturejo o visur beviltiskas:D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-21
+4
Atsakyti
arturas97Zalfaniai pavydi kad ryras surinko aįletiska ir greita ir svarbiausia LYGIA sudeti.Tai leidzia spresti kad bus taikomas aukstas tempas.kazkas panasaus kaip ltu argentina buvo o pas zalius antras penketas atleto lygio o ryto greita tempa atlaikys tik tie du gynejai o visi seniai tik ora gaudys :D--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Alio, debile, tu ilgai dar geda darysi Ryto fanams su savo nesamonemis? Gaideli, taigi is taves cia visi juokiasi. Ar tu tiesiog apsigimes kad to nematai?
2014-08-21
+1
Atsakyti
arturas97Zalfaniai pavydi kad ryras surinko aįletiska ir greita ir svarbiausia LYGIA sudeti.Tai leidzia spresti kad bus taikomas aukstas tempas.kazkas panasaus kaip ltu argentina buvo o pas zalius antras penketas atleto lygio o ryto greita tempa atlaikys tik tie du gynejai o visi seniai tik ora gaudys :D--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Antras penketas:

Vecvagars
Milaknis < Lesle

Ulanovas > Orelik

Songaila > Valeika

Gudaitis ? Kavaliauskas dėčiau lygybę :)

Tai atsibusk gal tu geriau,antroje sudėtyje Žalgiris turi daugiau geresnių skirtingų pozicijų žaidėjų, nors centrų pozicijoj lygybė yra,tai turėtų sezono eigoj išsiaiškinti,nors rinktinėj Gudaitis ir geriau atrodo.Tai kurioj vietoj tu matai Atleto lygį matai ar šeip pasakų namelyje gyveni? Kesha teisybė sakė,kad su tokiu pseudo eksperktu iš vis geriau nediskutuoti,nes totalūs vėjus šneki.

Be to , ko čia pavydėti Ryto sudėties?Kad silpnesnė už Žalgirio surinko? Bent jau man Ryto sudėtis jokios nuostabos nekelia.
2014-08-21
-2
Atsakyti
Zalfaniai pavydi kad ryras surinko aįletiska ir greita ir svarbiausia LYGIA sudeti.Tai leidzia spresti kad bus taikomas aukstas tempas.kazkas panasaus kaip ltu argentina buvo o pas zalius antras penketas atleto lygio o ryto greita tempa atlaikys tik tie du gynejai o visi seniai tik ora gaudys :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-21
+12
Atsakyti
apie Geceviciu kaip lyderi sneka :D:D:D ir vel nieko nenusimato siam sezonui. pagarbiai
2014-08-20
+4
Atsakyti
Angliškai tai galėjo per vasarą pasimokint...
2014-08-20
+6
Atsakyti
PalaciosZjbstegu islaiko palaciosa kaiptik reike pf o jis ir ira pf ir dar neturi komandos dabar


Tu gal aplamai patylek jeigu nezinai. Is kur tokiu "egzpertu" atsiranda. Nebutum ritfanis.
2014-08-20
-6
Atsakyti
tegu islaiko palaciosa kaiptik reike pf o jis ir ira pf ir dar neturi komandos dabar
2014-08-20
-2
Atsakyti
arturas97Tai apie barona ir parasiau klaustuka o visa kita aisku.tas pats ir zalgiry tie du negrai neaisku kaip isilies o vat su songaila jums pasiseke.Siaip ido.u ka manot kas geresnis seibutis ar leslųs vienas puola geriau seibutis gal kazkiek ginasi geriauLaukia idomus sezonas.idomu kaip zalgiry atrodys ta nba zvaigzde.tures leslus darbo :D--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Klausyk, tu gal subresk viena syki, o tada bent kazka rasyk. Kiek cia kliedejai aname sezone, per visus krepsinio portalus lakstai ir rasineji ta pati. Tai absoliuciai niekas is tavo kliedesiu dar nuo praeito sezono nepasitvirtino, o tu pats dar nesupratai jog tiek cia tiek i krepsinis. net esi tik paprasciausias pajuoku objektas su savo ale izvalgom. Lyginti komandu zaidejus viena su kitu tai cia gali tik visiskas diletantas. Ruoskis rugsejo 1-jai, mazvaiki.
2014-08-20
+8
Atsakyti
seubutis ringtinei prastai atrodo manau lesli tikrai bus gereu
2014-08-20
-10
Atsakyti
kesha admine tu blin sakik us ka ce mane blokoji?? toi rasau adminam i emeila nuims tau visas pareigas dablajobe
2014-08-20
+1
Atsakyti
arturas97As manau gerai i pf deretu katelynas ir greitas ir tritaskius pataiko.ksistofo nereikia nes jau metuose.nepalaikys jis nba stiliaus ritmo--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Lietuvoje tuoj atsiras naujas ekspertas. Sakyčiau, kad jau atsirado, bet jis gi dar nepilnametis... (kito iš to sekančio teiginio aš iš mandagumo nerašau). Sveikinu visus, kurie jame įžvelgia krepšinio žinovą ir noriai diskutuoja su juo!
2014-08-20
-4
Atsakyti
Tai apie barona ir parasiau klaustuka o visa kita aisku.tas pats ir zalgiry tie du negrai neaisku kaip isilies o vat su songaila jums pasiseke.

Siaip ido.u ka manot kas geresnis seibutis ar leslųs vienas puola geriau seibutis gal kazkiek ginasi geriau

Laukia idomus sezonas.idomu kaip zalgiry atrodys ta nba zvaigzde.tures leslus darbo :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-20
-12
Atsakyti
Ko tu lygini tas sudetis. Ant popieriaus praeitais metais ryto sudetis buvo geresne nei zalgirio ir kas buvo?

Esme, kaip susizais komanda, o cia davelnia lemia, kaip isilies legionieriai. Tas baronas kate maise, neaisku, kas is jo bus. Nemates nei vienu rungtyniu naujos komandos, komentuoja jis cia kazka. Su tokiu pseudo eksperteliu neturiu apie ka daugiau ir diskutuot.

sekmes tau gyvenimely.
2014-08-20
-1
Atsakyti
arturas97Kita sezona bus nba stiliaus komanda.Dar vasaros vidury tai sakiau o dabar pasitvirtino.leslis baronas lukauski,kuris prazude ryta lkf finale. valeika kuris lkl daugiausiai dejimu atlikes dar krastas ateisIdomu kaip zal seniai spes pagal ryto atletus lakstyti :DZal tik ta nba zvaigzde geras ir tas izaidejas puse velnio.Songaila tik 10, max 15 min atbegioas bet laika sekmingai isnaudos o visi like luzeriaiRytas auskta tempa laikys nes abu penketai identiski o zaliu antras penketas isvis beviltiskas--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


;D
2014-08-20
+15
Atsakyti
Kavaliauskas natyazka>glyniadak lydeka

Cia visiem viskas aisku

Valeika+X
Nebent tas x bus brown lygio is loko

Lukauskis orelik>bebras orelik

Viskas aisku+orelik po ispudingo zaidomo studentu olimpuadoj patobulejo

Leslis gecas>seibutis gecas

Deciau lygu bet matom beviltiska zaidima rinktineje ir pataikymas jo apgaimetinas budavo

Baron juske ? Cook dowdel

Cooko puolimas prastas lkl vos po kelis taskus rinko bet pasus gerai dalino.apie barona neaisku kaip isilies o juske ir dowdel sakyciau juske kiek stabilesnis bet siaip panasus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-20
-2
Atsakyti
arturas97Seskus tiks nes jis su blogesne komanda nšsluoste nosi tiek rytui tiek zal o dabar sšdetis surinkta atletiska bek ir meskDar pries vasara sake kad rytas taupys biudzeta tai pagaovojau beviltiska sudetis bus o dabar matom padori plius pf bus geras nes rytas pasiliko songailo alga naujokui o ta alga didesne uz ta kuria zal moka ėad galųma spresti neblogas bus--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Kas tiko kaimeliui, tas nebutinai tiks ir rytui, neaisku tau arturiuk. Aisku, visada yra tikimybe, kad viskas bus neblogai, gal ir nustebins Seskus.

Bet tokie kausai kaip tu rasydami, kaip tikrai bus, parodo savo neisprusima, nes tu ne velnio nezinai kaip bus, paspeliot visi galim.

As tau pvz pasakysiu. Buvo toks Dusko Vujosevicius, Partizano treneris. Su vaikais, kurie zaidzia Partizane, sugeba kovoti su tokiom komandom kaip CSKA, Real ir pan. Nuejo i ta pati CSKA ir patyre fiasko, nors turejo puikia komanda, didziausia biudzeta, bet laimejo apskrita baranka. Ziurek, kad su Seskum to paties nebutu, visazini.
2014-08-20
-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.