„Krasny Oktyabr“ per pirmus du mačus Europos taurėje iškovojo vieną pergalę
„Krasny Oktyabr“ per pirmus du mačus Europos taurėje iškovojo vieną pergalę
Nuotr. bcredoctober.com
Vilniaus „Lietuvos rytas“ šį vakarą Volgograde žais trečiąsias Europos taurės turnyro rungtynes su vietos „Krasny Oktyabr“. Šios ekipos veteranas Igoris Zamanskis prieš dvikovą tikina, kad vilniečiai bus favoritai.

„Lietuvos rytas“ yra ne šiaip gera komanda, o puiki Eurolygos lygio ekipa. Jų laimėjimai ir taurės kalba patys už save. Tačiau turime pamiršti jų favoritų vardą, nes žaisime savo aikštėje ir turime tuo pasinaudoti. Be to, jie prieš tai išvykoje pralaimėjo dideliu skirtumu, o tai rodo, kad jie gali būti pažeidžiami“, – sakė Zamanskis.

Volgogrado ekipa per du mačus iškovojo vieną pergalę – ji namie nusileido Ploješčio „CSU Asesoft“, tačiau išvykoje palaužė Jeruzalės „Hapoel“.

Prieš dvikovą su „Lietuvos rytu“ vyriausiuoju rusų komandos treneriu tapo buvęs vilniečių strategas Dirkas Bauermannas.

Komandų lyderiai
Volgogrado „Krasny Oktyabr“ PTS EFF    EFF PTS Vilniaus „Lietuvos rytas“
D.J. Kennedy 18,0 20,0   19,0 15,0 Gediminas Orelikas
Victor Cuthbert 15,5 20,0   15,0 12,5 Adas Juškevičius
Bernard King 13,5 17,0   14,0 14,0 Mindaugas Lukauskis
Romeo Travis 11,5 14,5   13,5 11,5 Antanas Kavaliauskas
Marcus Cousins 6,0 6,5   12,0 11,0 Travis Leslie
Komentarai:
Kalbajobas kas nepateko i eurolyga, tas ir nevertas vadintis erolygos lygio komanda
2014-10-29
Atsakyti
Slavikkasiak1025jis gal durnas? eurolygos lygio komandos zaidzia eurolygoi, o ne uro cupNori pasakyt kad zalgeris, novgorod ir sassari yra eurolygos lygio?


O chymki, lokomotiv ne eurolygos lygio nejuokinkit sitos 2 komandos laisvai i top 16 iseitu.
2014-10-29
+13
Atsakyti
sdf
rumunai ir sake kad ritas stipriausia grupes komanda bet issityciojo kaip tik netingejo ruskiai vel sako kad ritas EL lygio komanda ;DD negi ir siandien vieni vartai bus?
2014-10-29
+8
Atsakyti
LegoCronosŠimpanzė_marioneteStai ir numestas kaulas kowno sunims :DDD Lokit kiek norit:DDDD Mane ypac prajuokino "kasiak1025" komentaras. Jame galima pamatyti visu siaurai mastanciu zalfaniu modeli : "Eurocup komandos - eurocup lygio, o eurolygoj zaidziancios - eurolygos lygio" :DDD Tai kodel tada LOKO, Chimki, Liubljana Olimpija ir pan. (nerasau LRyto, nes zalbajobams tai nepatiks) nezaidzia eurolygoj, o tokios, ne tik eurolygos, net eurocup lygio netempiancios komandos (Nizhnij Novgorod, Turow, Banco di Sassari) losia eurolygoj??? O tai, kad LR, net budamas finansinej ir psichologinej krizej, kurioj jis yra nuo 2012m. priklauso eurolygos lygio komandoms - tiesa.Tiesa yra ta kad tavo raudona komuniagu kurwa buvo visos Eurolygos absoliuciame dugne. Eurolygos lygio komanda uzemusi paskutine vieta valina is Eurolygos i gaidyna ir dabar yra cia jusu vieta. Apie tai kad kiek metu paeiliui Zalgiris valosi kojas i tavo raudona skudura net nediskutuosim.P.S. O dabar gali toliau giedoti savo mylima fraze "Slava Novorossijai", urode.Geriau ne diskutuok su tais bukais rytfaniais nervus tik sau susigandinsi jiem vistiek tiesios neina irodyt. Jiem, tai nieko nereiskia, kad ju komandele paskutinius du sezonus tryne absoliutu eurolygos patranku mesos dugna jiem vistiek, tai nieko nereiskia.


Labai idomu, kad naiviuju zalfaniu kliedesius tu vadini tiesa. Be to, smarkiai atsitraukta nuo temos. Kalba eina ne apie LR praeito sezono pasiekimus (panasiu zk turi labai daug), o apie tai, kokio lygio komanda yra eurolygos arba eurocupo.
2014-10-29
+3
Atsakyti
JDPavadinimas tai nerealus. Labiau pasitycioti is raudonskiauteriniu vainausko gandonu matyt neimanoma.


Tai kad is taves issityciojo labai seniai, kad kliedi taip.
2014-10-29
+3
Atsakyti
CronosŠimpanzė_marioneteStai ir numestas kaulas kowno sunims :DDD Lokit kiek norit:DDDD Mane ypac prajuokino "kasiak1025" komentaras. Jame galima pamatyti visu siaurai mastanciu zalfaniu modeli : "Eurocup komandos - eurocup lygio, o eurolygoj zaidziancios - eurolygos lygio" :DDD Tai kodel tada LOKO, Chimki, Liubljana Olimpija ir pan. (nerasau LRyto, nes zalbajobams tai nepatiks) nezaidzia eurolygoj, o tokios, ne tik eurolygos, net eurocup lygio netempiancios komandos (Nizhnij Novgorod, Turow, Banco di Sassari) losia eurolygoj??? O tai, kad LR, net budamas finansinej ir psichologinej krizej, kurioj jis yra nuo 2012m. priklauso eurolygos lygio komandoms - tiesa.Tiesa yra ta kad tavo raudona komuniagu kurwa buvo visos Eurolygos absoliuciame dugne. Eurolygos lygio komanda uzemusi paskutine vieta valina is Eurolygos i gaidyna ir dabar yra cia jusu vieta. Apie tai kad kiek metu paeiliui Zalgiris valosi kojas i tavo raudona skudura net nediskutuosim.P.S. O dabar gali toliau giedoti savo mylima fraze "Slava Novorossijai", urode.


Geriau ne diskutuok su tais bukais rytfaniais nervus tik sau susigandinsi jiem vistiek tiesios neina irodyt. Jiem, tai nieko nereiskia, kad ju komandele paskutinius du sezonus tryne absoliutu eurolygos patranku mesos dugna jiem vistiek, tai nieko nereiskia.
2014-10-29
+2
Atsakyti
Matyt sitas ruskis nemate kaip pries savaite rumunu cigonai valesi kojas i sita "eurolygos" komanda.
2014-10-29
-8
Atsakyti
kasiak1025jis gal durnas? eurolygos lygio komandos zaidzia eurolygoi, o ne uro cup


Nori pasakyt kad zalgeris, novgorod ir sassari yra eurolygos lygio?
2014-10-29
-11
Atsakyti
normaliai tas pavadinimas, vistiek Rytas prie Eurocup elito sakykit ka norit, pernai metai parode kad Eurolygos komandos iskritusios i Eurocup parode kad nera geresnes uz Eurocup geriausias, tai kad negali paneigti jog Rytas Eurolygos lygio kad ir to zemesnio. Dabar derkit kas norit. Arba geriau ne.

Aciu kad zurnalistai raso apie Ryta.
2014-10-29
+1
Atsakyti
jis gal durnas? eurolygos lygio komandos zaidzia eurolygoi, o ne uro cup
2014-10-29
-6
Atsakyti
Kaskada, tai ir gal buvo, bet dabar tikrai nebe :)
2014-10-29
-3
Atsakyti
JD
Pavadinimas tai nerealus. Labiau pasitycioti is raudonskiauteriniu vainausko gandonu matyt neimanoma.
2014-10-29
-1
Atsakyti
Straipsnio pavadinimas skatinantis priešpriešą ir neigiamų emocijų pliūpsnius. Žemo lygio poelgis..
2014-10-29
+2
Atsakyti
ATI
Lol, svaigsta bicas :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-29
+7
Atsakyti
Tas Romeo Travis'as yra tas pats, kuris mokyklos laikais žaidė su LeBronu James'u vienoje komandoje ir buvo geriausiais draugais. Jie su dar 3 draugais buvo vadinami 'Fab Five'. Ir statistika pas jį nebloga, tikiuosi, kad tiek jam, tiek kitiems rusų komandos žaidėjams, nepakris šiandien. Užteko jau praėjusios savaitės, kai rumunams viskas krito.
2014-10-29
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.