Gintaro Krapiko auklėtiniams nepavyko pasipriešinti Atėnų „Panathinaikos“ klubui
Gintaro Krapiko auklėtiniams nepavyko pasipriešinti Atėnų „Panathinaikos“ klubui
Nuotr. Fotodiena/E. Blaževičius
Rimtesnio iššūkio Atėnų „Panathinaikos“ klubui nesugebėjęs mesti Kauno „Žalgiris“ Eurolygos „Top 16“ etape patyrė triuškinamą pralaimėjimą. Po šio mačo Lietuvos čempionių vairininkas Gintaras Krapikas nedaugžodžiavo ir akivaizdžiai liko nusivylęs savo auklėtinių žaidimu.

„Sveikinu „Panathinaikos“ krepšininkus ir trenerį Duško Ivanovičių su pergale. Deja, tačiau mes nesugebėjome pritaikyti varžovams savo žaidimo ir tai buvo pagrindinė pralaimėjimo priežastis.

Labai sudėtinga rungtyniauti prieš „Panathinaikos“ be energijos ir motyvacijos. Vienintelis teigiamas dalykas šį vakarą buvo, jog aš galėjau suteikti daugiau žaidimo laiko mūsų jauniesiems žaidėjams“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Krapikas.

Skirtingos nuotaikos vyravo Atėnų klube. Su žurnalistais bendravęs „Panathinaikos“ vyr. treneris Ivanovičius džiaugėsi auklėtinių atliktu darbu ir pagrindine pergalės priežastimi įvardijo gynybą.

„Kiekviena pergalė Eurolygoje yra svarbi ir vieną iš jų turime dabar. „Žalgiris“ – labai gera komanda, kai žaidžia savąjį žaidimą. Manau, jog agresyvi gynyba buvo raktas į pergalę. Gerai pradėjome rungtynes ir puikiai sužaidėme trečiąjį ketvirtį, po kurio mes nebeleidome žalgiriečiams pavyti mūsų.

Norėčiau išskirti Dimitrį Diamantidį, kurio gynyba prieš „Žalgirio“ įžaidėjus man labai patiko“, – džiaugsmo neslėpė 57-erių Ivanovičius.

Komentarai:
arturas97Cia ne treneris kaltas kad surinkta apgailetina sudetis.Ndersona dviese paima ir prie milaknio vienas priklijuojamas ir viskas.visi like net i krepsi neziuri--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
arturiuk tavo tevai turbut tos pacios lyties
2015-01-18
-1
Atsakyti
FlamboyantDar pries sezona pilnas internetas buvo komentaru ir minciu, kad jau kada kada, bet siais metais tai Zalgiris yra apgailetinas. Nei izaidejo, nei nauju patyrusiu geru kasioriu, nei gero trenerio - nu nieko. Ir kas buvo labiausiai prognozuojama, kad Zalgiris taps kogero patranku mesa kad ir kokioje grupeje lostu, nes su tokiu jaunimu ir pirmo numerio nebuvimu vaizdas kaip ir aiskus. Dabar Zalgiris losia Top16. Bet zmonems ir vel - labai blogai, nu nes to neuztenka. Tai ko dabar reikia? Top 8? Nu tai suteikite komandai proga. Zalgiris dar nuo 99 laimeto sidabrinio krepsio nesasi ta sleifa kad jeigu viena karta laimejai tai turi testi. Cia ne LKL. Ne pries Kauno Neca ar Lietkabeli pastoviai forma islaikyti reikia. Bet poziuris i Zalgiri sutampa su Lietuvos Seimu. Seimas beveik nesikeicia, keiciasi tik mazi neryskus veikejai kurie ytakos dideles nevaidina. Ir daro tapati suda metai is metu. Lietuviai gyvena tame sude, nes Lietuva ir sudas - neatsiejami dalykai.Kodel Lietuviai amzinai nepatenkinti? Nes Lietuva pastatyta ant tokios graudzios kulturos, kad jos paveldas nulipdytas ant Raudu, paverkslenimu, bobu su kanklemis ir asaromis akyse, dainos apie is karo nebegryztancius brolius ir t... Taip ir su krepsiniu. Pastoviai menkinamas LKL lygis, rinktine visada nurasoma o paskui rodo rezultatus ir visi jau tipo ka senai tikejo! Rytas sudas ne komanda bet eurokupe vistiek gerai losia - niekas nesidziaugia. Zalgiris pateko ten kur pries sezona buvo rodesi neymanoma - zmogui blogai.Ar neatejo laikas pasidziaugti tuo ka turime, nes turime silpnoka komanda, labai supusia vadovybe - bet tikrai patenkinama rezultata.


pirma karta girdziu tokias prognozes..Pradzioje sezno izaidejas buvo.O komanda kaip niekada atrode patraukli.
2015-01-17
+3
Atsakyti
puolime jokios minties,deriniai isskaitomi plika akimi.Anderonas,milaknis,songaila metiku yra,bet ant jpastaruju dvieju neparuostas zaidimas.Andersonui nepakrito ir sikna.Antro plano krapas neturi.Jankunas,JAvtokas su didziusiais kontraktais komandoje didziausi nuliai.
2015-01-17
+3
Atsakyti
kai prolose tai blogai kai laimi tai gerai gal palaikikime komannda nors yra blogai
2015-01-17
+2
Atsakyti
Dar pries sezona pilnas internetas buvo komentaru ir minciu, kad jau kada kada, bet siais metais tai Zalgiris yra apgailetinas. Nei izaidejo, nei nauju patyrusiu geru kasioriu, nei gero trenerio - nu nieko. Ir kas buvo labiausiai prognozuojama, kad Zalgiris taps kogero patranku mesa kad ir kokioje grupeje lostu, nes su tokiu jaunimu ir pirmo numerio nebuvimu vaizdas kaip ir aiskus. Dabar Zalgiris losia Top16. Bet zmonems ir vel - labai blogai, nu nes to neuztenka. Tai ko dabar reikia? Top 8? Nu tai suteikite komandai proga. Zalgiris dar nuo 99 laimeto sidabrinio krepsio nesasi ta sleifa kad jeigu viena karta laimejai tai turi testi. Cia ne LKL. Ne pries Kauno Neca ar Lietkabeli pastoviai forma islaikyti reikia. Bet poziuris i Zalgiri sutampa su Lietuvos Seimu. Seimas beveik nesikeicia, keiciasi tik mazi neryskus veikejai kurie ytakos dideles nevaidina. Ir daro tapati suda metai is metu. Lietuviai gyvena tame sude, nes Lietuva ir sudas - neatsiejami dalykai.

Kodel Lietuviai amzinai nepatenkinti? Nes Lietuva pastatyta ant tokios graudzios kulturos, kad jos paveldas nulipdytas ant Raudu, paverkslenimu, bobu su kanklemis ir asaromis akyse, dainos apie is karo nebegryztancius brolius ir t... Taip ir su krepsiniu. Pastoviai menkinamas LKL lygis, rinktine visada nurasoma o paskui rodo rezultatus ir visi jau tipo ka senai tikejo! Rytas sudas ne komanda bet eurokupe vistiek gerai losia - niekas nesidziaugia. Zalgiris pateko ten kur pries sezona buvo rodesi neymanoma - zmogui blogai.

Ar neatejo laikas pasidziaugti tuo ka turime, nes turime silpnoka komanda, labai supusia vadovybe - bet tikrai patenkinama rezultata.
2015-01-17
-25
Atsakyti
Cia ne treneris kaltas kad surinkta apgailetina sudetis.Ndersona dviese paima ir prie milaknio vienas priklijuojamas ir viskas.visi like net i krepsi neziuri

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-17
-14
Atsakyti
LT BasketballVakar daug kas norėjo, kad Krapikas būtų atleistas. Bet niekas nepagalvoja, o kas jį pakeis? Sakot Šaras. Gerai, sakykim Šaras stoja už vairo, bet kas bus, jei jis nieko nepakeis? Tad sakysit mest lauk Šarą? Mano nuomuone, šio sezono Žalgirio žaidimą kūrė Gintaras ir Šaras kartu, o ne po vieną. Gynyba šį sezona tikrai pagerėjusi, o kad puolimas prastas, tai nieko nepadarysi, kai didžiąją sudėties dalį sudaro jaunimas ir beveik išsisėmę veteranai.Aš manau, kad šiemet Žalgiris, ir taip spaudžia maksimuma iš šitos sudėties.


Teisingai pasakyta.
2015-01-17
Atsakyti
Su tokiais tusciagalviais ir nemotyvuotais zaidejais joks treneris nieko nepadarytu, jie visi iseje tapacia mokykla, dalis jau eile metu kartu, bet jie neturi jokio suvokimo, kaip zaisti kartu, o po viena ir nepazaidza, nes nedirba ant reikiamu igudziu lavinimo.

Zalgiriui pagaliau reikia sisteminiu permainu, atsirinkti tik tuos zmones, kurie yra motyvuoti, stengiasi, o ne eile metu lodoriu gvardijai moketi miesto pinigus uz nosies krapstyma..
2015-01-17
-5
Atsakyti
as vieno neikertu tai kas per rotacija zalgerije jaigu zmogus ir pazaidzia ir turi noro ta daryt seda atloses savo tris ar penkes min o tas kur nifiga nieko nepadaro ir net nerodo noro islaikomas aikstej po 20 tai nafik. kaskoks suknystas kapitalizmas jaigu gauni didziausia alga tai ir sedesi 20-30min aikstej daryk ka nori bet sedesi gali ir gulet bet busi o tas kuris nori zaist ir dar netgi sekasi ta dien atgrajina savo 5 ar10 min uz atitinkama atligi. zodziu vakar buvo gera pamoka ekonomams kapitalizmas 4-evr kad ir koks ta diena esi urodas. taspats ir visuose darbuose lietuvoj bei vakaru kapitalistinese salyse jaigu esi jaunas ir nori tai ir norek toliau nes senis turi kontrakta ir pochui kaip jis ta darba atliks gerai ar blogai bet tures atlikt uz ta kontrakta.
2015-01-17
Atsakyti
Vakar daug kas norėjo, kad Krapikas būtų atleistas. Bet niekas nepagalvoja, o kas jį pakeis? Sakot Šaras. Gerai, sakykim Šaras stoja už vairo, bet kas bus, jei jis nieko nepakeis? Tad sakysit mest lauk Šarą? Mano nuomuone, šio sezono Žalgirio žaidimą kūrė Gintaras ir Šaras kartu, o ne po vieną. Gynyba šį sezona tikrai pagerėjusi, o kad puolimas prastas, tai nieko nepadarysi, kai didžiąją sudėties dalį sudaro jaunimas ir beveik išsisėmę veteranai.

Aš manau, kad šiemet Žalgiris, ir taip spaudžia maksimuma iš šitos sudėties.
2015-01-17
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.