Antanas Udras antrą kartą šiame sezone tapo naudingiausiu NKL savaitės žaidėju
Antanas Udras antrą kartą šiame sezone tapo naudingiausiu NKL savaitės žaidėju
Nuotr. Saulius Čirba
Po šio savaitgalio kovų Vilniaus „Perlo-MRU“ aukštaūgis Antanas Udras naudingiausių NKL krepšininkų statitikos kategorijoje pakilo į pirmą vietą. 22 metų 203 cm ūgio vilnietis dukart į aikštę žengė prieš geriausią gynybą lygoje demonstruojančią Jonavos „Petrochemą“ ir abukart buvo taiklus, rezultatyvus ir naudingas.

Vidutiniškai po 23 taškus pelnęs, po 12,5 kamuolio atkovojęs, po 2 kamuolius perėmęs bei po 30 naudingumo balų rinkęs Udras antrą kartą 2014-2015 metų sezone pripažintas geriausiu NKL savaitės krepšininku.

Penktadienį „Perlas-MRU“ išvykoje nusileido „Petrochemai“ 57:60. Nepaisant nerezultatyvių rungtynių, A. Udras surinko 30 naudingumo balų: pelnė 19 taškų, atkovojo 18 kamuolių ir perėmė 1 kamuolį.

Šeštadienį  vilniečiai savo žiūrovų palaikomi pasiekė revanšą ir svečius iš Jonavos įveikė rezultatu 81:71, o Udras vėl surinko 30 naudingumo balų. Be keitimo rungtyniavęs puolėjas įmetė 27 taškus, atkovojo 7 ir perėmė 3 kamuolius bei atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

Dvejose rungtynėse dvitaškius Udras metė 69 proc. (11/16), tritaškius – 50 proc. (5/10), baudų metimus - 70 proc. (9/13) taiklumu.

Geriausiu NKL savaitės krepšininku taip pat pretendavo tapti Adomas Drungilas („Palanga“), Evaldas Baniulis (Molėtų „Ežerūnas-Karys“), Martynas Varnas (Kauno „Žalgiris-2“) ir Marius Valukonis (Marijampolės „Sūduva-Mantinga“).

Komentarai:
Nera ten taip jau blogai tam nkl'e, gauna garantuotus pinigus, moksla, treniruojasi savam mieste.
2014-11-17
-2
Atsakyti
ei
amzinas nkl,busimas raimundas ambrulaitis,is moletu
2014-11-16
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.