Vitalijaus Fridzono metimas lėmė CSKA pergalę
Vitalijaus Fridzono metimas lėmė CSKA pergalę
Nuotr. cskabasket.com
Neįtikėtiną pergalę Niko Galio taurės turnyre iškovojo Maskvos CSKA komanda. Ji vakar 68:67 palaužė Atėnų „Panathinaikos“ ekipą.

Pergalę rusams išplėšė Vitalijaus Fridzono tritaškis su pražanga likus žaisti 1 sekundę. Pražanga buvo užfiksuota Jamesui Gistui, o Fridzonas ramiai pataikė baudą ir lėmė pergalę.

Turnyro finale CSKA susikaus su Salonikų „Aris“ komanda.

CSKA: Aaronas Jacksonas 16, Vitalijus Fridzonas 13 (6 atk. kam.), Demetrisas Nicholsas 11.

„Panathinaikos“: Estebanas Batista ir Nikos Pappas po 11, Jamesas Gistas ir Vladimiras Jankovičius po 10.

Pergalingas metimas:

http://www.youtube.com/watch?v=2Xm-jQMQ9Cw

Komentarai:
Po tokių epizodų ką nors už ką nors statę gali arba plaukus iš ne vilties nusirauti (statę už Panathinaikos) arba numirti iš laimės (už CSKA pastatę)
2014-09-21
+1
Atsakyti
yzy money
2014-09-21
+1
Atsakyti
tokia ir bauda
matosi lazybu organizatoriam reikejo kad nepralostu, tai teisejas iskart bauda pasvilpe jai netycia pramestu... tokioj situacijoj, jokios baudos neturetu buti... viena diena fiksuoja oro prisilietimus kita diena jau technine padarius net nesvilpia..
2014-09-21
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.