Dvigubą dublį atlikusio Bėržinio dvitaškis išplėšė pratęsimą
Dvigubą dublį atlikusio Bėržinio dvitaškis išplėšė pratęsimą
Nuotr. BasketNews.lt
Dramatiškose atrankos į Europos čempionatą F grupės rungtynėse latviai namuose po pratęsimo palaužė švedus 79:76 (17:18, 12:19, 22:13, 14:15, 14:11).

Iki ketvirtojo kėlinio pabaigos likus trims sekundėms švedai turėdami trijų taškų pranašumą (65:62) prasižengė prieš Janį Strelnieką. Strelniekas realizavo pirmąjį baudos metimą, o antrąjį prametė tyčia. Kamuolys atšoko į Kasparo Bėržinio rankas ir šis išplėšė pratęsimą.

Aikštės šeimininkai pirmavo nuo pat pratęsimo pradžios, o pergalę įtvirtino Kristapo Janičenoko baudų metimai.

23 taškus ir 10 atkovotų kamuolių surinkęs Beržinis buvo rezultatyviausias latvių gretose, jam sėkmingai talkino 14 tašk pelnęs Janis Strelniekas, 8 pridėjo Dairis Bertanis.

Švedams 19 tašku pelnė Joakimas Kjellbomas (13 atk. kam.), Antonas Gaddeforsas pelnė 15, Aleksanderis Lindqvistas 13.

Ainaro Bagatskio vadovaujamai Latvijos rinktinei tai buvo 4 pergalė iš tiek pat galimų, kuri leido išlikti F grupės viršuje, o švedai patyrė trečiąją nesėkmę ir lieka treti.

Komentarai:
http://krepsinis24.eu

Aprašymas: Unikalus WAP žaidimas krepšinio tema. Užsiregistruok ir pasirink viena iš europos komandų, ir ja tobulink, kelk bendra komandos pajėguma ir kil aukštyn topose, nuolatos vyksta turnyrai Eurolygos Ecup Nba ir kiti. Žaidime yra tikras totalizatorius, su tikrais koficientais, taip pat galima smagiai praleisti laika pokalbiuose, ir dar begalės idomiu dalyku, užsukite ir liksite nepasigailėja ;)
2014-08-21
+3
Atsakyti
Rumunai pagrindiniai konkurentai liko kovoj del pirmos vietos, slovakai ir švedai jau kaip ir eliminuoti.
2014-08-21
+11
Atsakyti
CiutaNeDarius
latvije pateike svarius A.
2014-08-20
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.