Thaddeusas Youngas „76ers“ gretose žaidė nuo 2007 metų
Thaddeusas Youngas „76ers“ gretose žaidė nuo 2007 metų
Nuotr. AP-Scanpix

Filadelfijos „76ers“ ryžosi išmainyti vieną komandos lyderių. Skelbiama, kad klubas nusprendė išsiųsti Thaddeusą Youngą į Minesotos „Timberwolves“ ekipą.

 

Priešingai nei buvo skelbta anksčiau, Bennettas į nepaliks „Timberwolves“ ir nesikels į „76ers“ komandą. 

Mainais už Youngą „76ers“ gaus Aleksejų Švedą, Lucą Mbah a Moute‘ą bei 2015 metų NBA naujokų biržos pirmo rato šaukimą.

Mbah a Moute‘as „76ers“ ekipai yra svarbus tuo, kad palaiko puikius santykius su šių metų trečiuoju naujokų biržos šaukimu Joeliu Embiidu.

Pranešama, kad sandoris bus įvykdytas šeštadienį, kai Klivlando „Cavaliers“ išsiųs Andrew Wigginsą ir Bennettą į Minesotą už jos žvaigždę Keviną Love‘ą.

Komentarai:
Anonimas
Pamatysit, šį sezoną visi apšils, o jau kitąmet vilkai iškovos daugiau pergalių nei betkurį sezoną su Lovu.
2014-08-23
+3
Atsakyti
http://krepsinis24.eu

Aprašymas: Unikalus WAP žaidimas krepšinio tema. Užsiregistruok ir pasirink viena iš europos komandų, ir ja tobulink, kelk bendra komandos pajėguma ir kil aukštyn topose, nuolatos vyksta turnyrai Eurolygos Ecup Nba ir kiti. Žaidime yra tikras totalizatorius, su tikrais koficientais, taip pat galima smagiai praleisti laika pokalbiuose, ir dar begalės idomiu dalyku, užsukite ir liksite nepasigailėja ;)
2014-08-22
+3
Atsakyti
Ka as manau?
Duokit kamuoli Bennettui, Wigginsui ir Zachui ir pamatysit kaip po triju metu eis iki WEST finals sita komanda!!!
2014-08-22
-7
Atsakyti
cha
jo, minnesota cia labiausiai islos. Tikrai bus idomu ziureti, manau isikrapstys siais metais i atkrintamasias, turi viska ko reikia
2014-08-22
-6
Atsakyti
Anonimas
nu manau Timberwolves čia tai išloš nes Wiggins bus žvaigždė, gal ir nemes pirma seza po 20pt taip tikrai ir nebus, nes reiks jam apsiprasti, bet metams bėgant jis taps žvaigžde, Youngas tai ir taip aišku, kad jis yra geras žaidėjas aišku, kad Minesotoi nemes tiek pt kiek Filadelfijoj nes ten galima sakyt nėra kas veikt daugeliui žaidėjus pvz Anderson, jo neėme jokios komandos nes su tokiu žaidėju startiniam daug nenuveiksi o ant suolo būtu gerai turėt toki, bet gal nereikėjo tiesiog jo, nes visos komandos turi gerus žaidėjus ant suolo ir viskas, o Bennett manau nėra žluges ir taps tikrai puikiu žaidėju, bet nemes po 20pt 10reb ir greičiausiai bus istorijoj jis kaip vienas blogiausių žaidėju pirmu picku pasirinktų, bet kaip atsarginis pakeist Young ant 20min turėtu būti puikus, nes lb patobulėjo ir vasaros lygoj puikiai žaidė taigi darau išvada, kad išlos Minesota čia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-22
-1
Atsakyti
ok
oho, tai vilkai siemet turetu buti labai idomi komanda.
2014-08-22
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.