[image=6619 left Tanoka Beardas buvo naudingiausias „Žalgirio" gretose per paskutines šio sezono Eurolygos rungtynes. Amerikietis pelnė 17 taškų, atkovojo 12 kamuolių ir surinko 16 naudingumo balų]Kauno „Žalgirio" krepšininkų košmaras Eurolygoje baigėsi. Per paskutines šio sezono Eurolygos rungtynes kauniečiai išvykoje 56:68 (16:14, 15:16, 13:19, 12:19) nusileido Po Ortezo „Elan Bearnais" krepšininkams ir patyrė dvyliktą nesėkmę per 14 mačų. Tai prasčiausias Kauno ekipos rezultatas reguliariajame Eurolygos sezone per 9 metus, kai „Žalgiris" dalyvauja pajėgiausiame Senojo žemyno klubų turnyre.

Iki rungtynių pabaigos likus trims su puse minutės „Žalgirio" legionieriaus iš JAV DeJuano Collinso dvitaškio kauniečiai turėjo minimalų deficitą (54:55), tačiau per likusį laiką prancūzai pelnė 13 taškų, o kauniečiai sugebėjo įmesti vos du.

Sėkmingiau rungtynes pradėję aikštės šeimininkai po Aarono Mileso ir Clinto Harrisono metimų pirmavo 6:2, tačiau ketvirčio pabaigoje kauniečiai persvėrė rezultatą (14:10).

Tačiau netrukus prancūzai pavijo kauniečius ir iki pat trečiojo kėlinio pabaigos aikštelėje vyko itin atkakli kova per kurią nė vienai komandai nebuvo pavykę įgyti didesnio negu 3 taškų pranašumo. Trečiojo ketvirčio pabaigoje Harrisonas pataikė iš toli ir „Elan Bearnais" pranašumas šoktelėjo iki 5 taškų (46:41).

Vėliau žalgiriečiams išlyginti arba persverti rezultato nepavyko, o kelių taškų persvarą prancūzai išsaugojo iki lemiamo spurto.

„Elan Bearnais": Michaelis Wrightas 24, Aaronas Milesas 14, Clintas Harrisonas 13.

„Žalgiriui": Tanoka Beardas 17 (12 atk. kam.), Jonas Mačiulis 9 (8 atk. kam.), Marcelo Machado 8.

Komentarai:
to wilnou: o tu susileides ir galvoji kad esi protingas? krc atsigauk rimtai. ar tau gaidys jau ant tiek šaratus susukes. lek i reabilitacijos centra o paskui reikskis nes degraduosi ir tada niekas taves zmogum nelaikys, ne tik aš. tu gelbėk savo šikną nes jau taip įlindes kad nu nx
2007-02-01
-1
Atsakyti
to gockas > eik i tabora doze susileisk o tai nustosi nusisneket poto
2007-02-01
Atsakyti
to MVai: nesijaudink.aikstej atsiras kas pavaduos supervida
2007-02-01
+3
Atsakyti
to wilnou: zinau kada jau tu emocionaliai suzlugdytas
to MVai: atsiknisk pydergejau. varyk su MrVycka pasikrusi nes abu vienodi
2007-02-01
+6
Atsakyti
amm, wisi jau spejo priprast prie "fantastisko" zalgirio pasirodymo eurolygoj, o kazkas cia mano, kad zhalgiris laimejo pries ryta (1is7kartu), ir dar pries TOKI KLUBA kaip aris, tai jau ant bangos. NEA!
2007-02-01
-2
Atsakyti
o tai kokia prasme is tu tauriu ir bbl? eurolyga pagrindinis turnyras, ten sezonas baigtas. patekimas i eurolyga priklauso nuo lkl, taigi ten pirma vieta butina. visa kita - draugiski tunyrai...
ir dar kas del grigo patinka - vidutis losia tik 4 min!!! ateis popas ir jo neliks is vis aikstej. pagaliau!!!
2007-02-01
-3
Atsakyti
niu ka padarysi, sis sezonas nesekmingas, kitas gal bus geresnis, ir dar be to si reikia uzbaigt kaip priklauso - pergale bbl ir lkl ir bus wiskas ramu:)
2007-02-01
Atsakyti
O Gineviciu senai i kokia atleta isiust nes abejoju ar ji ims ir lenkija ir ten dar jam per gerai
2007-02-01
-7
Atsakyti
Nu tikrai vakar abi komandos atrode apgailetinai Zalgiris laimeti galejo tik kad jie neisnaudojo Prancuzu klaidu patys suklysdavo.Ir ryskiai truksta Popo Tas Colinsas geras bet jis kartais galetu suzaisti greiciau atakoi kaip Popas bet manau jie su Popu Aikstelej bus geri
2007-02-01
-2
Atsakyti
ginevicius zaide 4 minutes... laikas daryti isvadas..
2007-02-01
+3
Atsakyti
to gockai > paskutiniu savo komentaru jau parodei savo isskirtinuma tarp zmoniu. su tavim kalba baigta net neprasidejus.
2007-02-01
-9
Atsakyti
to MVai: draugiski turnyrai todel kad nera sansu laimet? tai prie ju lkl ir eurolyga priskirk
2007-02-01
+4
Atsakyti
to wilnou: taip taip cia tik gumbas. bet svarbiausia kad zalgrybis uzkliuva ir susivartokai buna nedidelis zemes idubimas o ka jau apie gumba kalbet. krc nesivartyk nes vietiek neisvartysi. visi zino kad zalgrybis lopai. net jų sirgaliai iš jų tyčiojasi iškraipydami klubo pavadinima ir žalgrybis į žalgiris
2007-02-01
-4
Atsakyti
laukiam kito sezono eurolygoj ir lkl ziedu. nu dar kazkokios taures ten ir bbl, bet tai cia dzin. draugiski turnyrai kazkokie ir tiek.
2007-02-01
-4
Atsakyti
kai zalgiry atsigaus popovicius, tada bus suolelis ilgesnis. daba smiertnai reikia maciuliui ir jankunui pakeitimo (iki kovo 1 kazkas bus ar ne???). nes kai jie pavargsta, prasideda batai. o grigas normaliai pavaro, tik negali laimet be geru zaideju, su trumpu suoliuku.
2007-02-01
-2
Atsakyti
to Rolka_ uzkliuves uz gumbo gali atsikelti ir nueiti pirmyn...bet kai kliuni lygioj vietoj (su neptunu, su ASK ir pan) tai cia zinok ne i gera ;D
2007-02-01
+6
Atsakyti
to Wilnou_ smagu , kad tau smagu :) bet bijau , kad tu neteisus. Manau zalgiris uzklius uz to gumbo ir prasiskels kakta - , kad ir kaip to nenoreciau :D
2007-02-01
+4
Atsakyti
to Ciubaisas > "Net neziurejau rungtiniu iki Didziosios pertraukos, nes man uzteko zaidimo pirmojoje puseje" protingai pasakyta :))
2007-02-01
+4
Atsakyti
to Rolka_ dar vienas...perskaityk interviu Grigo is naujo ir isitikinsi kad kalba aiskiai eina apie kita sezona. Sakai nebus kam zaisti? Tai kad dabartines puse komandos turi galiojancius kontraktus kitam sezonui + komanda pastiprinus keliais zaidejais galima bus "kalnus nuversti". Tau tas nieko nesako? Cia LKL kalnus verst reik? Pries komsomolke? Kur cia kalnas? Cia tik zemes gumbas, kuri perejus nelieka :D
2007-02-01
Atsakyti
Apie "kalnu griovima"- tai cia buvo kalba apie si sezona - apie LKL ir BBL pirmas vietas! - o gal gal Grigui atrodo LKL antra vieta sunkiai pasiekiama- ir jei jie ja uzims gales sakyt , va kokie mes kieti - "kalnus nuvertem" :)
O kalbet apie kita sezona neimanoma- net neaisku kas zais tokioje komandoje - tai su kuo gi tu tuos kalnus versi?:)
Su sakem ir su pora ukininku?:P
2007-02-01
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.