Antanas Kavaliauskas pasiruošimo kitam sezonui etape patyrė traumą
Antanas Kavaliauskas pasiruošimo kitam sezonui etape patyrė traumą
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa Prienuose tris kėlinius lygiai varžėsi su Eurolygos atrankos turnyrui besiruošiančia Kazanės UNIKS komanda, tačiau paskutiniame ketvirtyje vilniečiai leido rusų ekipai atitrūkti ir patyrė pirmąjį pralaimėjimą draugiškų rungtynių cikle.

Sostinės klube dėl traumos negalėjo žaisti vidurio puolėjas Antanas Kavaliauskas, tačiau „Lietuvos ryto“ vyr. treneris Virginijus Šeškus suteikė galimybę pasireikšti neseniai prie ekipos prisijungusiems aukštaūgiams Mike'ui Moseriui ir Kirilui Natyažkai.

Pasak stratego, naujokams dar reikia laiko įsilieti į komandą.

„Žaidėme prieš stiprų varžovą. Prieš rungtynes sužinojome, kad mums negalės padėti Kavaliauskas. Vertėmės su Artūru Valeika ir Kirilu Natyažka. Tik vakar (antradienį – aut. past.) atvažiavęs ukrainietis dar nežinojo komandos derinių“, – sakė Šeškus.

„Matėme, kokias klaidas padarėme. Rungtynėse buvo dvi 0-10 pralaimėtos atkarpos, reikėjo aikštėje truputį daugiau tvarkos.

Galėjome nusileisti 8-10 taškų, tiesiog buvo atlikti keli neatsakingi metimai, o rungtynių gale pasijautė ir nuovargis. Į mačą prieš UNIKS žiūrėjome rimtai, tačiau vakar turėjome sunkią treniruotę ir šiandien antroje susitikimo dalyje jau neturėjome jėgų“, – tikino treneris.

„Kavaliauskas pasitempė nugarą, tačiau nieko baisaus neatsitiko. UNIKS atstovauja nuostabūs žaidėjai, jie gali žaisti nedarydami nė vieno derinio. Rusų ekipoje žaidžia ir vienas krepšininkas, kuris fantastiškai atlieka kombinaciją „du prieš du“.

Pirmadienį „Lietuvos ryto“ komanda tęsti pasiruošimo sezonui išvyksta į Palangą. Pajūryje vilniečiai dalyvaus tradiciniame Vlado Garasto taurės turnyre.

„Palangoje varžysimės su „Šiaulių“, Kijevo „Budivelnik“ ir Maskvos srities „Chimki“ klubais. Mūsų tikslas – patekti į turnyro finalą“, – teigė Šeškus.

Išsamesnis Šeškaus komentaras:

Komentarai:
butu Kavaliauskas,ne tik per prieki bet ir per gala butu padare,kaifok ozy.........
2014-09-11
Atsakyti
Būtų buvęs Kavaliauskas, tai galėtų pakovot dėl pergalės, o dabar tai grynai per priekį Rytą padarė.
2014-09-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.