Milaknis: „Pamatėme, kad vienas žaidėjas negali laimėti rungtynių“ (video)

2015-01-12 20:23
Tomas Vanagas, „BasketNews.lt“ korespodentas

Artūras Milaknis prisitaikė po didžiosios pertraukos
Artūras Milaknis prisitaikė po didžiosios pertraukos
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Kauno „Žalgirio“ ekipa namuose pratęsė pergalių seriją LKL čempionate iki 18, o du kėlinius tylėjęs Artūras Milaknis prabilo svarbiausiu metu ir pelnė 16 taškų.

„Rungtynės nesibaigia po dviejų kėlinių. Nesijaučiau palūžęs ir tikėjau savo momentu. Žinojau, kad pataikysiu ir padariau tai reikiamu metu“, – LRT televizijai iškart po mačo sakė tik 1 tritaškį iš 4 per pirmąją rungtynių pusę pataikęs snaiperis.

Milaknio teigimu spurtą ketvirtajame kėlinyje lėmė gera gynyba, nes kitaip įveikti „Lietuvos ryto“ komandą būtų sunku.

– Artūrai, kas lėmė pergalę? – žurnalistai paklausė Milaknio.
– Manau, pergalę lėmė gynybą. Antroje rungtynių pusėje visai kitaip pradėjome dirbti gynyboje, buvome agresyvesni. Galbūt varžovai pavargo, nes jie mažiau keitėsi, o mes –atvirkščiai, išnaudojome didelę rotaciją, todėl šventėme pergalę.

– Asmeniškai jums tai buvo sėkmingos rungtynės. Ar treneris akcentavo, jog jūs turėsite prisiimti didelę atsakomybę?
– Ne, kiekvienoms rungtynėms mes ruošiamės lygiai taip pat, todėl kiekvienose ir situacijos būna skirtingos. Turime tam tikrus derinius, naudojame užtvaras, tad visada tikiesi, jog tu gausi galimybę išmesti savo metimą.

– Ar daug pylos gavote dėl to, jog Orelikas pelnė 28 taškus?
– Orelikas yra nestandartinis sunkusis krašto puolėjas, todėl mūsų puolėjams yra žymiai sunkiau prieš jį žaisti. Jis turėjo gerą pradžią, pataikė savo metimus ir pagavo ritmą, tačiau vėliau mes sumažinome savo penketą ir viskas stojosi į savo vėžias.

Vienas žaidėjas visų rungtynių laimėti negali, svarbu visi kiti žaidėjai buvo kontroliuojami, todėl viskas baigėsi gerai.

Rungtynių vaizdo reportažas:

Komentarai:
Nerealus Andersono dejimas. Lyg sudo porcija tiesiai i snuki vainausku raudonai komjaunimo padlai.
2015-01-13
-2
Atsakyti
tai darykit isvadas, kad ir Eurolygoje vienas James negali zaisti.. neuztenka, kad kas kelintas rungtynes isauna vienas ar kitas lietuvis
2015-01-12
Atsakyti
Artūras Milaknis - Trys taškai!!! 4 Kėlinį gerus 3 smeigė ;)
2015-01-12
-2
Atsakyti
saunuolis milaknis !! stebina si sezona geru zaidimu :)
2015-01-12
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.