Adui Juškevičiui po pasaulio čempionato leista atsipūsti
Adui Juškevičiui po pasaulio čempionato leista atsipūsti
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa užtikrinta pergale prieš „Šiaulius“ pradėjo Vlado Garasto taurės turnyrą. Sostinės klubo vyr. treneris Virginijus Šeškus atskleidė, kad rungtynių eigą padėjo perlaužti pokalbis su žaidėjais didžiosios pertraukos metu.

„Pirmojoje susitikimo pusėje žaidėme žemiau kritikos ribos. Nedarėme derinių ir kombinacijų aikštėje, šlubavo gynyba. O varžovai dažniausiai rėmėsi tik vienu deriniu“, – sakė „Lietuvos ryto“ vairininkas.

„Visada sakiau, kad puolime gali nesisekti, tačiau gynyboje privalai kovoti iki nukritimo. Per pertrauką paminėjau, kad turime žaisti kaip komanda, visi susikaupę ir vienas kitam padėti. Tada ir pasikeitė rezultatas. Atsirado laisvumas puolime ir kiti teigiami dalykai“, – teigė Šeškus.

„Kai kurie mūsų legionieriai dar tik pirmą sezoną žaidžia Europoje, tikėkimės, kad viskas ateityje. Kol kas iš užsieniečių mane tenkina Traviso Leslie ir Billy Barono žaidimas.“

Treneris paminėjo, kad Lietuvos rinktinei atstovavęs įžaidėjas Adas Juškevičius gali praleisti visą Garasto turnyrą – žaidėjui bus suteikta galimybė pailsėti.

„Galbūt jo į turnyrą nekviesime, jeigu ir atvažiuos, tai nebent šeštadienį“, – sakė Šeškus.

Komentarai:
Juškevičius gali nesunkiai tapti combo guard (PG-SG) nereikėtų jam apsiriboti vien tik SG pozicija.
2014-09-17
+3
Atsakyti
Sveiki! Kiekvienam mylinciam krepsini, siulome apsilankyti krepsinio zaidime http://krepsinis24.eu! Siame zaidime galite tureti savo komanda (Lietuvos ryta, Zalgiri, Lakers, Heat, Barcelona, Real, Prienus ir t.t.) ir ja stiprindami dalyvauti ivairuose turnyruose! ;) Kasdien vyksta turnyrai! Taip pat yra viktorina, totalizatorius ( I totalizatoriu kasdien sumetama visa krepsinio pasiula) o totalizatoriuje lazinamies is zaidimo pinigu – euru. Zaidime taip patvyksta toki turnyrai kaip eurolyga, eurocup, o NBA vyksta netgi pagal tikra NBA tvarkarasti! Nenoredamas apkrauti jusu savo ilgu zaidimo apibudinimu, tiesiog kvieciu apsilankyti, nes kad suprastum koks tai zaidimas tau krepsinio fane – TURI BUTI TO DALIMI! Taip pat isidemekit kad naujas KREPSINIS24.eu sezonas startuos RUGSEJO 20d. Tad nepraleiskit pradzios ir papulkite I ivairius turnyrus ;) NAUJIENA! Nuo rugsejo 20d startuos antrasis zaidimo serveris adresu http://krepsinis24.eu/2 Siame serveryje zaidimas vyks su restartu. O po restarto geriausiems zaidejams dalinsime PRIZUS! Tai gali but ir papildymai ir kamuoliai! Del to dar susitarsime ;) LABAI JUSU LAUKIAME! Perduok ir draugams! ;)
2014-09-17
+1
Atsakyti
koks jis jums įzaidejas blt viskas su juo aisku.. nestatykit ten kur ne jo pozicija jo pozicija yra SG ir tas jis negali but įzaideju jai jis SG ... kaip SG geras zaidėjas kaip įzaidejas nekazkas ...
2014-09-17
+4
Atsakyti
Ar su juo ar be jo vistiek liks rytas 2vt nes chimkai pirmi bus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-17
+10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.