Alytaus „Dzūkijos“ traukinys išlieka nesustabdomas. Šiandien alytiškiai jau antrą kartą šiame pasiruošimo cikle įveikė Gdynės „Asseco“ klubą iš Lenkijos – 82:62 (31:21, 17:13, 22:10, 12:18) bei žengė į tarptautinio krepšinio turnyro finalą.

Pirmą kartą dzūkams pavyko kiek atitrūkti po Osvaldo Mačernio taiklaus tritaškio metimo 15:8 Alytaus komandos naudai. Šį kartą rungtynes nuo atsarginių žaidėjų suolelio pradėjęs „Dzūkijos“ kapitonas Giedrius Gustas puikiai įsijungė į žaidimą bei pelnęs 7 taškus iš eilės leido alytiškiams įgyti dviženklį pranašumą – 31:19.

Antrąjį ketvirtį kiek sėkmingiau pradėję lenkai sumažino atsilikimą iki 7 – 28:35, tačiau priartėti bent žingsniu arčiau taip ir nesugebėjo. Martynas Paliukėnas aidint kėlinio pabaigą skelbiančiai sirenai smeigė tritaškį, o komandos išėjo ilsėtis „Dzūkijai“ pirmaujant 14 taškų – 48:34.

Po ilgosios pertraukos Alytaus ekipa ir toliau diktavo savo sąlygas varžovams. Vieną po kitos taiklias tritaškes bombas leidę dzūkų krepšininkai lemiamo ketvirčio metu įgijo įspūdingą 34 taškų persvarą – 80:46.

Rungtynių pabaigoje Andrejus Urlepas leido pasireikšti ir RKL čempionate šiemet debiutuosiantiems Ryčiui Sasnauskui bei Radvydui Sebeckiui. Tuo pasinaudoję lenkai sušvelnino atsilikimą iki kiek padoresnio – galutinis rezultatas tapo 82:62 dzūkų naudai.

Trečiadienį Alytaus krepšininkai 19.30 val. didžiajame turnyro finale kovos dėl mero įsteigtos taurės. Jų varžovai paaiškės po paskutinių šio vakaro varžybų tarp Maskvos srities „Chimki“ bei Južno „Chimik“.

„Dzūkija“: Osvaldas Mačernis 16, Rokas Ūzas 12, Giedrius Gustas 9, Ronnie Mossas 9, Miralemas Halilovičius 9, Adamas Lapeta 8, Aleksandras Kliujevas 7.

„Asseco“: Sebastianas Kowalčykas 11, Filipas Matčakas 10, Lazaras Radosavljevičius 9, A.J. Waltonas 8, ..., Ovidijus Galdikas 5 (8 atk. kam.).

Komentarai:
Sveiki! Kiekvienam mylinciam krepsini, siulome apsilankyti krepsinio zaidime http://krepsinis24.eu! Siame zaidime galite tureti savo komanda (Lietuvos ryta, Zalgiri, Lakers, Heat, Barcelona, Real, Prienus ir t.t.) ir ja stiprindami dalyvauti ivairuose turnyruose! ;) Kasdien vyksta turnyrai! Taip pat yra viktorina, totalizatorius ( I totalizatoriu kasdien sumetama visa krepsinio pasiula) o totalizatoriuje lazinamies is zaidimo pinigu – euru. Zaidime taip patvyksta toki turnyrai kaip eurolyga, eurocup, o NBA vyksta netgi pagal tikra NBA tvarkarasti! Nenoredamas apkrauti jusu savo ilgu zaidimo apibudinimu, tiesiog kvieciu apsilankyti, nes kad suprastum koks tai zaidimas tau krepsinio fane – TURI BUTI TO DALIMI! Taip pat isidemekit kad naujas KREPSINIS24.eu sezonas startuos RUGSEJO 20d. Tad nepraleiskit pradzios ir papulkite I ivairius turnyrus ;) NAUJIENA! Nuo rugsejo 20d startuos antrasis zaidimo serveris adresu http://krepsinis24.eu/2 Siame serveryje zaidimas vyks su restartu. O po restarto geriausiems zaidejams dalinsime PRIZUS! Tai gali but ir papildymai ir kamuoliai! Del to dar susitarsime ;) LABAI JUSU LAUKIAME! Perduok ir draugams! ;)
2014-09-10
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.