Ovidijaus Galdiko kova po krepšiais neišgelbėjo komandos nuo pralaimėjimo
Ovidijaus Galdiko kova po krepšiais neišgelbėjo komandos nuo pralaimėjimo
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Aukštaūgis Ovidijus Galdikas, ginantis Gdynės „Asseco Prokom“ (0-1) garbę, žaidė net 30 minučių, tačiau jo komanda Lenkijos čempionatą pradėjo pralaimėjimu Košalino AZS (1-0) klubui 70:86.

Vidurio puolėjas pelnė 7 taškus (2/4 dvitaškiai, 3/4 baudos) bei atkovojo 7 kamuolius. Lietuvis taip pat varžovus nubaudė 3 blokais, perėmė kamuolį, išprovokavo 3 varžovų pražangas ir kartą pats pažeidė taisykles.

Pržemyslavas Frasunkiewičius, pelnęs 14 taškų, Gdynės komandoje buvo rezultatyviausias. Filipas Matčakas surinko 12 taškų. A.J. Waltonas ir Lazaras Radosavljevičius pelnė po 11.

Nugalėtojus į priekį vedė veteranas Qyntelis Woodsas. Buvęs „Asseco Prokom“ puolėjas pelnė net 26 taškus. Kitas amerikietis Devonas Augustinas pridėjo 15. Gorano Vrbanco sąskaitoje – 13, o Sžymono Sžewčyko – taip pat 13 taškų.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.