Čikagos „Bulls“ ekipa sukirto rankomis su laisvuoju agentu Solomonu Jonesu. 30 metų 208 cm ūgio puolėjas pasirašė vienerių metų veterano minimumo vertės kontraktą.

Aukštaūgis per savo karjerą yra vilkėjęs Atlantos „Hawks“, Niujorko „Knicks“, Indianos „Pacers“, Los Andželo „Clippers“, Naujojo Orleano „Hornets“ ir Orlando „Magic“ komandų marškinėlius.

Praėjusį sezoną gindamas „Magic“ klubo garbę Jonesas sužaidė 11 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 1,3 taško ir sugriebdavo po 1,5 atšokusio kamuolio.

Komentarai:
o gal jis nenori tokiu permainu savo gyvenime,nes amerikieciui persikelti uz atlanto ir zaisti ne savo salyje,jau yra didelis issukis.
2014-09-28
+1
Atsakyti
abcde
kam tokiem dar bandyt laime toj nba jei gali laisvai eit i europa ar kinija kur uzdirbtu nemaziau o dar gal ir daugiau plius daug lostu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-27
-5
Atsakyti
LoL
Dzekesas

Taigi klubai iki treniruociu stovyklos pabaigos gali po 20 zaideju tureti,todel tokie zaidejai dabar ir kvieciami.Veliau turbut jie bus tiesiog atleisti kaip ir Jonesas.
2014-09-27
-5
Atsakyti
Kam ? Suolui pašildyt?
2014-09-27
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.