Vilniečiai patyrė pirmą pralaimėjimą
Vilniečiai patyrė pirmą pralaimėjimą
Nuotr. bc.lrytas.lt

Pergalingai ikisezoninių rungtynių cikle žygiavęs Vilniaus „Lietuvos rytas“ pirmą kartą suklupo. Virginijaus Šeškaus auklėtiniai Prienuose 75:92 (24:30, 24:16, 14:20, 13:26) nusileido Lietuvoje viešintiems Kazanės UNIKS krepšininkams.

Pirmose dvejose draugiškose rungtynėse vilniečiai pranoko Barnaulo „Barnaul“ ir Volgogrado „Krasny Oktyabr“ krepšininkus.

Šiame susitikime „Lietuvos ryto“ gretose rungtyniavo ir prie komandos prisijungę Mike'as Moseris bei Kirilas Natiažko. Vienintelis žaidėjas, be kurio turėjo verstis sostinės komanda – Adas Juškevičius, kuris ketvirtadienį su Lietuvos rinktine kausis pasaulio čempionato pusfinalyje.

Kazanės klubas taip pat atvyko nepilnos sudėties – rusai rungtyniavo be Nikos Zisio ir Kosto Kaimakoglou, kurie ilsisi po planetos pirmenybių.

„Lietuvos rytas“: Martynas Gecevičius 19 (5 rez. perd.), Travisas Leslie 14, Billy Baronas 11, Gediminas Orelikas 10 (4 rez. perd.), Paulius Dambrauskas 7, Mike'as Moseris 6, Mindaugas Lukauskis ir Artūras Valeika po 4, Kirilas Natiažko 1 (7 atk. kam.), Antanas Kavaliauskas ir Edvinas Šeškus aikštėje nepasirodė.

„Uniks“: Jamesas White'as ir Petras Gubanovas po 17, Viktoras Sanikidze ir D'Oras Fischeris po 14, Curtisas Jerrellsas 11, Keithas Langfordas 10.

Komentarai:
Seskus kaip ir sake, taip ir atsitiko (bent jau draugiskose) - Gecas lyderis. Smaigiai Leslie atrodo. Gaila cia to Garasto turnyro niekur nerodis, na nebent koks streamas su paprasta kamera, bet abejoju.
2014-09-11
-1
Atsakyti
ATI
Net Prienai su Unicsu geriau sulose uz Lietuvos Ryta. Nors taip ir turejo but gi Lietuvos Rytas yra praktiskai Prienu antroji komanda :D
2014-09-11
+3
Atsakyti
Valio Prienų rytui!
2014-09-11
Atsakyti
Azvainausko laikrascio,reklamines siuksles niekas nepalaiko.Vilniuje valdo sakalai.


O kur tie Sakalai žaidžia šiuo metu ? :)
2014-09-10
+9
Atsakyti
padaRYTAS
2014-09-10
-4
Atsakyti
Vos keleta komentaru paskaicius pasidare slykstu,jum avinai dar nepababodo vieni ant kitu pilti pamazgas? ar cia sitaip issikraunat dergdami vienas ant kito?
2014-09-10
+6
Atsakyti
Ir vel zalfaniai siaucia... juk zal irgi pralaimejo ir ne pries uniks o pries niekam nezinoma komanda... Jau geriau tyletumet ir ziuretumet savo darza...
2014-09-10
-3
Atsakyti
Na jeigu Seskus net per draugiskas nezais, tai negadinkit karjera vaikinui. Paleiskit i kokia LKL komanda, tegul sau zaidzia.
2014-09-10
+2
Atsakyti
BC_NeptunasLRridikasZalgiri palaiko Kaunas ir kaimai.O jusu nei vienas Lietuvos miestas ar kaimas nepalaiko. Tam paciame Vilniuje vos kruvele durneliu jus palaiko, neveltui siemensas pastoviai pustustis ir keliates i savo vardo kluona.


Kaip tu nesupranti, kad ten žalfanis susikūręs accountą ir teršiasi rytfanio slapyvardžiu.
2014-09-10
-4
Atsakyti
LRridikasZalgiri palaiko Kaunas ir kaimai.


O kas palaiko Rytą?
2014-09-10
+8
Atsakyti
pradzai
nebloga..xD
2014-09-10
+7
Atsakyti
LRridikasZalgiri palaiko Kaunas ir kaimai.


O jusu nei vienas Lietuvos miestas ar kaimas nepalaiko. Tam paciame Vilniuje vos kruvele durneliu jus palaiko, neveltui siemensas pastoviai pustustis ir keliates i savo vardo kluona.
2014-09-10
+3
Atsakyti
Juokinga darosi paskaičius komentarus. Tai vos trečios draugiškos rungtynės, Kirilas prie komandos prisijungė vakar, Moseris net savaitės nėra komandoje, nėra Ado, o komanda kol kas dar tik pasirengimo stadijoje. Žaidė Rytas prieš stiprius varžovus, kurių sudėtyje yra puikių krepšininkų. Pasižiūrėję rezultatą jau galit spręsti koks apgailėtinas Rytas, o varžybų net nematėt, ar net neperskaitėt rungtynių eigos, kuri buvo išties įdomi, kadangi tris kėlinius vyko lygi kova ir tik ketvirtajame vilniečiai paleido Uniksą. Peace
2014-09-10
+13
Atsakyti
gecevicius apzaide langforda,jau sis faktas nuteikia optimistiskai ryto fanus.O jei rimtai,tai prapyle stipriai paskutini kelinuka ir tiek.
2014-09-10
+4
Atsakyti
Zalgiri palaiko Kaunas ir kaimai.
2014-09-10
+11
Atsakyti
Blt juokingi visokie pusprociai markasz... po praeito sezono klykė iš laimės kaip Žal nieko negali nusipirkt nes banas ir rytas juos įveiks, o dabar jau vėl prasideda ta pati atmaske uraganiniai pirkiniai :D Tu gal jau ištrink account ir pagaliau i lauka išeik nerašes vėjų... nieko nėra iš to ryto ir šį sezoną, eurocup pakovos, išeis į kitą etapą ir pasibaigs tuom..
2014-09-10
+2
Atsakyti
Aš pats už Ž, bet nesuprantu Kauno komandos fanų stumimo. Kiekvienam normaliam žmogui ir šiaip kaniu jasna, kad tokie mačai nieko nereiškia ir neatspindi komandų pajėgumo. realiai čia yra pasibandymas, treniruotė - vadinkit kaip norit.

Mano, kaip neutralaus žiūrovo Lryto aspektu nuomonė nesikeičia - surinkta komanda įdomi, ypač kai prisidėjo tas naujas PF, bet pakišt koją gali rimtų varžybų stoka, ypač amerikiečiams ir treneris... Kažkaip netikiu aš Šeškum Lryte, nu netikiu... tikiuos kad klystu, nes vistiek tai Lietuvos komanda ir tikrai būtu smagu jai jiem pavyktų nueit iki EC finalų.

O kas tyčiojatės iš fast pace game, tai sakyčiau visai nevietoj. Ryto sudėtis implikuoja, kad jie žaist greitą krepšinį. Jei išmoks vienas kitą suprast, dalintis kamuoliu, susikurt gerą spacing'ą, tai tikrai gali tapt kietu riešutėliu tiek Žm tiek ir EC stipriausioms komandoms.

Ždž, sėkmės vilniečiams
2014-09-10
+4
Atsakyti
MarkaszKasistas2Markasz durnas tu gal ? As ryto fanas, bet cia akivaizdu kad zalgiris yra 100 geresnis. O kas tam musu ryte gero ? Natiazka su Juskevicium ?o kas tam žalgiry gero? milaknis su vene?


nieko gero,bet jau 4 sezai makulatura negali apzaist zalgirio finaluose.na praeita sez,net iki finalo nenuejo makulatura..o va makulaturoj tai pilna zverisku zaideju,kurie net bronza padejo iskovot ir ateinanti seza sviecias to pakartojimas
2014-09-10
-3
Atsakyti
to decimus
o tu pamiršai kitus ryto žaidėjus?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-10
-9
Atsakyti
MarkaszmakulaturaMarkaszSPQRViskas kaip ir reikejo tiketis. Cia ne treciarusiai Barnaulas ar Raudonasis Spalis. Tik pries kitus nevykelius raudonojo komuniagu laikrascio bronzine parodija galejo ardytis, uzteko susitikti su rimta komanda ir vieno sio forumo debilelio zviegimas apie visokius rito "uraganinius" puolimus yra tolygus visiskai sudo kruvai.nejuokink, tas uniksas jum dar daugiau pakrautų, nors pala, ne, gi jūs ruošiayės eurolygą užkariaut su savo milijoniniais pirkiniaistu geriau atsilikeli patylek..makulatura buvo sunesiota ir sezonas laukia tik kibirtaurej,bet ir ten jokiu sansu..ziurek,kad netektu vel bronzine tenkintis..ir kuo tai susiję? vistiek nekeičia fakto kad uniks laisvai patvarkytų jūsų milijardinius nba žvaigždių lygio pirkinius


tai neirodyta,o tik tavo sapaliones..o,kad makulatura nusivale subine tai faktas
2014-09-10
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.