Lietuvos mažųjų miestelių krepšinio lyga (LMMKL) skelbia registraciją į 2014-2015 metų sezono čempionatą. Registruotis kviečiamos mažesnių ir didesnių miestelių bei kaimų komandos iš visos Lietuvos.

Komandos I-ajame etape bus suskirstytos į 4 provincijas geografiniu principu bei padalintos į pogrupius.

Čempionatą planuojama pradėti spalio pabaigoje, o užbaigti – balandžio mėnesį, rungtynės vyks savaitgaliais (atskirais atvejais ir kitomis savaitės dienomis).

Rungtynes leidžiama žaisti ir nestandartinių matmenų (mažesnių) sporto salėse, o nuo aštuntfinalio etapo komandos privalo rungtyniauti tik standartinių matmenų sporto salėse.

Planuojamas komandos dalyvavimo čempionate mokestis 2014-2015 metų sezonui 1200 litų 347,54 euro (bus patikslintas po Valdybos posėdžio). Galima skaidyti mokėjimą į dvi dalis.

• Varžybose teisėjaus du aikštės teisėjai.
• Kiekvienose rungtynėse kompiuteriu bus vedama detali žaidėjų statistika.

Registracija vykdoma iki spalio 1 dienos, pirminei registracijai reikia pateikti komandos pavadinimą, atstovaujamą miestelį bei rajoną ir kontaktinius duomenis. Registraciją galite atlikti telefonu 8 600 03689 arba el.paštu info@mml.lt.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.