Kevinas Love'as gins „Cavaliers“ garbę
Kevinas Love'as gins „Cavaliers“ garbę
Nuotr. AP – Scanpix
Prasčiausiai saugota šios vasaros paslaptis išsipildė. Minesotos „Timberwolves“ žvaigždė Kevinas Love'as oficialiai persikėlė į Klivlando „Cavaliers“ komandą ir su LeBronu Jamesu bei Kyrie Irvingu suformuos naują Didįjį trejetą.

Šiandien oficialiai patvirtinta, kad trys komandos atliko mainus, per kuriuos Love'as papildė „Cavaliers“ komandą, „Timberolves“ už tai gavo Andrew Wigginsą, Anthony Bennettą ir Thaddeusą Youngą iš Filadelfijos „76ers“ ekipos, o pastarajai atiteko Aleksejus Švedas, Lucas Richardas Mbah a Moute ir kitų metų naujokų biržos pirmojo rato šaukimas.

Apie šiuos mainus kalbėta nuo pat tos dienos, kai Jamesas tapo „Cavaliers“ nariu.

Oficialiai mainai negalėjo būti atlikti iki rugpjūčio 23 dienos, nes liepos 24-ąją Wigginsas pasirašė sutartį su „Cavaliers“.

„Timberwolves“ komandai per šiuos mainus atiteko žaidėjai, pernai ir šiemet naujokų biržoje pasirinkti pirmaisiais šaukimais.

Komentarai:
omfgdenveroidasomfgKarolis_EkspertasquNNcyKaroli tasku vidurkis tikrai kris,bet taskus kam rinkti bus,lbj,irvingas... o lovas turetu puikiai uzkamsyti skyles po kasiu ko nesugebedavo daryt boshaskamuolius gal ir rinks bet jo gynyba siaip tai ne ka geresne nei boshoJo ginyba daug blogesne nei Bosho. CB yra vienas geriausiai besiginanciu PF lygoj, Kai to tarpu Love'as vienas blogiausiai besiginanciuCB vienas geriausiai besiginančių lygoj PF? O kaip dėl finalo? Turbūt pameni: Diaw>Heat priekinė linija. Bet faktas, kad Boshas gynyboje kažkiek geresnis yra negu Love.Cia tavo argumento del Diaw nelabai suprantu, tai kazkaip turetu iroditi, kad Boshas blogas ginyboj? (Beje Diaw irgi labai gerai ginasi)Boshas Yra lygos lyderis gindamis pries pick and roll jis praleidzia tik po 0.58 tasko. Jis buvo Pagrindine priezastis su Lebronu del ko Heat taip gerai gynesi. Boshas visada labai gerai susikeisdavo dengiamaisiais todel Lebronas, Wade'as galedavo rizikuoti periminejant kamuoli.


pritariu bosh tikrai lb geras gynyboj,ko negalima pasakyt apie love deja
2014-08-24
+3
Atsakyti
Jie manęs neišgelbėjodviejų debilų grumtynės :D


debilas tai tas kuri suvarciau,jis provokuoja kiekvienoj temoj konflikta su manim...tad uzsiemiau snd ir irodziau jo apsitriochinima ir koks jis apgailetinas,kai perbegineja per sez sirgt zu komandas kurios surenka gera sudeti..jis budamas Lietuviu,kaunieciu ana vasara vare ant zalgirio ir teige sergantis albiau uz cska nei zalgiri..negaliu tokiam kirminui nusileist ir turejau irodyt,kad jis triochala ir bailys
2014-08-24
-4
Atsakyti
quNNcyCia puse serganciu tokie yra,komanda super as jos fanas,susimeta i kita komanda geri zaidejai ir vel tampama jos fanu,as sirgau ir sirgsiu uz viena komanda utha,kaip bebutu gaila aukso laikai siai komandai senai baigese ir nezinia kada vel kazkas bus gero,o jus cia pykstates del visiskai nieko...kas del lbj palaikau ji,seku nuo pat atejimo i lyga,nes jis man pasirode lb idomus zaidejas


o kokia prasme sirgt uz komanda su kuria niekas nesieja ir nesi ten buves ir nera megstamu zaideju?as sergu uz megstamus zaidejus ir ta komanda kuriai tuo metu atstovauja.,va Lietuvoj sergu uz zalgiri ir,kad kas betutiktu niekada neperbegsiu sirgt zu ryta ar neptuna ir pan..
2014-08-24
-7
Atsakyti
Anonimas
Cavsu puolimas labai daug potencialo turi, bet gynyba turetu kelt nerima

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-24
-5
Atsakyti
denveroidasomfgKarolis_EkspertasquNNcyKaroli tasku vidurkis tikrai kris,bet taskus kam rinkti bus,lbj,irvingas... o lovas turetu puikiai uzkamsyti skyles po kasiu ko nesugebedavo daryt boshaskamuolius gal ir rinks bet jo gynyba siaip tai ne ka geresne nei boshoJo ginyba daug blogesne nei Bosho. CB yra vienas geriausiai besiginanciu PF lygoj, Kai to tarpu Love'as vienas blogiausiai besiginanciuCB vienas geriausiai besiginančių lygoj PF? O kaip dėl finalo? Turbūt pameni: Diaw>Heat priekinė linija. Bet faktas, kad Boshas gynyboje kažkiek geresnis yra negu Love.


Cia tavo argumento del Diaw nelabai suprantu, tai kazkaip turetu iroditi, kad Boshas blogas ginyboj? (Beje Diaw irgi labai gerai ginasi)

Boshas Yra lygos lyderis gindamis pries pick and roll jis praleidzia tik po 0.58 tasko. Jis buvo Pagrindine priezastis su Lebronu del ko Heat taip gerai gynesi. Boshas visada labai gerai susikeisdavo dengiamaisiais todel Lebronas, Wade'as galedavo rizikuoti periminejant kamuoli.
2014-08-24
-4
Atsakyti
makulatura, duche, padaryk paslauga visiems, nebekomentuok daugiau.
2014-08-24
+4
Atsakyti
Cia puse serganciu tokie yra,komanda super as jos fanas,susimeta i kita komanda geri zaidejai ir vel tampama jos fanu,as sirgau ir sirgsiu uz viena komanda utha,kaip bebutu gaila aukso laikai siai komandai senai baigese ir nezinia kada vel kazkas bus gero,o jus cia pykstates del visiskai nieko...

kas del lbj palaikau ji,seku nuo pat atejimo i lyga,nes jis man pasirode lb idomus zaidejas
2014-08-24
-8
Atsakyti
dviejų debilų grumtynės :D
2014-08-24
-4
Atsakyti
Dzimis
Kad ir kaip viskas atrodo apgailetinai ir vaikiskai taciau makulatura yra teisus. Kad ir uz ka tu sergi ar uz Spurs ar uz LeBrona nei vienas fanas neturi teises stumti ant kito. Vien todel kad jam tas ar anas zaidejas (komanda) nepatinka :) Vakar palaikiau Heat, siandien palaikysiu Cavs, rytoj Spurs. Kas ka nori tas ta ir palaiko ir ne jums kritikuoti. Musu niekas nesieja su Amerikos komandomis, todel mes ir nesirgame uz viena komanda 1,2,3,4-10 metu.
2014-08-24
-6
Atsakyti
Karolis_Ekspertasbnews ! trinkit tu vaiku rasliavas...


as ne vaikas,uz jus dauguma vyresnis..ir as nestumiau ant to idioto,o jis raunasi vosose temose,pradeda konfliktus,tycia provokuoja ir pan..as negaliu nutylet ir turiu pastatyt atsilupeli,apsimeluojanti kaskart..
2014-08-24
+4
Atsakyti
bnews ! trinkit tu vaiku rasliavas...
2014-08-24
+18
Atsakyti
Ateinu paskaityti komentarų, o randu 2 viens ant kito rėkiančius klounus...
2014-08-24
-9
Atsakyti
MeacheM

jei nori galiu irodyt ir atkast tavo komentaru kur sakai,kad tai ne tu..kad tu jau 3 sezus esi mavs fanas ir uz spurs ar nets nesirgai..nors atkasiau komentaru kur rasei,kad sirgai ir uz spurs ir uz nets..tu isvis supranti save?
2014-08-24
-4
Atsakyti
2013-07-12 11:17

MeacheM (0)

to Hendrix

Tau negėda visą preitą sezoną šūkavus, kaip nekenti tokių komandų kaip Heat, kurios, pagal tave, tik nusipirkt čempionų žiedus tegali ir dabar pačiam taip daryt? :D Pats juk aiškinai, kad už Spurs sergi, nes juk tokia tradicijų besilaikanti komanda, kuri savo žaidėjus užaugina. Su šūdais maišei Heat ir vadinais tikru Spursu fanu ir tik pyst ir peršoko į tokią komandą kaip Nets :) Tu esi ne fanas, o hateris :) Keisis tavo palaikomos komandos kiekviena sezoną, bet Heat maišysis su šūdais dar ilgai. Šunys loja, o karavanas eina. Pirma gal smegenų paieškok, o tada bandyk išsirinkt komandą už kurią sergi...

Deja.. Uz Spurs sirgau 4-erius metus, bet, bet, bet viskas keicias, senai megau Nets komanda, bet si sezona dar labiau megsiu, o tegu heatfaniai, gloryhunteriai, bandwagoneriai, vaikai, lebronfaniai slepiasi po lapais, nes nera idomumo sirgt uz tokia komanda kuri viska laimi ir poto jos "fanai" rekauja kokia cia gera komanda, tuoj LeBronas iseis i Lakers, tai tuoj visi "fanai" pereis uz heatus sirgt, ka jus cia sh malat :)

su data dar karta nukopinau,ka dtikrai aisku butu kada ir ka rasei pries metus ir ka db
2014-08-24
+8
Atsakyti
2013-07-12 18:06

to Hendrix Perėjo dėl to, kad Ilgas su Jamesu į Heat persikėlė. Tokie fanai bent jau turi pasiteisinimą ir priežastį. O kaip pakomentuosi savo perėjimą? Žaidėjai iš Spurs į Nets neperėjo, vertybės ir idealogijos komandų visiškai skirtingos, žaidėjai visiškai skirtingi charakteriu, konferencijos skiriasi ir t.t. vienu žodžiu gali vardint ir vardint skirtumus. Komandos išvis nieko bendro neturi. Tai kokią teisę tu turi žmones, kurie serga už LBJ nuo 2003 su šūdais maišyt? Didžioji dalis tarptautinių fanų serga už žaidėją, o ne už komandą.
2014-08-24
-8
Atsakyti
tu ir uz zalgiri nebesirgai ana vasara,rudeni,ne smatei,akd visi isejo ir bus susilpnejes lb,bet kai pamatei,kad zalgiris visvien laimejo lkl ir eurolygoj i top 16 isejo,jau vel zalgirio fanu patapai ir varai ant ryfaniu..krc apgailetinas esi..suvartytas, ir i kamputi pastatytas..
2014-08-24
-4
Atsakyti
2013-07-12 18:25

MeacheM (0)

majaminerytas

Hendrixmano ir megstamas zaidejas kirilenka yra.uz ka nori uz ta sergi?tai tu ne lietuvis pasakyk man?ai tai juk reik sirgt nebutinai uz stipria komanda ar pan.juk neidomu kai laimi pastoviai.tai pradek sirgt uz ispanu ar serbu rinktine dar.lb tavo roza pamatyt noreciau.uzvarpytas buvai ir uz ciaupk kakaryne.tavo logika kodel nesamone sirgt uz heat yar tokia apsurdiska,kad ziauru..nieko negali sugalvot,nemegstu james ir mali cia suda...uz tai,kad neneigiaii esas rusas,tai reiskia ir esi rusas ir del to sergi uz cska.tu jul knisai prota,kad serga zmones uz heat,kokis tavo sup..reikalas?o pats sergi uz cska eurolygoj.uz heat sirgt normalu,kaip ir uz kitas nba komandas,bet lietuviui uz cska sirgt visiskai nenormalu ir tokius nafik is Lt vyt.nebent esi rusas tai suprantama tada,tik kazko geda tau prisipazint.krepsinio ziniom galim persimest realiai,galim kasiuka sumest.bet tavo giles per mazos,kad sutiktum.krc nelysk man i akis ne lietuvi..tai duokit ta bana man pofik.lb nori,kad uzbanintu,nes nepatinka,kad teisybe parasau?

Prie ko cia rusas? :DDDD Atrodo parasiau kodel uz Zalgiri nebesergu, bet tu kaip matau nesupranti. Beja del CSKA, tai siaip si sezona pasipilde visai neblogais zaidejais, o ir visada rodo grazu krepsini, bei skolom nesigadina savo reputacijos ir zaidejam algas moka. :) Uzteks uz Zalgiri sirgt, kur metu metais tik i skolas brenda, ir praranda gerus zaidejus. Uzteko sio puse sezono kai per visus kiauriai ejo, bet poto pradejo labai byret, tai kam reikia tokio nepastovumo? CSKA pastaruosius du metus nelaimejo eurolygos, tai nesiskaito, kad tai yra labai gera komanda. :) Kad ir kokios zvaigzdes joje zaistu.
2014-08-24
Atsakyti
to Hendrix Tu pamėgink į save iš šono pažiūrėt prieš rėkdamas ant kitų, juokingai atrodo... Bet, kaip sakoma, protingas pats supras, o durniui neiaiškinsi. Taip kad aš tau neaišknsiu. Pilk šūdus toliau ir jau pradėk rinktis kitą komandą už kurią sirgsi, kad ilgai nedelstum, kai Nets prieš Heat praloš :)
2014-08-24
-10
Atsakyti
tai kaip cai yra?sirgai uz spurs 4 metus,db sakai 3 metus uz mavs jau sergi?tai pries du metus sirgai uz ak?uz spurs?uz mavs?atsekiau tavo komentarus triochala.hendrix vadinais anksciau ir ka arsiau praeituose komentaruose apie tave yra tikra tiesa...kaip jautiesi prigautas apsimelavus?pats kasmet begioji i kitu komandu stovyklas..o man nisi prota,akd sergu uz james ir jo atstovaujama kluba?
2014-08-24
Atsakyti
MeacheM (0)

to Hendrix

Tau negėda visą preitą sezoną šūkavus, kaip nekenti tokių komandų kaip Heat, kurios, pagal tave, tik nusipirkt čempionų žiedus tegali ir dabar pačiam taip daryt? :D Pats juk aiškinai, kad už Spurs sergi, nes juk tokia tradicijų besilaikanti komanda, kuri savo žaidėjus užaugina. Su šūdais maišei Heat ir vadinais tikru Spursu fanu ir tik pyst ir peršoko į tokią komandą kaip Nets :) Tu esi ne fanas, o hateris :) Keisis tavo palaikomos komandos kiekviena sezoną, bet Heat maišysis su šūdais dar ilgai. Šunys loja, o karavanas eina. Pirma gal smegenų paieškok, o tada bandyk išsirinkt komandą už kurią sergi...

Deja.. Uz Spurs sirgau 4-erius metus, bet, bet, bet viskas keicias, senai megau Nets komanda, bet si sezona dar labiau megsiu, o tegu heatfaniai, gloryhunteriai, bandwagoneriai, vaikai, lebronfaniai slepiasi po lapais, nes nera idomumo sirgt uz tokia komanda kuri viska laimi ir poto jos "fanai" rekauja kokia cia gera komanda, tuoj LeBronas iseis i Lakers, tai tuoj visi "fanai" pereis uz heatus sirgt, ka jus cia sh malat :)
2014-08-24
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.