Solnoko „Olaj“ ekipa, kurioje vyriausiojo trenerio asistentu dirba lietuvis Andrius Jurkūnas, iškovojo dramatišką pergalę Adrijos lygos pirmenybėse. Vengrai namuose 63:60 (14:10, 15:13, 18:12, 16:25) įveikė Aleksandrovaco „Igokea“ krepšininkus.

Svečiai iš Bosnijos ir Hercogovinos beveik visų rungtynių metu atsilikinėjo, tačiau paskutiniame kėlinyje varžovus pasivijo ir išlygino rezultatą.

Iki rungtynių pabaigos likus 25 sekundėms ir esant lygiam rezultatui būtent bosniai rengė lemiamą ataką, tačiau jos metu suklydo, o kamuolį perėmęs gynėjas Davidas Vojvoda pasileido į priekį ir taikliu metimu iš aikštės vidurio paskutinę sekundę išplėšė „Olaj“ komandai fantastišką pergalę.

Komentarai:
Anonimas
kad net ne nuo vidurio
2014-10-12
-5
Atsakyti
Fantastiškas metimas, gražu
2014-10-12
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.