„Crvena Zvezda“ fanai siautėjo Stambule
„Crvena Zvezda“ fanai siautėjo Stambule
Nuotr. AP - Scanpix
Belgrado „Crvena Zvezda“ gerbėjų išvyka į Turkiją, kur jų palaikoma komanda žaidė Eurolygos rungtynes prieš Stambulo „Galatasaray“ ekipą, neapsiėjo be tragiškų incidentų.

Pranešama, jog prieš mačą buvo nužudytas 25-erių metų „Crvena Zvezda“ fanas Marko Ivkovičius. Pasak Turkijos policijos, į krūtinę padurtas serbas mirė po penkias valandas trukusios operacijos, o sužeistas jis buvo kilus ginčui tarp Belgrado klubo gerbėjų.

Apie 300 „Crvena Zvezda“ fanų prieš rungtynes bandė patekti į areną neturėdami bilietų, o kai to padaryti nepavyko, serbai puolė policijos pajėgas. Pranešama, jog du pareigūnai buvo sužeisti.

Belgrado ekipos aistruoliai taip pat atakavo „Galatasaray“ gerbėjus bei ėmė niokoti prie arenos stovėjusius automobilius.

Po rungtynių „Galatasaray“ vyriausiasis treneris Erginas Atamanas kalbėdamas apie „Crvena Zvezda“ gerbėjus žodžių į vatą nevyniojo.

„Apie 300 teroristų atvyko į Stambulą be bilietų ir užpuolė mūsų žmones. Eurolyga privalo juos griežtai nubausti. Aš turėjau galimybę pamatyti, kas prieš rungtynes vyko arenos prieigose. Serbai turėjo deglus ir atakavo policijos pajėgas. Tai didi gėda“, – sakė Atamanas.

Tiesa, vėliau specialistas už šiuos žodžius savo socialinio tinklapio „Twitter“ paskyroje atsiprašė.

Komentarai:
jore
teroristai-jie ir turkijoj tokie...
2014-11-24
-12
Atsakyti
KLP
Atsargiai Neptuno vaikai, gal geriau namie prie tv ekranu ziurekit EL, nes cia neaisku ar nuvaziave dar grisit ... Geda ..

O paciai komandai tai dideles sekmes, drasos ir pasitikejimo savimi zaidziant :)
2014-11-23
+11
Atsakyti
CqkKaip Lietuvoje normalu varyt Zalgirio bei L ryto fanams vieniems ant kitu, taip ir ten normalu su mustynem ir deglais begiot.


Šitas prajuokino :D

Anon59Tikrai žais Neptūnšu... kokių 11 štukių sirgalių palaikomame pragare Belgrade- tad ,,analitikai" didieji gali būt ramūs!! Taip serbai bus nubausti Eurolygos - pinigine bauda,ar pora rungtynių Adrijos lygoj zais be žiurovų,tai tiek.. Kitą savaitę neišvengiamai atsikraus silkes ant 40 taškų nuo Crvenos!!! :DDDD--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


O prie ko čia Adrijos lyga?

Nu joa... turės dabar Eurolyga su Bortemau pagalvot apie rimtas sankcijas klubui.
2014-11-23
-6
Atsakyti
biski paskubejom, panasu kad patys turkai sukele riauses, o serbu ministeris reikalauja atsiprasymo ir pareiske kad Atamanas nebepageidaujamas serbijoj . Isaiskes veliau kas kaip o cia bisk video su epiniais komentarais :D https://www.youtube.com/watch?v=-Z833S-j...
2014-11-22
-12
Atsakyti
Na taip
palyginti lietuvių fanų "muštynes" su serbais ar turkais, tai mūsiškiai yra tikri angelai palyginus su jais :)
2014-11-22
+3
Atsakyti
Andrius
kaip gerai kad mes nesam tokie buduliai ir tokių incidentų Lietuvoj nebūna
2014-11-22
-7
Atsakyti
CqkKaip Lietuvoje normalu varyt Zalgirio bei L ryto fanams vieniems ant kitu, taip ir ten normalu su mustynem ir deglais begiot.


nelygink tu apskritai. pas mus čia tiesiog juokais pavaryt ant komandos, o čia, neturėtų to vykt krepšinyje, gėda tik daro visai europai
2014-11-22
+17
Atsakyti
Anon59
Tikrai žais Neptūnšu... kokių 11 štukių sirgalių palaikomame pragare Belgrade- tad ,,analitikai" didieji gali būt ramūs!! Taip serbai bus nubausti Eurolygos - pinigine bauda,ar pora rungtynių Adrijos lygoj zais be žiurovų,tai tiek.. Kitą savaitę neišvengiamai atsikraus silkes ant 40 taškų nuo Crvenos!!! :DDDD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-22
-2
Atsakyti
lol
jeigu loštų tuščioj arenoj, tai būtų meškos paslauga neptūnui
2014-11-22
+1
Atsakyti
lol
jeigu žaistų tuščioj arenoj, tai meškos paslauga neptūnui
2014-11-22
+9
Atsakyti
Serbai - ruskiu pakalikai. Net ir politikos lygmenyje jie dabar palaiko putleri o pasiskaicius spauda ir nuomones internete, save vadina rusu broliais. Gerai cia pasake - teroristai. Tikiuosi Bertomeu imsis priemoniu, gales lost pora rungtyniu tuscioj arenoj.
2014-11-22
+9
Atsakyti
Cqk
Kaip Lietuvoje normalu varyt Zalgirio bei L ryto fanams vieniems ant kitu, taip ir ten normalu su mustynem ir deglais begiot.
2014-11-22
+11
Atsakyti
Issigimeliai is vis ten jie cj ne komandos palaikyt vaziuoja...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-22
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.