Naudingiausiais lapkričio mėnesio Regionų krepšinio lygos (RKL) žaidėjais atitinkamai A ir B divizionuose išrinkti Mantas Tomaševičius (Neringos „Kuršiai“) ir Aurelijus Pukelis (Šilalės „Lūšiai“).

196 cm ūgio puolėjas Tomaševičius lapkritį per rungtynes vidutiniškai rinko po 31,8 naudingumo balo, o įspūdingiausias rungtynes sužaidė su Vilniaus „KM-Citus“ ekipa, kurių metu pelnė 41 tašką, atkovojo 12 kamuolių, išprovokavo 11 pražangų ir surinko 57 naudingumo balus.

206 cm ūgio vidurio puolėjas Pukelis lapkritį vidutiniškai rinko po 35 naudingumo balus. Tiesiog nesustabdomas „centras“ buvo mėnesio pradžioje vykusiose rungtynėse su Radviliškio ŠSPC – pelnė 30 taškų, atkvojo 16 kamuolių ir blokavo 10 varžovų metimų.


Komentarai:
Olimpietis_1Šilutė, NKL, ir ne pirmą sezoną jau--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


dekui, reikia palinketi jam sekmes ir galbut padarys dar karjeroje break pointa, o kai zaide uz u rinktines tikrai perspektyvus atrode vaikis :)
2014-12-04
-9
Atsakyti
Olimpietis_1
Šilutė, NKL, ir ne pirmą sezoną jau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-12-04
+2
Atsakyti
atsiprasau uz klausima, bet gal kas galit pasakyti kur auksines lietuviu jaunimo kartos atstovas Deivydas Pukis siuo metu zaidzia? :)
2014-12-04
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.