Dėl diskvalifikacijos Jeffery Tayloras yra priverstas praleisti beveik trečdalį NBA sezono
Dėl diskvalifikacijos Jeffery Tayloras yra priverstas praleisti beveik trečdalį NBA sezono
Nuotr. Reuters-Scanpix
NBA žaidėjų asociacija pranešė, jog ketina pateikti apeliaciją dėl Šarlotės „Hornets“ ekipos aukštaūgio Jeffery Tayloro diskvalifikacijos.

Viešbutyje girtavęs, žmogų užpuolęs bei svetimą turtą niokojęs 25 metų 201 cm ūgio krepšininkas NBA lygos vadovų buvo suspenduotas 24 rungtynėms.

Žaidėjų asociacijos direktorė Michelle Roberts teigia, jog tokia nuobauda yra pernelyg griežta.

„Bausmė yra perdėta ir neturinti precedento. Lygos komisaras Adamas Silveris neturi teisės perrašinėti krepšininkų disciplinos taisyklių ir skirti precedento neturinčių nuobaudų“, – sakė Roberts.

Dėl suspendavimo Tayloras šį sezoną gaus tik dalį jam numatytos 915 tūkst. JAV dolerių algos – apie 700 tūkst. JAV dolerių.

Praėjusį sezoną krepšininkas iš Švedijos NBA pirmenybėse sužaidė 77 rungtynes, per kurias aikštėje vidutiniškai pelnydavo po 8 taškus ir atkovodavo po 2,3 atšokusio kamuolio.

Komentarai:
Aukštaūgis...hmmm
2014-11-21
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.