Kevinas Garnettas nepraranda noro rungtyniauti
Kevinas Garnettas nepraranda noro rungtyniauti
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix
20-ajam sezonui NBA lygoje besiruošiantis Kevinas Garnettas nepraranda motyvacijos rungtyniauti. 38 metų 211 cm ūgio krepšininkas neatmeta galimybės tęsti karjerą po to, kai kitų metų vasarą pasibaigs jo dabartinė sutartis su Bruklino „Nets“.

Garnettas, kuris ateinantį sezoną uždirbs 12 mln. JAV dolerių, neslepia, jog apie karjeros pabaigą galvoja jau trejus metus.

„Pastaruosius trejus metus apie karjeros pabaigą svarstau po kiekvieno sezono. Nežinau, ar šis sezonas man bus paskutinis. Esu pasiruošęs pasitraukti, kai nebebūsiu motyvuotas. Šiuo metu aš vis dar esu labai motyvuotas, žaidimas yra mano prioritetas. Ateinančiame sezone ketinu toliau mėgautis krepšiniu bei būti geresnis žaidėjas, nei buvau praėjusiame“, - sakė aukštaūgis.

2000 metais su JAV rinktine Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse aukso medalį iškovojęs Garnettas taps vos ketvirtuoju krepšininku, žaisiančiu NBA lygoje 20-ąjį sezoną. Iki šiol tai pasiekti pavyko tik Robertui Parishui, Kevinui Willisui ir Kareemui Abdul-Jabbarui.

Per savo karjerą Garnettas yra 15 kartų žaidęs „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, 2004 metais buvo pripažintas naudingiausiu reguliariojo sezono krepšininku, o 2008 metais su Bostono „Celtics“ tapo lygos čempionu. Aukštaūgis yra rezultatyviausias visų laikų Minesotos „Timberwolves“ klubo žaidėjas.

Praėjęs sezonas Garnettui buvo prasčiausias karjeroje. Per rungtynes jis vidutiniškai pelnydavo po 6,5 taško, atkovodavo po 6,6 atšokusio kamuolio bei atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
o as noreciau,kad griztu suzaisti savo paskutini sezona I timberwolves.
2014-09-27
Atsakyti
Anonimas
mldc KG
2014-09-27
Atsakyti
Būtų nuostabu jei po šio sezono į Celtics grįžtų, kartu su Pierce :)
2014-09-27
Atsakyti
Pasieke jau viska ka galejo ir dabar gali megautis, aisku viska darys atsargiai del to kiek kentes stats, bet sekmes jam, visada buvo vienas megstamiausiu. Smagu kad legendos dar zaidzia aukstame lygyje.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-27
-1
Atsakyti
Anonimas
Toli grazu nebetas, kas buvo, bet kaip atsarginis vis dar patikimas..
2014-09-27
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.