„Žalgirio“ arenoje – „Žaislų lietus“
„Žalgirio“ arenoje – „Žaislų lietus“
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
Sausio 5 d., pirmadienį, į „Žalgirio“ areną sugrįžta Lietuvos krepšinio lygos (LKL) kovos. „Žalgirio“ krepšininkų susitikimas su „Šiauliais“ bus ne tik pirmasis naujųjų metų mačas namų arenoje, bet ir galimybė visiems į rungtynes atvyksiantiems gerbėjams prisidėti prie kilnaus tikslo – „Žaislų lietaus“.

Daugybė vaikų iš nepasiturinčių šeimų šiemet taip ir nesulaukė dovanų. Kauno „Žalgiris“, bendradarbiaudamas su asociacija „Novi Homines“, kviečia padaryti gerą darbą ir pradžiuginti vaikučius.

Visi žiūrovai yra kviečiami į „Žalgirio“ areną atsinešti pliušinių žaislų, kurie po pirmojo kėlinio skries į aikštę sukurdami „Žaislų lietų“. Vėliau šie žaislai pasieks sunkiai gyvenančias šeimas.

„Dalintis yra gera. Davimas – geriausia bendravimo pradžia. Kviečiame krepšinio sirgalius prisidėti prie šio mielo tikslo. Padėkime vieni kitiems“, - sako vienas „Žaislų lietaus“ akcijos iniciatorių Aivaras Daukantas.

Akcijos metu surinkti žaislai bus padovanoti vaikus auginančioms šeimoms visoje Lietuvoje. Žaislai bus dalinami pagal savivaldybių socialinio skyriaus rekomendacijas ir asmenims, kurie bus užsiregistravę svetainėje www.novihomines.lt.

Žiūrovai, atsinešę kietus arba sunkius daiktus, bus prašomi juos dėti į specialiai prie Kauno „Žalgirio“ arenos pagrindinio įėjimo pastatytas dėžes, o minkšti pliušiniai žaislai į aikštelę turėtų būti metami vos nuskambėjus pirmojo kėlinio pabaigos sirenai.

Panaši akcija prieš didžiąsias metų šventes buvo suorganizuota ir Italijoje. Tada žaislai užpildė visų Italijos krepšinio lygų aikšteles.

Komentarai:
MiamiBig3Tikiuos rodys ir tas LRT World ar kaip ten kur per Viasata.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Debile ne Žalgiris šita akcija sugalvojo... Europoj jau ne vienoje lygoje ir ne vienose rungtynėse buvo tokia akcija ir viskas tvarkoj buvo, taip kad čia mažiau pūtokis nes ne Žalgiris sugalvoji tokia akcija.
2015-01-04
+1
Atsakyti
sdf
Manbungolmao pliusiniai zaislai???ka vaikai veiks su pliusiniais zaislais 2015 metais???apgailetinas piaras,ziurovus pritraukti...tai tegul krepsininkai kiekvienas paaukoja po 1 tukst litu,pabranginkit bilietus 50 centu kurie atitektu tom vargingoms seimoms.....zodziu bando pritraukti ziurovu i arena sugalvoje apgailetina akcija,del kilonaus tikslo tipo


tavo vaikyste matos sunki buvo neturejai net tu pliusiniu zaislu visi zaislai buvo prikalti prie lubu
2015-01-02
+8
Atsakyti
Andrius
kokia graži akcija, bet galėjo daryti su rytu rungtynėse, daugiau žmonių daugiau žaislų, didesnis efekas
2015-01-02
+1
Atsakyti
Tikiuos rodys ir tas LRT World ar kaip ten kur per Viasata.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-02
Atsakyti
Manbungo
lmao pliusiniai zaislai???ka vaikai veiks su pliusiniais zaislais 2015 metais???apgailetinas piaras,ziurovus pritraukti...tai tegul krepsininkai kiekvienas paaukoja po 1 tukst litu,pabranginkit bilietus 50 centu kurie atitektu tom vargingoms seimoms.....zodziu bando pritraukti ziurovu i arena sugalvoje apgailetina akcija,del kilonaus tikslo tipo
2015-01-02
-2
Atsakyti
mad
mačas per LRT KULTŪRA bus rodomas.!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-02
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.