Gintaro Krapiko auklėtiniams nepavyko parsivežti pergalės iš Ispanijos
Gintaro Krapiko auklėtiniams nepavyko parsivežti pergalės iš Ispanijos
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Kibios gynybos dėka pirmoje mačo dalyje pirmavusiems Kauno „Žalgirio“ krepšininkams startuoti pergalingai Madride nepavyko, tačiau po rungtynių Gintaro Krapiko auklėtiniai sulaukė pagyrų.

„Tai buvo sunkios rungtynės. Mes nežaidėme taip, kaip norėjome. „Žalgirio“ žaidėjai pirmoje rungtynių dalyje buvo energingesni bei geresni už mus.

Kol kas tai tik pradžia. Mes turime priprasti vienas prie kito, sunkiai dirbti treniruotėse ir geriau rungtyniauti ateinančiuose mačuose.

Neįvykdėme savo plano ir tai puikiai suprantame. Privalome gerinti žaidimą gynyboje ir žaisti taip, kaip norime“, – po pergalingų rungtynių kalbėjo Madrido „Real“ ekipos žaidėjas Sergio Rodriguezas.

Rodriguezui antrino ir kitas „Real“ klubas gynėjas Jaycee Carrollas, kuris pripažino, jog žalgiriečiai Madrido komandą privertė keisti žaidimo planą.

„Jie žaidė kietai nuo pat mačo pradžios. Gynyboje vyko išties fizinė kova. Tai mus sukrėtė ir reikėjo laiko, kad priprastume prie to. Mums teko atlikti korekcijas savo žaidimo stiliuje, kurios leido nugalėti antroje mačo dalyje.

Visada taip turime rungtyniauti, tačiau tai padaryti sunku, kadangi turime daug naujų žaidėjų. Reikės laiko, kad perprastume vieni kitus“, – teigė 7 taškus į „Žalgirio“ krepšį įmetęs „Real“ legionierius.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.