DeShaunas Thomasas praėjusiame sezone debiutavo Eurolygoje
DeShaunas Thomasas praėjusiame sezone debiutavo Eurolygoje
Nuotr. AFP-Scanpix
Ispanijos čempionai Barselonos „Barcelona“ rado kuo pakeisti į NBA lygą išvykusį Kostą Papanikolaou. „Barcelona“ sudarė sutartį su 23 metų 201 cm ūgio krašto puolėju DeShaunu Thomasu.

Amerikietis profesionalo karjerą pradėjo praėjusiame sezone atstovaudamas Nantero JSF klubui. Eurolygoje krepšininkas pelnydavo po 9,5 taško ir atkovodavo po 2,8 kamuolio.

Ženkliai geresnius rodiklius Thomasas demonstravo Nantero ekipai iškritus į Europos taurės varžybas. Europos taurėje krašto puolėjas rinkdavo po 13,8 taško ir atkovodavo po 3,6 atšokusio kamuolio.

Šią vasarą Thomasas jau buvo suderinęs kontrakto detales su Avelino „Scandone“ klubu iš Italijos, tačiau ekipa delsė pasirašyti sutartį ir tuo pasinaudojo Ispanijos čempionai.

Komentarai:
nu ir pamaina prasta
2014-08-31
+4
Atsakyti
AnonimasChimki Jasaitį vilioja--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


nuoroda numesk kur taip parasyta arba dink is sito saito gaidy
2014-08-29
+16
Atsakyti
Anonimas
Chimki Jasaitį vilioja

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-29
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.