Nuotr.: A.Didžgalvio
Nuotr.: A.Didžgalvio
Nuotr.: A.Didžgalvio
Nuotr.: A.Didžgalvio
Nuotr.: A.Didžgalvio
Nuotr.: A.Didžgalvio
Nuotr.: A.Didžgalvio
Nuotr.: A.Didžgalvio
Nuotr.: A.Didžgalvio
Nuotr.: A.Didžgalvio

Draugiškose rungtynėse ir treniruotėse naujajam sezonui besirengiantis Panevėžio „Lietkabelio“ klubas trečiadienį ėmėsi sau neįprasto darbo – pozavo fotografui.

Fotosesiją krepšininkai, treneriai, klubo vadovai bei administracija pradėjo nuo bendros komandinės nuotraukos „Cido“ arenoje.

„Gynėjai stoja priekyje, aukštaūgiai – jiems už nugaros“, – krepšininkus rikiavo „Lietkabelio“ marketingo ir projekto vadovas Rokas Mickevičius.

„Evaldai, tu žaisi po krepšiu, eik į antrą eilę“, – 188 cm ūgio gynėją Žabą per dantį traukė Žygimantas Jonušas.

Vėliau krepšininkai persikėlė į uždarą patalpą, kur buvo daromos įvairios nuotraukos – nuo portretinių iki legionierių trejetuko ar labiausiai patyrusių krepšininkų penketuko.

Čia savo fotogeniškumu sužibėjo Žabas, kuris prieš foto objektyvą jautėsi itin jaukiai.

„Žabai, tau reikėjo pasirinkti kitą profesiją“, – šūktelėjo „Lietkabelio“ fotografas Augustas Didžgalvis.

„Krepšinį fotografuoju jau šešerius metus, tačiau tai buvo smagiausia komandinė fotosesija. Evaldas Žabas tapo tikrų tikriausia jos pažiba ir tryško puikia nuotaika. Labai džiaugiuosi, kad visą šį sezoną dirbsiu „Lietkabelio“ klubo labui“, – džiaugėsi Didžgalvis.

Vokietijos komandose rungtyniavęs Žygimantas Jonušas prisiminė, kad šioje šalyje krepšininkams yra tekę pozuoti neįprastose komandos reklaminėse fotosesijose. Vokietijoje ypač daug dėmesio skiriama klubo marketingo reikalams.

Dainiui Šalengai ir naujausiam „Lietkabelio“ „pirkiniui“ Tautvydui Lydekai tokia fotosesija – anokia naujiena, mat jie yra rungtyniavę Eurolygos klubuose.

„Fotosesija primena Eurolygos. Ten reikia įvairiai pozuoti su kamuoliu“, – prisiminė praėjusį sezoną Eurolygos kovų ragavęs „centras“.

„Lietkabelis“ įamžino ir šauniąsias klubo šokėjas, kurios pradžioje prieš objektyvą jautėsi kiek nedrąsiai, tačiau vėliau įsijautė į fotomodelių vaidmenį ir drąsiai pozavo.

Kol kas jums siūlome pažiūrėti į smagiausias fotosesijos akimirkas, o kiek vėliau pademonstruosime ir galutinį fotosesijos rezultatą.

Komentarai:
[b]Zabas izaideju losia. Leonardas bus SG. Na vistiek, truksta dar vieno pf. Va kaip tik Krestininas i Latvija keliauja, butu tikes rotacijai. O dabar tokia situacija, kad tikrai reiktu pergyvent del traumu - cia ne koks z ar lr, kai turi po 4 aukstus ir visi sako, kad apsidraudimui reiktu 5 to ant suolo. Cia isvis tik du auksti plius vienas zalias, kuris vargiai daugiau 5-10 min gaus pazaisti. Dar pridejus jegos po krepsiu sita komanda galetu i ketverta pretenduot pagal pavardes.


Ir Žabas ir Leonard gali žaisti per abi pozicijas, bet manau Žabas eis įžaidėju, kadangi visi prisiklausėm kaip jis ten už atlanto rez.perdavymus dalino.. taip, vieno aukšto tikrai trūksta. Nes dabar su 9 žaidėjais (iš kurių dar Kazonas turės pasitempti), kurie gali žaisti aukščiausiu lygiu, sezono pabaigoje pavargsim.. ypač Jonušas pavargs..
2014-09-19
-5
Atsakyti
Nešikit britvom,bus dar tų žaidėjų Panevėžyje
2014-09-18
+3
Atsakyti
ahaDabar komandoje yra 12 žaidėjų, tad jei visus išdėliojus, tai pagal mane atrodytų taip:pg: Carter/Leonardsg: Šalenga/Žabassf: Griškėnas/Kazonaspf: Jonušas/Žalalisc: Lydeka/Nelyubovooo: Aukštikalnis/Šimonis


Zabas izaideju losia. Leonardas bus SG. Na vistiek, truksta dar vieno pf. Va kaip tik Krestininas i Latvija keliauja, butu tikes rotacijai. O dabar tokia situacija, kad tikrai reiktu pergyvent del traumu - cia ne koks z ar lr, kai turi po 4 aukstus ir visi sako, kad apsidraudimui reiktu 5 to ant suolo. Cia isvis tik du auksti plius vienas zalias, kuris vargiai daugiau 5-10 min gaus pazaisti. Dar pridejus jegos po krepsiu sita komanda galetu i ketverta pretenduot pagal pavardes.
2014-09-18
+4
Atsakyti
aha
Dabar komandoje yra 12 žaidėjų, tad jei visus išdėliojus, tai pagal mane atrodytų taip:

pg: Carter/Leonard

sg: Šalenga/Žabas

sf: Griškėnas/Kazonas

pf: Jonušas/Žalalis

c: Lydeka/Nelyubov

ooo: Aukštikalnis/Šimonis
2014-09-18
-3
Atsakyti
aš manau, kad komanda dar pasipildys vienu aukštu žmogumi.. o ir startas neblogas visai.

pg: Carter/Žabas

sg: Šalenga/Griškėnas

sf: Jonušas

pf: Nelyubov

c: Lydeka

Gaila, kad priekyje keitimų nelabai bus, nebent Jonušą i PF pastums kai keisis Lydeka ar Nelyubov. Nors LKL'e, neskaitant grandų, priekyje nėra labai aukštų ir ypač gerų žaidėjų
2014-09-18
-2
Atsakyti
tyroil smoothie wallace
hmm, dar tikejaus, kad pinigai nesibaige, bet...komandoj. vos 11 zaideju, is ju 2 pacanai. priekyje vos tikri aukstaugiai. gal kam sudetis gali pasirodyti labai gera del keliu pavardziu, bet man cia panasiau i ne maximaliai panaudotus finansus. ne nuo to galo komplektuota komanda

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-18
+8
Atsakyti
turka
Nu Zabui tai tik ant podiumo ir stovet
2014-09-18
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.