Alexas Tyusas praleis Izraelio pirmenybių pradžią
Alexas Tyusas praleis Izraelio pirmenybių pradžią
Nuotr. AFP – Scanpix
Izraelio nacionalinei komandai atsisakęs padėti Tel Avivo „Maccabi“ klubo krepšininkas Alexas Tyusas sulaukė šios šalies krepšinio federacijos sankcijų.

Pranešama, jog natūralizuotam 26-erių 206 cm ūgio puolėjui yra skirta trejų rungtynių diskvalifikacija Izraelio čempionate.

Praėjusią vasarą be Tyuso atrankos į kitų metų Europos čempionatą turnyre kovojusi Izraelio rinktinė pasiekė keturias pergales, patyrė du pralaimėjimus bei pelnė kelialapį į Senojo žemyno pirmenybes.

2013-2014 metų sezone kartu su „Maccabi“ komanda Eurolygoje triumfavęs aukštaūgis stipriausioje Europos krepšinio lygoje vidutiniškai pelnydavo po 7,7 taško, atkovodavo po 5 kamuolius ir blokuodavo po 1,1 metimo.

Komentarai:
Debilai, pačią Izraelio federaciją kaip nors nubausti reikia už natūralizuoto žaidėjo vertimą žaisti už rinktinę.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-23
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.