Brandonas Knightas pritapo Milvokyje
Brandonas Knightas pritapo Milvokyje
Nuotr. AP – Scanpix
Milvokio „Bucks“ komandos vadovai ir įžaidėjas Brandonas Knightas pradėjo derybas dėl naujos sutarties. Jei derybose nebus pasiektas kompromisas, 22 metų 191 cm ūgio krepšininkas kitą vasarą taps apribotuoju laisvuoju agentu.

Pasak šaltinių, „Bucks“ siekia su Knightu ilgam susieti savo ateitį. 2011 metų NBA naujokų biržoje aštuntuoju šaukimu Detroito „Pistons“ klubo pasirinktam atakų organizatoriui siūloma ilgalaikė sutartis.

„Jis yra žmogus, kurio mums labai reikia. Brandonas yra labai darbštus ir atsakingas. Jis yra tikras profesionalas aikštelėje ir už jos ribų“,  pagyrų Knightui negailėjo „Bucks“ vyriausiasis treneris Jasonas Kiddas.

Veržlumu pasižymintis Knightas į Milvokį atvyko prieš metus. Savo pirmajame sezone vilkėdamas „Bucks“ marškinėlius atletas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 17,9 taško, sugriebdavo po 3,5 atšokusio kamuolio bei atlikdavo po 4,9 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
atseit
sutarties, o ne sudeties?
2014-10-03
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.